- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
slm canim nasilsiniz gecmis olsun , covid mi atlattiniz yeni salgin miYurudum, simdi oturusa gectim
Yemek de yapmicam cok yoruldum
Pattis, kabak, biber firinlamak vardi kafamda. Yanina yogurt.
Ev ahalisi iyi, ben de iyiyim sukur.
Agzimin tadi yerine gelmedi, sadece meyve tarzi seylerden keyif aliyorum suanda.
DeliSelam ,boyle günlerde kacamakta olsa herseyde olcuyu.kacirmamak daha guzel oluyor su siralar duzenli olmasamda hizli verdigim zmaanlar o yontem bana guzel geliyordu mesela patates kizartmasi yiyceksen belli adet ,pilav belli kasik vs. hem cok kacmiyor hemde gozde kalmiyor
slm canim nasilsiniz gecmis olsun , covid mi atlattiniz yeni salgin mi
Deli
Gibi yedim valla sabah gozum donmustu kahvaltimi cok guzel yaptimbirde dondurmali irmik helvasi yedim birde 1 asitli icecek ictim. Yuruyuse cikmistim susadim kacamak gunum dedim
Ictim. Bakalim
Yarin yeni bir gun olsun guzel olsun.
Hic olmazsa denemisYemek yapmadim,
Esimin mutfaga girip yeni seyler deneyesi tuttu. Zaten agzimin tadi yok, ac kaldim resmen.
Sogan corbasi ve patates makarnasi gibinbisi yapmis, ikisi de cok kotuydu
Hic olmazsa denemis
Bende yapmadim uzulme
Oglen ekmek yaptim havuclu ve aycekirdekli. Cocuklara yarin beslenme icin iki tane birakin dedim. En son 5tane kalmisti. Gidip gelip yedikleri icin acikmadilar
Covid gibi ayni, ama negatif ciktim testlerde. Bi denisigi herhlde.
Sagol canim, atlattik, yorgunlugu halsizligi kaldi simdilik.
Deli
Gibi yedim valla sabah gozum donmustu kahvaltimi cok guzel yaptimbirde dondurmali irmik helvasi yedim birde 1 asitli icecek ictim. Yuruyuse cikmistim susadim kacamak gunum dedim
Ictim. Bakalim
Yarin yeni bir gun olsun guzel olsun.
Evet acikmadim bile bugun yeniden o kadar yemisim. Yedikte sonra dedim bu mu yani yanip tutustugun seyyarina artik bol sebzeli hafif bir gun olur
Bence bu yontem kilo korumak icin super bir yontem.. yani bu tarz seyleri sabah tuketeceksin.. ya cidden yemek yemeyince zevkide kalmiyor hayatin.. diyolar ya yakisirken giyecen, yiyebilirken yuyecen diye cok dogru. Tabii Allah kimseye hastalik dert vermesinSonraki pazar gorusmek uzere deyip vedalassaydin buzdolabiyla
Irmik
Ben de bir gun kahvaltiya yapicam, sutlu irmik tatlisi, findik fistikla cok doyurucu olur, sabah yenince enerji verir hem
Tamam sorun degil..
Bir türlü yapamadigim ama Danimarkalilarin deli gibi kilo verdigin yöntemKalori saymaya basliyorum bugun.
Bir de arriettynin bir zamanlqr yaptigi avuc usulu yemek isini denicem, bende ise yarar mi bilmiyorum, malum buyuk porsiyon severim
Gecen bir kitapta su tarz bir dagilim oneriliyordu. Sabah karb agirlikli, enerji versin gun icin diye. Ogle protein agirlikli, atistirma hissini yatistirsin diye. Alsam da sebze agirlikli, light gecein diye.
Aralarda meyve veya corba demis, yaninda az protein, yine aclik hissini bastirmasi icin. Corba sacma geldi ara olarak, o yuzden ben meyve yazdim bakalim.
Sabah
2 birim karb, 1 birim protein, 1 birim sebze/salata/meyve
Ogle
2 birim protein, 1 birim karb, 1 birim salata
Ara
1 birim meyve+ az kuruyemis veya protein
Aksam
2 birim sebze, 1 birim karb, 1 birim protein
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?