Evet yazinca programs sasirdimaksam yemegiyle benimde 1200 gorunuyor sabah kaloriliydi ama simdiden aciktimbile
hic birsey tuketmemissinki
Hastalar veriyor cogunluk ile.
Cin iskencesi resmen
Evet yazinca programs sasirdim
3 keto krep
1 yk eksi krema bir dilim mango kalmisti dunden
Kahvalti buydu
Ogle ise yine dunden kalmisti
Tazefasulye
1 adet kan portakali
Aksama duzgun birseyler yemem lazim
Benim kalori acigim felaket.
400kalori anca yemissim
Aksam ne yesem hic fikrim yok
Evet yazinca programs sasirdim
3 keto krep
1 yk eksi krema bir dilim mango kalmisti dunden
Kahvalti buydu
Ogle ise yine dunden kalmisti
Tazefasulye
1 adet kan portakali
Aksama duzgun birseyler yemem lazim
Ben hep yorgunum kisalata dermisim
Canim enerjin oluyor mu boyle, insan yigilir kalir bukadanciga
Ben bugun mantarli bezelyeli makarna yapiyorum. Makarnayi 1/2 porsiyon kepekli olarak eklicem.
Ketoya da bisi bulmak zor
Nerdeyse yag ile ayni miktarda aliniyor. 20-30 gr oynuyor galibasonrasinda cok acikmiyorsaan bence o kadar kotu degil calorisi az ama guzel seyler yemissin ,
ketoda et urunlerine sinirlama var miydi ,guzel olabilir
aksam yemegiyle benimde 1200 gorunuyor sabah kaloriliydi ama simdiden aciktimbile
hic birsey tuketmemissinki
Ben hep acim.
Alisma haftasi diye boyledir diye umuyorum
Ben aksam koca bi tabak salata yedim birde brokoli sarimsakli yogurtlu4-5 tanede tavuk kanat.. aslinda tavuk filanda yemiyordum ama.. bugun bi gozum dondu sanirim canim cekti.. biliyirum kanat yagli
Ama napimama patates kizarttm yemedim hic mesela..
Az oncede kapucino ictimajaba aksam icmek iyi midir ama ya tatli
Yiyecekym ya da biseyler icecektim.. bugun icecek ictim.. dolapta islak
Kek var, esim
Tatli
Almis.. yani onlardan yiyecegime iceyim
Dedim..
Firinda yaptik zaten cok yagli olmuyo oyle amaafiyet olsun ,kendin yemek istedigin zaman cok az yagla tavada pisir hatta esin secmiyorsa tum eve ayni yapabilirsin cocuklar icinde daha saglikli olur .
Kalori olarak sayiyor musun ? nette gezerken su anda yagyakan tarcinlikahve tarifini gordum bende , bi ara yapiyordum aksamuzeri iyi gidiyordur tatli hissini kesiyor bende zorlaniyorum yemek sonrasi
Kac kg verdin ve ne kadar surede aldin geri?Buraya yazmis miydim hatirlayamadim ,mayista isvec diyeti yapmistim 3 gun basagrisi yapsada ilk etkisi cok guzeldi.
Dugun nisan gibi aktiviteler bitince iyice diyet modumdam cikmisim
Hafif sikan abiyemi kol alti bollasmis olarak rahat raht giymistimsimdi denesem nasil olur acaba
Firinda yaptik zaten cok yagli olmuyo oyle ama
Kanat normaldede yagli
Zaten..
Tarcinli
Kahve yaptim bi ara spordan once vs. Ama oyle uzun sure kullanmadim. Kimisi 10-15 kg verenler varmis..hemde sporsuz tabi cok inanamiyorum
Ama.. simdi mesela oturuyorum ve o cokolata biskuvi dolabini acmamak
Icin zorlaniyorumkahve biraz bastirdi birsey yemicem
Kac kg verdin ve ne kadar surede aldin geri?
Bak bu şok diyetlerle cok zaman kaybettim ben.. yani kac aydir in cik in cik yildim bezdim vallahi.. ben 54-53 leri gormus insanim bi kac ay once ama eski aliskanliklara donunce geri aliyorsun..
Yok tavada yapmiyorum kanat zaten kucucuk oluyior tavadakioyleyse guzel olmus bence menun,bazilari kizartma gibi yapiyor ya onu hic sevmiyorum mesela dedigin gibi zaten yagli.
O kadar etkisi olur mu bende inanamiyorum ama kahveyi sevdigim icin hosuma gitmisti.
O dolaplar en tehlikesi bizdede var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?