Fit Club 🏋🏻‍♀️

Sen bensin benim butun dogumlardan sonra farkli oldu hele buyuk kizimda 48 e bile dusmustum.. ama son dogumdan sonra iste 5-6 kilo
Kaldi gibi.. yani inip geri sklip geri yiyorum aliyorum haliyle yani en azindan 50 kilo olursan dedigin gibi 2-3 kilo
Alsamda sorun degil

malesef su anda kendimi 50 olarak goremiyorum malesef kac yasindaydim onu kacirdim?
ilkdogumumda cok kilo almistim ikincide az aldim ama emzirmeye ragmen gitmedi 1yil hic degismedi tartim , sıkılmak degilde cok erken uyaniyor benimkiler okulla bile zorla uyuyor enerjim bitiyor gun cok uzun ve yorucu geciyor

Ben skldim biraz sanki.. yas 41 sanirim

Ben ilk 2 sinde 25 kilo
Aldm ama 6 ay sonra vernistim cunku emziriyordum zor degildi yasta daha gencti tabii.. 3. De iste 48 i bile gordum hemde 40 imiz cikincao da kotuydu cok azdi bana gore.. son kizda iste 6-7 kilo derken diyetisyene gitmeye karar verdim.. eskiye gore iradesizim farkindayim..canimda hic hareket mareket istemiyor birde..

Cocuklar yemek seciyor haftada 1 filan hamur isi yapiyorum.. yarin mesela tavada kiymali peynirli gozleme yapayim diyorum.. yani kendime ozel hazirlamak zor geliyor bazrn.. ee kokusu filan derken canimiz cekiyo..amaan diyorum yiyorum bol tereyagiyla o yuzden diyet hic bitmiyor

Kahvalti ogununde yesen. Yanina sade kahve.

Bende 2 sipa var, dusun halimi.
Adamlara gunluk 3000 5000 kalori yedir, hala siskalar.

ben onlara yemeyecegim sey yaparsam, kendime daha guzelini yaparim
Yarin oglen onlara hazir pizza, bana ispanakli yumurta

Bende 2 sipa var, dusun halimi.
Adamlara gunluk 3000 5000 kalori yedir, hala siskalar.

ben onlara yemeyecegim sey yaparsam, kendime daha guzelini yaparim
Yarin oglen onlara hazir pizza, bana ispanakli yumurta
Onlar cocuk ama yakarlar benim buyuk oglanda var cok az kilo
Sorunu.. bazi seyleri seviyor abur cuburuda seviyor.. az once agzima cips tikistirmaya calisti yemedim.. dedim bak sende cok yeme duyetisyene gidicez ayiptir ayni diyetisyene gidiyoruz zaten. Yemekten vazgecti o da.. yani ya 2-3 taneyi gomerin yarin ya da hic yemem..

Lahana yemegi yapicam kendime yarin.. yogurtla yerim.. sebze cok seviorum

Ben de app ariyorum.
Kaptan carbmanager kullaniyor, tavsan da fatsecret

Ben siriye soyleyeyim, o hesaplasin beni yormasin istiyom

Ama kalori hesaplamak icin sanki mutfak tartisi sart ta, hep arada kaliyorum ben.

Ay ben de lahana yapcam
Aksam menumuz ayni.

Ben de app ariyorum.
Kaptan carbmanager kullaniyor, tavsan da fatsecret

Ben siriye soyleyeyim, o hesaplasin beni yormasin istiyom

Ama kalori hesaplamak icin sanki mutfak tartisi sart ta, hep arada kaliyorum ben.

Bende var tarti ama hic kullanmiyorum bana cay kasigi yemek kasigi olcusu olsun gramla filan zor

Ay ben de lahana yapcam
Aksam menumuz ayni.
Nasil yapcan? Sogan filan koyuyor musun? Gerci konulur normalde… ben soganli cok azda salca koyarim sarimsak yogurt.. ohh birde ustune kirmizi toz biber yaktin mi al sana manti tadi

Benim aslinda kilo vermem cok kolayda .. yani tika basa salata sebze beni vok mutlu eder zaten.. ama o aburlar cuburlar yakiyi beni

Ben ahaliye etli yapicam.
Tarife uyarim, porsiyona uymam

tontriko ay o zaman kesin kalori aay sen.
Bazi seyler degmeyecek kaloride.
Ornegin kuru meyve cok severim ben, minik bir avuc uzum 100 kalori, ben normalde 3 5 avuc yerim yani, degmez.
Onun yerine yarim avuc uzumu, az yogurda kat ye, kalorisi az hem de doyurucu.

Kalori sayarak ogreniyorum.
Devamli gram hesabi yapmam da, soyle 1 ay yapsam mesela, kafamda oturur rakamlar, sonra olcu kaplari ile yeterli gelir.

Aynen ya bende nasil 3-5 badem yeyip duruyolar anlamiyorum ben yeyince baya yiyorum saglikli
Olan seyler sagliksiz oluyor o sekilde bu yuzden zaten bulasmamak en iyisi benim acimdanbirde kuru meyve zaten cok sekerli oluyor normal
Meyve yiyorum zaten sekeri mekeri umrumda degil..muhim olan abur cuburdaki sekerler

oglumda bende 20kilodan fazla aldim ,cok sık emerdi ama yinede 61 altina inemedim sonra kizima hamile kLdim o zman baya zayıfladım ,yinede olmuyor farkindayim aynen kendimi gordum sende
Cuma gunu yapmistim ,dilimleyip 2dilim yesen yaninda bol salata ve ayranla oglen ogunu gibi yaparsan Kahvalti+ogleyemegini tek ogunde yiyebilirsin

Menu,
Sabah 5d.sucuk ,zeytin ,yesil biber, 2 dilim ekmek

Ogle 2 dilim elma ,filtre kahve

Aksam 1kase et haslama ,1kasik pilav,
bruksel lahanasi ve salata

2kare bitter bunu uykudan sonra ekledim

1lt su
5000 adim
1360 cal

Günaydin
Hasta olcak gibiyim

Bugun yanima aldiklarim

Kahvalti icin : 1tk yulaf 1 tk kuru meyve
200 ml yogurt

Ogle
6 minik balik koftesi
2minik salatalik
2 kücük kan portakali

Karb biraz fazla olsada 30u gecmez aksam yemeginde ekleyince

Tarhana corbasi icecegim aksam icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…