Fit Club 🏋🏻‍♀️

menu,

Ogle gozleme ,(avuc ici ) ,yogurtlu meze ,2 tane mucver

Aksam yogurtlu meze ,2 dilim ellma

2Kahve ,3byuk cay ,
Bolca temizlik ,yer silme

Evet anliyorum o yuzden komple kesemiyorum bende yoksa surekli aclik hissi oluyor ,makarnada tahilli olan guzel oluyor tadini cok garipsememistim sebzeli filan yaparak kalorisini dusurursen super

ohh miss ,afiyet olsun
Tahilli
Mahilli bana cidden farketmiyor hepsini seviyorum hicte yavan gelmiyor tadibakalim bu hadta kilo
Aldiysam ya da veremediysem cunaya alicam tarti gununu

Planimi yaptim
Bugun carb biraz fazla oluyor. Sebebi menemen yaninda yedigim minik flute ekmegi.

Ogle keto lapasi
Aksam hindili yesilfasulye yiyecegim

Haftasonu cozuttuguz icin genelde cuma demistim haftasonu bana cuma gunu basliyor ama deneyim bakalim.. gectigimiz hafta hic guzel gecmedi sanki

Benzer gunlerde tartilirsan sorun yok.
Bugun ben de bence hafif arti geldim, ama her cumartesi boyle gelirim muhtemelen o yuzden adil olur yine de .

Sen tarti gunu gitmiyorsun ama dimi diyetisyene, sadece o gun tartilip bildiriyorsun.

Ben de bir donem gitmistim, benimki cok rahatti ama. Uzun vadede oylesi daha iyi de zamaninda pek sevmemistim, hemen kilo vermek istedigim icin.

Simdilik tartilip soyluyorum evet diyetisyene.. yuzyuze gorusme yapmiyorum ama istersem yapabilirim.. bi kac haftaya yag orani kas orani onlara bakicaz.bana diyor zaten bu kadar bilgisi olup yapamayani ilk kez goruyorum

Cok
Uzun zaman once kalan sonra 3-4 kiloyu cuma tartilarak dikkat ederek vermistim yine kk da.. olay tarti gununde degil tabii
Ama sonucta o zaman 1 cocugum vardi simdi oyle degil, yemek rutinimiz
Degisti filan.. spor yapacam dedigimde yapiyordum simdi bu hafta sadece 2 gun yaptim mesela ki
En az 3 demisiMdir kendime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…