Bu gebelik her zaman farkli oluyor kilo alimida verimide..brnce herkesin bi normal kilosu var ve vucut ona iniyor.. ee genetikte var tabii…oglumda bende 20kilodan fazla aldim ,cok sık emerdi ama yinede 61 altina inemedim sonra kizima hamile kLdim o zman baya zayıfladım ,yinede olmuyor farkindayim aynen kendimi gordum sende
Cuma gunu yapmistim ,dilimleyip 2dilim yesen yaninda bol salata ve ayranla oglen ogunu gibi yaparsan Kahvalti+ogleyemegini tek ogunde yiyebilirsin
Gecmis olsun, su tylotlardan icsen iyi gelir c vitamini var icinde..Günaydin
Hasta olcak gibiyim
Bugun yanima aldiklarim
Kahvalti icin : 1tk yulaf 1 tk kuru meyve
200 ml yogurt
Ogle
6 minik balik koftesi
2minik salatalik
2 kücük kan portakali
Karb biraz fazla olsada 30u gecmez aksam yemeginde ekleyince
Tarhana corbasi icecegim aksam icin.
Keto flu mu acaba diyorum. Umarim ikiside degildir. tylot nedirGecmis olsun, su tylotlardan icsen iyi gelir c vitamini var icinde..
Ya da sirke limonlu balli karabiberli zencefilli shottadi kotu ama baya getiriyor kendine insani..
Ya yemekten kisinca bence birseylerden eksik kalinca bence direnc dusuyor.. belkide hasta olasin vardi.. hani toz karisim var ya ocinde agri kesici ve c vitamini var, sicak suyla karistirip iciyorsun.. brn hasta olucamda ondan icerim hafif geciririmKeto flu mu acaba diyorum. Umarim ikiside degildir. tylot nedir
Burda yok galiba.Ya yemekten kisinca bence birseylerden eksik kalinca bence direnc dusuyor.. belkide hasta olasin vardi.. hani toz karisim var ya ocinde agri kesici ve c vitamini var, sicak suyla karistirip iciyorsun.. brn hasta olucamda ondan icerim hafif geciririm
Bende aksam ve gece mesailerde zorlaniyorumBu da benim arkadaki duvar.
Hepsi bedava
Bunlara Hayir demeyi ogrendim de dogumgunu su bu pastalari da cok oluyor maalesef. Onlari da kucuk porsiyona dusurdum allahtan.
Eki Görüntüle 3192957
Gunaydin canim eczanelerde satilmasi lazim ,belki sizdede vardir fervexBurda yok galiba.
Yeni iyilesmistim. Hasta olasim olmasin ya
evet 2nin daha iyi oldugunu dusunuyorum bende ,cok zorlamaz umarimBu gebelik her zaman farkli oluyor kilo alimida verimide..brnce herkesin bi normal kilosu var ve vucut ona iniyor.. ee genetikte var tabii…
Bugun bakalim
Imtihanim nasil
Olacakben genelde 2 ogun yapiyorum.. kahvalti ve aksam.
Yani sabah kahvalti yaprim aksamda tika basa lahana yiyecem yani.. eger oyle yapmazsam baska seyler yiyorum..evet 2nin daha iyi oldugunu dusunuyorum bende ,cok zorlamaz umarim
Burda yok galiba.
Yeni iyilesmistim. Hasta olasim olmasin ya
Bende aksam ve gece mesailerde zorlaniyorumotur otur otur. Sanki mecburuz yemege
Masallah yavrikoMerhaba kizlar
Bugun cok hizliyim,
Kahvalti
Agirlik calismasi
12 olmadan ogle yemegimi bile yedim
Cocuklara bugun ogle yemegine pizza, o yuzden ben erkenden yedim
aleykum selam canidi,Selam kızlar
Kahvaltı yapildi sira sporda bugün leslie yapayım sonra biraz abs calisirim diye planladim
Ama oturunca oyle oluyor. Benim en kucuk uyumadiginda gece banada yeme ataklari geliyor.. dunde gelmisti ama kahveyle savdim.Bende aksam ve gece mesailerde zorlaniyorumotur otur otur. Sanki mecburuz yemege
Masallah yavriko
Bu ne hizbence mantikli olani yapmissin yoksa aceleyle oturup pizza yerdin.. bizdekide nefis sonucta
Peki pizzayi kendin mi yapacaksin?
Biri beni odunla dovsun.
Hergun yurume bandina cikacagim diyorum , cikmiyorum.
Yürüyüs olmadan asla kilo veremem. En son oyle vermistim. Gunde 10-15 Bine alisik vucud. Evde 10bin atmam lazim
Leslie 3 milealeykum selam canidi,
Leslie
Kac yapiyorsun? Ve her gun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?