Sen bensinAslinda ilk basladigim zamana gore 10kilo vermisim net hesaplarsam 57ye inmistim.
2yildir yazin 57 59 arasi kisin 62ye kadar cikiyorum dogumlardan sonra 55 altina hic dusmedim.
ondan oncesi 51 52 arasiydim asil istedigim kilo bandimi asagi cekmekki esneme oldugu zaman bile hafif kiloda kalabiliyim 2 3 kilo olsada zor yakiyor vucudum ,ustune yorgunlukla kisin sporu cok aksatiyorum
malesefSen bensinbenim butun dogumlardan sonra farkli oldu hele buyuk kizimda 48 e bile dusmustum.. ama son dogumdan sonra iste 5-6 kilo
Kaldi gibi.. yani inip geri sklip geri yiyorum aliyorum haliyleyani en azindan 50 kilo olursan dedigin gibi 2-3 kilo
Alsamda sorun degil
Ben skldim biraz sanki.. yas 41 sanirimmalesefsu anda kendimi 50 olarak goremiyorum malesef kac yasindaydim onu kacirdim?
ilkdogumumda cok kilo almistim ikincide az aldim ama emzirmeye ragmen gitmedi 1yil hic degismedi tartim , sıkılmak degilde cok erken uyaniyor benimkiler okulla bile zorla uyuyor enerjim bitiyor gun cok uzun ve yorucu geciyor
Firinda yaptik zaten cok yagli olmuyo oyle ama
Kanat normaldede yagli
Zaten..
Tarcinli
Kahve yaptim bi ara spordan once vs. Ama oyle uzun sure kullanmadim. Kimisi 10-15 kg verenler varmis..hemde sporsuz tabi cok inanamiyorum
Ama.. simdi mesela oturuyorum ve o cokolata biskuvi dolabini acmamak
Icin zorlaniyorumkahve biraz bastirdi birsey yemicem
AmaKahvalti ogununde yesen. Yanina sade kahve.
Ben skldim biraz sanki.. yas 41 sanirim
Ben ilk 2 sinde 25 kilo
Aldm ama 6 ay sonra vernistim cunku emziriyordum zor degildi yasta daha gencti tabii.. 3. De iste 48 i bile gordum hemde 40 imiz cikincao da kotuydu cok azdi bana gore.. son kizda iste 6-7 kilo derken diyetisyene gitmeye karar verdim.. eskiye gore iradesizim farkindayim..canimda hic hareket mareket istemiyor birde..
Cocuklar yemek seciyor haftada 1 filan hamur isi yapiyorum.. yarin mesela tavada kiymali peynirli gozleme yapayim diyorum.. yani kendime ozel hazirlamak zor geliyor bazrn.. ee kokusu filan derken canimiz cekiyo..amaan diyorum yiyorum bol tereyagiylao yuzden diyet hic bitmiyor
Onlar cocuk ama yakarlarBende 2 sipa var, dusun halimi.
Adamlara gunluk 3000 5000 kalori yedir, hala siskalar.
ben onlara yemeyecegim sey yaparsam, kendime daha guzelini yaparim
Yarin oglen onlara hazir pizza, bana ispanakli yumurta
Buarada sizce en guzel kaori sayma appi hangisi?
Bu hafta hareket etmedim hic
3 gun hareket edim dedim valla sanki daha cok acikiyorum
Oyle, diyetisyenim haftada 2 gun yap dedi.. yarin carsamba.. bakalim bence yapabilirim haftasonu zaten yapamiyorum birsey
Onlar cocuk ama yakarlarbenim buyuk oglanda var cok az kilo
Sorunu.. bazi seyleri seviyor abur cuburuda seviyor.. az once agzima cips tikistirmaya calisti yemedim.. dedim bak sende cok yeme duyetisyene gidicez ayiptirayni diyetisyene gidiyoruz zaten. Yemekten vazgecti o da.. yani ya 2-3 taneyi gomerin yarin ya da hic yemem..
Lahana yemegi yapicam kendime yarin.. yogurtla yerim.. sebze cok seviorum
Ben de app ariyorum.
Kaptan carbmanager kullaniyor, tavsan da fatsecret
Ben siriye soyleyeyim, o hesaplasin beni yormasin istiyom
Ama kalori hesaplamak icin sanki mutfak tartisi sart ta, hep arada kaliyorum ben.
Nasil yapcan? Sogan filan koyuyor musun? Gerci konulur normalde… ben soganli cok azda salca koyarim sarimsak yogurt.. ohh birde ustune kirmizi toz biber yaktin mi al sana manti tadiAy ben de lahana yapcam
Aksam menumuz ayni.
Nasil yapcan? Sogan filan koyuyor musun? Gerci konulur normalde… ben soganli cok azda salca koyarim sarimsak yogurt.. ohh birde ustune kirmizi toz biber yaktin mi al sana manti tadi
Benim aslinda kilo vermem cok kolayda .. yani tika basa salata sebze beni vok mutlu eder zaten.. ama o aburlar cuburlar yakiyi beni
Ha sen sarma yapican ben kapuska tarzi bisey yapicamBen ahaliye etli yapicam.
Tarife uyarim, porsiyona uymam
Hem de Etli: Lahana Sarması Tarifi - Yemek.com
Kışı kış yapan sebzelerden olan lahana çok fazla sevilmese de kapuskanın yanı sıra salçalı sosuyla etlisi de hazırlanan lahana sarmasının seveni çok olur.yemek.com
Aynen ya bende nasil 3-5 badem yeyip duruyolar anlamiyorum ben yeyince baya yiyorumtontriko ay o zaman kesin kalori aay sen.
Bazi seyler degmeyecek kaloride.
Ornegin kuru meyve cok severim ben, minik bir avuc uzum 100 kalori, ben normalde 3 5 avuc yerim yani, degmez.
Onun yerine yarim avuc uzumu, az yogurda kat ye, kalorisi az hem de doyurucu.
Kalori sayarak ogreniyorum.
Devamli gram hesabi yapmam da, soyle 1 ay yapsam mesela, kafamda oturur rakamlar, sonra olcu kaplari ile yeterli gelir.
Ha sen sarma yapican ben kapuska tarzi bisey yapicam
Kendime
Neyse bu gunu atlattikOyy bayilirim.
Soganli ve bol salcali yaparim onu da.
Ayni senin tarif.
Ben skldim biraz sanki.. yas 41 sanirim
Ben ilk 2 sinde 25 kilo
Aldm ama 6 ay sonra vernistim cunku emziriyordum zor degildi yasta daha gencti tabii.. 3. De iste 48 i bile gordum hemde 40 imiz cikincao da kotuydu cok azdi bana gore.. son kizda iste 6-7 kilo derken diyetisyene gitmeye karar verdim.. eskiye gore iradesizim farkindayim..canimda hic hareket mareket istemiyor birde..
Cocuklar yemek seciyor haftada 1 filan hamur isi yapiyorum.. yarin mesela tavada kiymali peynirli gozleme yapayim diyorum.. yani kendime ozel hazirlamak zor geliyor bazrn.. ee kokusu filan derken canimiz cekiyo..amaan diyorum yiyorum bol tereyagiylao yuzden diyet hic bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?