Bak benim de temizlik yapmam lazım bi araBen hala temizlik yapiyorum.
G.t kadar ev oysa
Ahaha yarinin hesaplamasini yapcam diye oldum,
Acilen bir app bulmam lazim.
Arasiz 1200 kalori yazdim simdilik
Ise yemek gotutucem.
Nohutlu peynirli, azicik yagli salata
menum karmakarisik
Sabah 1kare bitter , 2 espresso
Ogle 15h balikli sandvic
Aksam 17h30 3sıkım cigkofte(oglum tutturuyordu kac gundur disardayken almak kolayima geldi)
cal 1339
yag 57gr ,car 169 gr,protein 41gr
yag %30 yerine %38 olmus
makro hesabini nasil yapmam gerekiyor hic bilgim yok
7000 adim
15dk boosted
Toz alin yavrular herseyin icine sokun. Tatsiz zatenNe tarz diyet yaptigina gore cok degisiyor ya hesaplar.
Ketoda sanirim 100 gr kadar veriyor,
Ben kalori hesabi gittigim icin yagi azaltip proteini yuksek tutmaya calisiyorum. Benim de protein cok az kaliyor hep.
evet dogru ama her durumda proteinim daha az oluyor ,Ne tarz diyet yaptigina gore cok degisiyor ya hesaplar.
Ketoda sanirim 100 gr kadar veriyor,
Ben kalori hesabi gittigim icin yagi azaltip proteini yuksek tutmaya calisiyorum. Benim de protein cok az kaliyor hep.
Ama tozlar zararli diyolar.. ben bi ara et filan sevmedigimden cildiyeci demistim ve bitkisel protein tozu kullanmistim.. ama kisa sure..gerisi kutusuyla duruyor..Toz alin yavrular herseyin icine sokun. Tatsiz zaten
Iste o az yemeyi yapamazdm ben yemiskenGünaydin kizlar
Dun aksam ketoyu bozdumispanakli kol børegi yerken buldum kendimi cok abartmadim .
Bugun duzgun beslenmeye devam
Bi evde hic camasir bitmez mi agaBen hala temizlik yapiyorum.
G.t kadar ev oysa
evet dogru ama her durumda proteinim daha az oluyor ,
keto saglikli gorunsede malesef deneyemiyorum cunku atistirmalik ceviz,kaju antepfistigi 4 5 tane yesem bile aninda sivilce yapiyor ve kasiniyorum
Deniz urunleride tuketmiyorum
Sadece geleneksel tarz kaliyor yemek konusu sıkıntı benim icin yemegi swvsemde
Bi evde hic camasir bitmez mi agaya camasir yikamaktan iflahim kesiliyor bazen.. kurutmak daha dert.
Kuruyma makinasi kullanan var mi aranizda buarada?
Ama tozlar zararli diyolar.. ben bi ara et filan sevmedigimden cildiyeci demistim ve bitkisel protein tozu kullanmistim.. ama kisa sure..gerisi kutusuyla duruyor..
Iste o az yemeyi yapamazdm ben yemisken
Yani kimisi cokYagmurlu memleletteyim, kurutmasiz olmuyor maalesef.
Ben duzenli kullaniyorum. Sadece yun kiyafetleri ve spor kiyafetlerini atmiyorum kurutmaya.
Ama cok detayda ayirmazsan cekme yapiyor neredeyse her sey. Ben genelde mix program kullaniyorum. Buyuk beden aldiriyorum ev ahalisine kiyafetleri ve ozellikle coraplari
Ben ya hepsini yicem ya yemicem.. evet cok acikinca cok saldiriyorum bende.ama acikmadanda yemek o zevki vermiyor asla.. acikmadan neden yicem ki modum bu oluyor geneldeAy bu ben.
Ben de yemek severim, buyuk porsiyon severim.
Benim 2 taktigim var
1: cok asiri acikma.
If yapmistim, ise de yaramisti kilo vermek acisindan. Ama porsiyonlarim hep buyuktu. Simdi cok asiri acikmadan yemege alistiriyorum kendimi. O zaman saldirmiyorum.
2: muhakkak sebze salata ekle gunluk menune. Hem kalorisi dusuk, hem porsiyon olarak buyuk oluyor.
Borek var menude mesela, yanina salata ve ayran, veya salataligi bol yagsiz bir cacik, az yersin borekten boylece.
Akdeniz beslenmesi arastirsana, belki uyar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?