Fit Club 🏋🏻‍♀️

Yurudum, simdi oturusa gectim
Yemek de yapmicam cok yoruldum

Pattis, kabak, biber firinlamak vardi kafamda. Yanina yogurt.

Ev ahalisi iyi, ben de iyiyim sukur.
Agzimin tadi yerine gelmedi, sadece meyve tarzi seylerden keyif aliyorum suanda.
slm canim nasilsiniz gecmis olsun , covid mi atlattiniz yeni salgin mi

Deli
Gibi yedim valla sabah gozum donmustu kahvaltimi cok guzel yaptim birde dondurmali irmik helvasi yedimbirde 1 asitli icecek ictim. Yuruyuse cikmistim susadim kacamak gunum dedim
Ictim. Bakalim
Yarin yeni bir gun olsun guzel olsun.

Deli
Gibi yedim valla sabah gozum donmustu kahvaltimi cok guzel yaptim birde dondurmali irmik helvasi yedimbirde 1 asitli icecek ictim. Yuruyuse cikmistim susadim kacamak gunum dedim
Ictim. Bakalim

Sonraki pazar gorusmek uzere deyip vedalassaydin buzdolabiyla

Irmik
Ben de bir gun kahvaltiya yapicam, sutlu irmik tatlisi, findik fistikla cok doyurucu olur, sabah yenince enerji verir hem

Yemek yapmadim,
Esimin mutfaga girip yeni seyler deneyesi tuttu. Zaten agzimin tadi yok, ac kaldim resmen.
Sogan corbasi ve patates makarnasi gibinbisi yapmis, ikisi de cok kotuydu
Hic olmazsa denemis

Bende yapmadim uzulme
Oglen ekmek yaptim havuclu ve aycekirdekli. Cocuklara yarin beslenme icin iki tane birakin dedim. En son 5tane kalmisti. Gidip gelip yedikleri icin acikmadilar

Covid gibi ayni, ama negatif ciktim testlerde. Bi denisigi herhlde.
Sagol canim, atlattik, yorgunlugu halsizligi kaldi simdilik.

Ahh ayni biz gibi her birimiz ayri ayri 3 4gun atesle yattik ,ustune gecmeyen oksuruk ama testler negatifti ,bu testlerde daha zor tespit ediliyor demisti doktor. cok gecmis olsun ,vucutu yorma hemen

Deli
Ictim. Bakalim

yarina artik bol sebzeli hafif bir gun olur

Bugunku menum ,
sabah 1cappucino 1cay
ogle 14h 1porsiyon mantarli tavuk gogsu ,biraz pilav ,icecek
aksam 1/2 ezogelin

spor yok ,sadece magazadaydik
Sabaha uyanabilirsem biraz oruca baslamak niyetindeyim

Sonraki pazar gorusmek uzere deyip vedalassaydin buzdolabiyla

Irmik
Ben de bir gun kahvaltiya yapicam, sutlu irmik tatlisi, findik fistikla cok doyurucu olur, sabah yenince enerji verir hem
Bence bu yontem kilo korumak icin super bir yontem.. yani bu tarz seyleri sabah tuketeceksin.. ya cidden yemek yemeyince zevkide kalmiyor hayatin.. diyolar ya yakisirken giyecen, yiyebilirken yuyecen diye cok dogru. Tabii Allah kimseye hastalik dert vermesin

Kalori saymaya basliyorum bugun.

Bir de arriettynin bir zamanlqr yaptigi avuc usulu yemek isini denicem, bende ise yarar mi bilmiyorum, malum buyuk porsiyon severim

Gecen bir kitapta su tarz bir dagilim oneriliyordu. Sabah karb agirlikli, enerji versin gun icin diye. Ogle protein agirlikli, atistirma hissini yatistirsin diye. Alsam da sebze agirlikli, light gecein diye.

Aralarda meyve veya corba demis, yaninda az protein, yine aclik hissini bastirmasi icin. Corba sacma geldi ara olarak, o yuzden ben meyve yazdim bakalim.

Sabah
2 birim karb, 1 birim protein, 1 birim sebze/salata/meyve

Ogle
2 birim protein, 1 birim karb, 1 birim salata

Ara
1 birim meyve+ az kuruyemis veya protein

Aksam
2 birim sebze, 1 birim karb, 1 birim protein

Bir türlü yapamadigim ama Danimarkalilarin deli gibi kilo verdigin yöntem

Planin onun gibi olmus bence

Taksit taksit yaziyorum

Aldigim kalori cok az simdilik. Bas agrisi ve mide bulantisi (migrenden dolayi) yuzunden ne kadar yiyebilirim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…