Fit Club 🏋🏻‍♀️

aksam yemegiyle benimde 1200 gorunuyor sabah kaloriliydi ama simdiden aciktimbile

hic birsey tuketmemissinki
Evet yazinca programs sasirdim

3 keto krep
1 yk eksi krema bir dilim mango kalmisti dunden

Kahvalti buydu

Ogle ise yine dunden kalmisti
Tazefasulye
1 adet kan portakali

Aksama duzgun birseyler yemem lazim

Evet yazinca programs sasirdim

3 keto krep
1 yk eksi krema bir dilim mango kalmisti dunden

Kahvalti buydu

Ogle ise yine dunden kalmisti
Tazefasulye
1 adet kan portakali

Aksama duzgun birseyler yemem lazim

sonrasinda cok acikmiyorsaan bence o kadar kotu degil calorisi az ama guzel seyler yemissin ,
ketoda et urunlerine sinirlama var miydi ,guzel olabilir

salata dermisim

Canim enerjin oluyor mu boyle, insan yigilir kalir bukadanciga

Ben bugun mantarli bezelyeli makarna yapiyorum. Makarnayi 1/2 porsiyon kepekli olarak eklicem.

Ketoya da bisi bulmak zor
Ben hep yorgunum ki

Tavuk hasliyacagim galiba.
Biraz kar yagdi. Trafik felc. Eve baya gec gelmis olacagim.

Bugün dışarıda islerim vardı evde pek durmadim anca bakiyorum buralara
Sabah bi tane zeytinli pogaca yedim yaninda domates salatalık yesil cay
Sonra dışarı çıktım lazer epilasyona gittim gezindim falan aksam 18.30 gibi yedim sardalya baligi 500 gr izgarada yanina bolca salata
Spor yok bugün yarına telafi ederim artık

Menu yazayim

Sabah
Meyveli yulaf lapa

Ogle
Nohutlu salata
Hazir corba

Ara
1 mandalina
1 avuc kuruyemis

Aksam
1/2 porsiyon bol sebzeli makarna
20 kalorilik icecek

1500 kalori

45 dakika bisiklet surd spor olarak.

Ben aksam koca bi tabak salata yedim birde brokoli sarimsakli yogurtlu 4-5 tanede tavuk kanat.. aslinda tavuk filanda yemiyordum ama.. bugun bi gozum dondu sanirim canim cekti.. biliyirum kanat yagli
Ama napimama patates kizarttm yemedim hic mesela..

Az oncede kapucino ictim ajaba aksam icmek iyi midir ama ya tatli
Yiyecekym ya da biseyler icecektim.. bugun icecek ictim.. dolapta islak
Kek var, esim
Tatli
Almis.. yani onlardan yiyecegime iceyim
Dedim..

Buarada sizce en guzel kaori sayma appi hangisi?

Bu hafta hareket etmedim hic

3 gun hareket edim dedim valla sanki daha cok acikiyorum
Oyle, diyetisyenim haftada 2 gun yap dedi.. yarin carsamba.. bakalim bence yapabilirim haftasonu zaten yapamiyorum birsey

afiyet olsun ,kendin yemek istedigin zaman cok az yagla tavada pisir hatta esin secmiyorsa tum eve ayni yapabilirsin cocuklar icinde daha saglikli olur .
Kalori olarak sayiyor musun ? nette gezerken su anda yagyakan tarcinlikahve tarifini gordum bende , bi ara yapiyordum aksamuzeri iyi gidiyordur tatli hissini kesiyor bende zorlaniyorum yemek sonrasi

Firinda yaptik zaten cok yagli olmuyo oyle ama
Kanat normaldede yagli
Zaten..

Tarcinli
Kahve yaptim bi ara spordan once vs. Ama oyle uzun sure kullanmadim. Kimisi 10-15 kg verenler varmis..hemde sporsuz tabi cok inanamiyorum
Ama.. simdi mesela oturuyorum ve o cokolata biskuvi dolabini acmamak
Icin zorlaniyorum kahve biraz bastirdi birsey yemicem

Buraya yazmis miydim hatirlayamadim ,mayista isvec diyeti yapmistim 3 gun basagrisi yapsada ilk etkisi cok guzeldi.
Dugun nisan gibi aktiviteler bitince iyice diyet modumdam cikmisim
Hafif sikan abiyemi kol alti bollasmis olarak rahat raht giymistim simdi denesem nasil olur acaba

Kac kg verdin ve ne kadar surede aldin geri?

Bak bu şok diyetlerle cok zaman kaybettim ben.. yani kac aydir in cik in cik yildim bezdim vallahi.. ben 54-53 leri gormus insanim bi kac ay once ama eski aliskanliklara donunce geri aliyorsun..

oyleyse guzel olmus bence menun,bazilari kizartma gibi yapiyor ya onu hic sevmiyorum mesela dedigin gibi zaten yagli.
O kadar etkisi olur mu bende inanamiyorum ama kahveyi sevdigim icin hosuma gitmisti.
O dolaplar en tehlikesi bizdede var

Kac kg verdin ve ne kadar surede aldin geri?

Bak bu şok diyetlerle cok zaman kaybettim ben.. yani kac aydir in cik in cik yildim bezdim vallahi.. ben 54-53 leri gormus insanim bi kac ay once ama eski aliskanliklara donunce geri aliyorsun..

Aslinda ilk basladigim zamana gore 10kilo vermisim net hesaplarsam 57ye inmistim.
2yildir yazin 57 59 arasi kisin 62ye kadar cikiyorum dogumlardan sonra 55 altina hic dusmedim.
ondan oncesi 51 52 arasiydim asil istedigim kilo bandimi asagi cekmekki esneme oldugu zaman bile hafif kiloda kalabiliyim 2 3 kilo olsada zor yakiyor vucudum ,ustune yorgunlukla kisin sporu cok aksatiyorum

oyleyse guzel olmus bence menun,bazilari kizartma gibi yapiyor ya onu hic sevmiyorum mesela dedigin gibi zaten yagli.
O kadar etkisi olur mu bende inanamiyorum ama kahveyi sevdigim icin hosuma gitmisti.
O dolaplar en tehlikesi bizdede var
Yok tavada yapmiyorum kanat zaten kucucuk oluyior tavadaki
Kimseye yetmez..Bazen gunduz ac gezip aksam patliyorum gozum donuyo..halbuki gunduz acligi kilo verdirmiyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…