Fit Club 🏋🏻‍♀️

Selam. Ben sistikce sisiyorum
Yogun musun karisik derken ?
Bende öyle ama dert değil. Bir kez yaptım (aslında iki ) yine yaparım. Kafam orda olsun yeter.
Yok yoğunluk değil canım, hayat dersi aldık ailece, tokat yedik resmen. İşlerimiz bozuldu güvendiğimiz biri yüzünden. Alt katı boşaltıp, ofisi eve taşıyoruz.
Bu durumlar üzdü yıprattı biraz bizi, ama halledicez inşallah. Güzel tarafı artık evden daha esnek çalışabileceğim.

Hatırlarsanız kişisel gelişimle ilgileniyorum, eğitimler vs. Tam bu sıralarda yol beni bambaşka bir yere getirdi. Harika bilinç açılımları ve onun verdiği inanılmaz bir huzur yaşıyorum çok şükür Allah dengeliyor hayatımızda ki her şeyi, görebilene.

Şu işleride halledeyim bedenimle yeniden ilgilenmeye başlayacağım. Hiç tartılmadım size son bildirimimden sonra.

Cumartesi menusu gelsin , aksama film gecesi yapiyorum

Sabah
2 yumurta omlet
1 dilim tereyagli ekmek

Ara
Yogurt
2 avuc granola

Aksam
Nohut yemegi
1 parca tavuk
Sebzeli bulgur pilavi
Cacik

Gece
2 bardak kadar misir
1 adet portakal

1600 kalori

30 dak salonda agirlik
+ ev isleri

Kahvalti ile duruyorum
Protein bar yedim cenazeye gitmeden.ordan 14 gibi gelip direk anneme gittim. Birsey yemedim orda.
Simdide saat 18 oldu. Acda degilim

Ya benim eski is yerinden baktigim bir hastam
Cok sulugözdüm
Gecen sene esi vefat etmisti. 1 sene sonra kendisi. Ailesi ilede surekli iletisimdeydik. Görende Torunu ben sancak
Yaaa ne güzel bir bağ olmuş. Kavusmuslar eşiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…