Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ornek bir menun var mi
Mesela? Uzun vaadede ketoyu onermeyenler var.. neden bilmiyorum
Kahvaltim en basit su sekilde olur
2 yumurta
Zeytin
Parmak kasar

Oglen ise mutlaka sebze ,protein ve saglikli yag olur.
Bugun brokoli hasliyacagim, Yanina tavuk ve kavrulmamis badem (saglikli yag)

Aksam i daha dusunmedim.
Karnibahar kisir ile keto krep arasinda kaldim

Eklentiler

• IMG_20230108_110031.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 34
Yememek daha iyi aslinda
Yemeden olmaz kız yapamam ben ama mümkün olduğunca minimum karb tutacağım akşamları. Mesela kuru fasulye yiyip pilav yememek gibi. Protein artı salata şeklinde gidersem hem aç kalmam hem karb alimi minimum olur hem sindirim için rahat olur.

Ama ben bu kadarla kalamiyorum sabah yersem.. o yumurta kasar asla yetmez bana.. ya hep ya hic oluyo boyle ama ortam yok.. yersem dibini gorcem patates kizartmasi yaptim bugun mesela cunku serbest gunum bugun.. ama yarin kadigim
Yerden devam insallah. Surdurulebilir olmuyor eger kacamak gunum olmazsa..

Protein evet onemli.. bu hafta bende daha bilincli beslenmeyi planliyorum arti yuruyus ya da leslie filan yapabilirsem cok guzel olur

Gunaydin kizlar
Bugun yarim saat yurucem bakalim dusuncesi bile yordu

Bugunun hedeflerinden biri de aksam yemegi pisirmek.
Ahaha bu ikisini yapsam yeter, basarili bir gun

Hadi bakalim, gazamiz mubarek olsun.

276 kalorilik kahvalti. 88 kalori daha kalmis. Bir yumurta veya yesillik de olurdu. Ne yicen daha dibi dedigin ne ?

276 kalorilik kahvalti. 88 kalori daha kalmis. Bir yumurta veya yesillik de olurdu. Ne yicen daha dibi dedigin ne ?
Kalori degil ki bende sorun.. cidden yumurta tok tutuyor o dogru..ama her gun yiyemiyorum o ayri.. birde et tavuk balik pek tuketmiyorum mesela..

Dibi dedigim sey.. fazlaca kalorili seyleri kimi 1 kasik alir birakir mesela…bende o yoktur ya baslamicam ya tika basa yicem.. bunu demek istedim.

Gunaydin kizlar

Basladin mi sen? Bi ara relax takiliyordun ya

Benim
Icin genelde zoru kapidan cikmak.. ciktiktan sonra belli rotalarim var onu izliyorum 45-60 dk doluyor. Aslinda iyide geliyor insana yurumek..

Basladin mi sen? Bi ara relax takiliyordun ya

Benim
Icin genelde zoru kapidan cikmak.. ciktiktan sonra belli rotalarim var onu izliyorum 45-60 dk doluyor. Aslinda iyide geliyor insana yurumek..

Ben hep relax

Kalori saymaya baslicam ama spora donmeyi bekliyorum.
Gunluk kalorimi gecmeden her sey serbest dicem bakalim.

Gunaydin kizlar

Yürüme kız ben yürüdüm geldim dondu totom
Güneş var ama soğuk hava yarın evde yapicam leslie
Yemek ne yapacaksın ? Ev ahalisi nasıl oldu sahi toparladınız mı?

Yürüme kız ben yürüdüm geldim dondu totom
Güneş var ama soğuk hava yarın evde yapicam leslie
Yemek ne yapacaksın ? Ev ahalisi nasıl oldu sahi toparladınız mı?

Yurudum, simdi oturusa gectim
Yemek de yapmicam cok yoruldum

Pattis, kabak, biber firinlamak vardi kafamda. Yanina yogurt.

Ev ahalisi iyi, ben de iyiyim sukur.
Agzimin tadi yerine gelmedi, sadece meyve tarzi seylerden keyif aliyorum suanda.

Kiz ben usenirim buna. Ama sacim kendime gelir cunku ayni obun before u gibi

Onun gibi bukle bukle duzeltmedim ama islakken krem uygulayip bir 5 dakika tisortle bekletip kuruttum.

Benim saci biliyon, guzel oluyor ilk gun yikayinca ama ertesi gune dayanmiyor. Bugun 2. Gunu, cok bozulmadi ve elektriklenmedi. Basarili bence.

hepsinin ust uste gelmesi biraz kotu olmus ,ama sen bugun bunlari yersen yarin birsey yemezsin gibi.e geliyor zaten normalde baya az yiyorsun aksam filmdeki atistirmalari belki bol icecek suyla azaltanilirsin

Selam ,boyle günlerde kacamakta olsa herseyde olcuyu.kacirmamak daha guzel oluyor su siralar duzenli olmasamda hizli verdigim zmaanlar o yontem bana guzel geliyordu mesela patates kizartmasi yiyceksen belli adet ,pilav belli kasik vs. hem cok kacmiyor hemde gozde kalmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…