Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bu gebelik her zaman farkli oluyor kilo alimida verimide..brnce herkesin bi normal kilosu var ve vucut ona iniyor.. ee genetikte var tabii…

Bugun bakalim
Imtihanim nasil
Olacak ben genelde 2 ogun yapiyorum.. kahvalti ve aksam.

Gecmis olsun, su tylotlardan icsen iyi gelir c vitamini var icinde..

Ya da sirke limonlu balli karabiberli zencefilli shot tadi kotu ama baya getiriyor kendine insani..

Keto flu mu acaba diyorum. Umarim ikiside degildir. tylot nedir
Ya yemekten kisinca bence birseylerden eksik kalinca bence direnc dusuyor.. belkide hasta olasin vardi.. hani toz karisim var ya ocinde agri kesici ve c vitamini var, sicak suyla karistirip iciyorsun.. brn hasta olucamda ondan icerim hafif geciririm

Ya yemekten kisinca bence birseylerden eksik kalinca bence direnc dusuyor.. belkide hasta olasin vardi.. hani toz karisim var ya ocinde agri kesici ve c vitamini var, sicak suyla karistirip iciyorsun.. brn hasta olucamda ondan icerim hafif geciririm
Burda yok galiba.
Yeni iyilesmistim. Hasta olasim olmasin ya

Bu gebelik her zaman farkli oluyor kilo alimida verimide..brnce herkesin bi normal kilosu var ve vucut ona iniyor.. ee genetikte var tabii…

Bugun bakalim
Imtihanim nasil
Olacak ben genelde 2 ogun yapiyorum.. kahvalti ve aksam.
evet 2nin daha iyi oldugunu dusunuyorum bende ,cok zorlamaz umarim

Merhaba kizlar
Bugun cok hizliyim,

Kahvalti
Agirlik calismasi

12 olmadan ogle yemegimi bile yedim

Cocuklara bugun ogle yemegine pizza, o yuzden ben erkenden yedim
Masallah yavriko
Bu ne hiz bence mantikli olani yapmissin yoksa aceleyle oturup pizza yerdin.. bizdekide nefis sonucta

Peki pizzayi kendin mi yapacaksin?

Masallah yavriko
Bu ne hiz bence mantikli olani yapmissin yoksa aceleyle oturup pizza yerdin.. bizdekide nefis sonucta

Peki pizzayi kendin mi yapacaksin?

Kendim yaparsam asla yemeden birakmam. Ama cidden olabilecek en ince pizzayi yapiyorum

Bugun cocuklarin arkadasi da geliyor, onlara hazir pizza ve salata yaptim sadece. Ayrica da abur cubur

Biri beni odunla dovsun.
Hergun yurume bandina cikacagim diyorum , cikmiyorum.
Yürüyüs olmadan asla kilo veremem. En son oyle vermistim. Gunde 10-15 Bine alisik vucud. Evde 10bin atmam lazim

Cok sikici o ya ondan yapmiyondur
Havalar kapaliyken benim de adimim dusuk.

Sen gun icinde hareketlisin en azindan.

bir de o denli adim atacaksan karb sart oluyor , yoksa ozellikle her gune enerji yetmez normaldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…