Fit Club 🏋🏻‍♀️

Yani kimisi cok
Ovuyir kimisi cok gomuyor bende anlamadim.. her kiyafete ayri yapamam ki programi

Ben genel olarak memnunum.
Klasik giyinmiyorsan utuye gerek kalmiyor mesela. Tam ya da hafif nemli cikartabilirsin utulemek istiyorsan.

Kumasa veya kalinliga gore ayirirsan hepsi ayni kurulukta cikar. Ama ayirmazsan kalin kiyafetler nemli cikabilir, inceler de asiri kuru. Ben acikcasi ayirmiyorum. Nemli cikani o gun askida havalandiriyorum yetiyor. Genel olarak cok ince kiyafetleri zaten ayri dusuk derecede yikarim. Cok sorun olmuyor.

Acikcasi kisin baska turlu ben zaten basa cikamam. Hani cok begenmesem de kullanirdim. Yazin baska tabi. Ben ama yazin da kullaniyorum, bu sene enerji fiyatlari tavan yapinca arada asarak kuruttum sadece

Bi evde hic camasir bitmez mi aga ya camasir yikamaktan iflahim kesiliyor bazen.. kurutmak daha dert.
Kuruyma makinasi kullanan var mi aranizda buarada?
Cocuklu ev oyle
Bizde her aksam katlayip her aksam bir posta daha atiyoruz yikamaya.
Kurutmam yok. 13 sene olacak evleneli almayi dusunmuyorum

Ama ben renge gore ayiriyorum camasirlari.. birde tabii genelde yikanma dereceli ayni olunca ok.. ama mesela bi kazakta giriyor 40 dereceye oglanlarin spor kiyafetleride.. yani onlari ayirmam mi lazim o zaman

Valla yaptim
Kol boregiydi
Ufak ufak kesiyorum Birde.
Ben keto yapiyordum diyip durakladim. Her isiriga domates yiyordum ne güzel
Afiyet olsun valla kadin olarak evde dikkat etmek cidden zor.. yapiyorsun hele ki borek yani ama cok yemeyeceksin sanada helal olsun

Cocuklu ev oyle
Bizde her aksam katlayip her aksam bir posta daha atiyoruz yikamaya.
Kurutmam yok. 13 sene olacak evleneli almayi dusunmuyorum
Ben dusunuyorum ama dusunmuyorum.. yani herseyi ayirmak bana gore degil ki .. yazin sorun degil zaten ama kisin bir odada kurutmak cok iyi degil.. oglanlar zaten ayni odada yatiyor kisin o yuzden bir odam kurutmaya yariyor ama onlar buyudukce bir odaya girmek iatemicekler isim
Zorlasacak o yuzden alternatif benim acimdan

Kizlar birde ben aksam yemek yedik
Diyelim.. benim
Icin en tehlikeli saatler.. bazen stresten bazense asiri derece tatli cekiyor canim.. mesela dun islak kek yaptim.. dedim yemekten sonra yemicem.. ama oglumun kalan parcasini yedim dondurmayla.. halbuki badem yemistm oncesinde o istegi bastirmak icin. Hani cok gec yatan insan degilim ki oturnaktan acikiyorum diyeyim… ama o yemekten sonraki saatler cok tehlikeli, tum gun dikkat etsemde bazen iradesizlesiyorum

Ama ben renge gore ayiriyorum camasirlari.. birde tabii genelde yikanma dereceli ayni olunca ok.. ama mesela bi kazakta giriyor 40 dereceye oglanlarin spor kiyafetleride.. yani onlari ayirmam mi lazim o zaman

Ben yun kazak ve spor kiyafetleri kurutmaya atmiyorum.
Yun inanilmaz cekiyor, spor kiyafetleri de cok cabuk kuruyor diyerek.
Yikarken degil, kuruturken ayirip boyle nadide seyleri asarak kurut. Her seyi ayirmaya gerek gormuyorum ben de.

Bu arada benim icin sart bir urun, hava yagmurlu veya kapali hep. Eski evimde de balkon yoktu. O yuzden yillardir mecburen kullaniyorum. Cok alistim ama.

Kiyafetlerin cogusunda sorun yok zaten. Az olan digerlerini asarak kurutuyorum. O azlarin bile kurumasi 1 gun. Kurutmasiz yasayamayiz biz

Sanirim
Bende alirim bi kac zamana…ben yun bir kabanimi attim camasir makinasina ve bildigin 5 yasindaki kizima oluyor suan. yani illa kurutmaya gerek yok sakarlik olduktan sonra

Tam gorunmuyo

Ama o hazir kutu lindt cikolatasi ile doluydu.

Kutu kutu baska cikolatalarda var.
Koklamadim bile

Her 2. Gunde bir yeni seyler geliyor

Bu da benim arkadaki duvar.
Hepsi bedava
Bunlara Hayir demeyi ogrendim de dogumgunu su bu pastalari da cok oluyor maalesef. Onlari da kucuk porsiyona dusurdum allahtan.

ara ogun yaptim simdi

1450 kalorideyim aksam yemegi dahil
50 kalorilik bisi olsa kusuratli rakam olmasin diye gotutucem

aksam yemegiyle benimde 1200 gorunuyor sabah kaloriliydi ama simdiden aciktimbile

Benim kalori acigim felaket.
400kalori anca yemissim
Aksam ne yesem hic fikrim yok
hic birsey tuketmemissinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…