Fit Club 🏋🏻‍♀️

Spor bende yapamiyorum.
Makro mu saysan kalori yerine?
Artinda fazla degil. Fakat -100 olsa bile iyidir
Arti cikmaya hakkimiz yok
haklisin canim vaktimizde hakkimizda yok aslinda ,hafta ici oruc ttgum 2gun ardından eksiydim ne desen yeri

haklisin canim vaktimizde hakkimizda yok aslinda ,hafta ici oruc ttgum 2gun ardından eksiydim ne desen yeri

Ben senin kadar az yiyip veremeyeni ilk goruyorum.
Bence bosuna vakit kaybetme, diyetisyene danis, demek ki bir hormon bisi engelliyor.
Sporla degil diyetle veriliyor kilo zaten, senin aldigin kaloriyle 0 beden olunur.

Ben senin kadar az yiyip veremeyeni ilk goruyorum.
Bence bosuna vakit kaybetme, diyetisyene danis, demek ki bir hormon bisi engelliyor.
Sporla degil diyetle veriliyor kilo zaten, senin aldigin kaloriyle 0 beden olunur.

aslinda yzmistim canim burayi bıraktigim ara olunca iletisimim yarim kaldi ,sporla desteklemiycegim donemdi agir hastalaninca o donemlerde cok almasamda 200 300 arta artta gidiyor iste
bi donemde boyle takilmistim aylarca sonra hizlica düşmüştü son care o kaldi

Baktim simdi tum hafta ne yedin diye. Birsey yememissin ki

evet ,sadece dun gozlemem var
pazartesi sali orucluydum
carsamba tum gun disarda ,persembe anlamadigim bi yorgunluk vardi uzerimde tum gun uzandim diyebilirim oyle fazla caloriye ihtiyacimda olmadi.
sanirim vucudum bu duzene alisti o beni yavaslatiyor.
Dun tiramusu yapmistim ondan bile yemedim

Dedigin gibi bence. Benim vucudumda oyle. Pes etme devami gelir

Günaydin
Pazar klasigi. Ekmek yapiyorum cocuklara.
Dun yapamadigim keto lapasini deneyecegim bende. Dun kahvalti ile duruyorum. Nasil acikmadim bilmiyorum. Halada acikmadim

Sabah
2 minik krep
Tereyag
1 bardak taze meyve suyu

Ogle
1 parca tavuk,
Az salata
1 avuc kuruyemis

Ara
Yarim p. Pasta 100 kal
(Kutlamamiz var)

Aksam
1 pide
Salata
Ayran
(Kutlamamiz devam, menu cocuklardan )

1600 kalori

Spor olarak ev isleri var sadece
En azindan 30 dak yuruyus eklemeye calisayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…