Kendi kendime gaza gelip 100 squatta yaptım hayir yani niyebacaklarim acidi
Ay bende nerden gaza geldim instada gördüm challenge 5 dkda tamamlaniyor diyeBen de koltuga oturup kalkiyom, yalanci squat koyalim mi adiniaslinda bugun bacak calistim ama telefon elde gezerken bir seyler uyduruyorum boyle
Bugun cocuklari alip babannesigilwle gidip geldik bizde anca 4000 adim olmus hava yine cok sogudu cok usuyorum .birseyler hazırlamisti yemeden dondum
Ben de donuyom
Az da olsa disarida yuruyus iyidir
Ben ince severim kalinda severim hic farketmezKendim yaparsam asla yemeden birakmam. Ama cidden olabilecek en ince pizzayi yapiyorum
Bugun cocuklarin arkadasi da geliyor, onlara hazir pizza ve salata yaptim sadece. Ayrica da abur cubur
Gunaydin.. gecmis olsun.. hasta oluyorum diyodun oldu muGünaydin
Bugun evdeyim ama isim cok.
Kediyi veterinere goturdum,geldim. Birazdan ben ve oglum doktora gidecegiz. Sonra umarim biraz dinlenip camasir a girisecegim. Ardindan cocuklari Alma vakti.
Masallah ya azminizr hayranim bende hic enerji yok neden bilmiyorumLeslie 3 mile
Genelde her gün yapmaya çalışıyorum. Bazen growwithjo dan yapıyorum onu da 3 mile 5 mile
Leslie nin boosted walk var 30 dk vakit ayirmak için ideal
Yurume bandin varsa ac tv yi kos canisi.. gerci yapan her yurlu yapiyor.Biri beni odunla dovsun.
Hergun yurume bandina cikacagim diyorum , cikmiyorum.
Yürüyüs olmadan asla kilo veremem. En son oyle vermistim. Gunde 10-15 Bine alisik vucud. Evde 10bin atmam lazim
Var kiz var. Yapmiyorum ama. Mesela islerim bitince eve gitcem ya. Yataga uzanip dizi izleme plani yapiyorum. Anca camis gibi yatayim.Yurume bandin varsa ac tv yi kos canisi.. gerci yapan her yurlu yapiyor.
Kolay degil ki..yani tum gun yoruluyor insan.. banada yatakta gecen zaman zirt diye geciyir gibi geliyor vallahi.. yani bu 1 hafta degil 2 hafta degil surdurulebilir olmasi gerek.. cogu insan kosu bandi aliyir ama evde yatiyor ciddenVi
Var kiz var. Yapmiyorum ama. Mesela islerim bitince eve gitcem ya. Yataga uzanip dizi izleme plani yapiyorum. Anca camis gibi yatayim.
Yururken izleyim diyen yok
Kolay degil ki..yani tum gun yoruluyor insan.. banada yatakta gecen zaman zirt diye geciyir gibi geliyor vallahi.. yani bu 1 hafta degil 2 hafta degil surdurulebilir olmasi gerek.. cogu insan kosu bandi aliyir ama evde yatiyor cidden
Ben biraz takintiliyim bu konularda sanirim.. eskisi nasil kullandi iste ya hemen bozulursa garantisi yok vs. Diye dusunuyorum..O yuzden 2. Elden almak lazim, genelde 3 5 kez kullanilmis oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?