Ben biraz takintiliyim bu konularda sanirim.. eskisi nasil kullandi iste ya hemen bozulursa garantisi yok vs. Diye dusunuyorum..
Mesela ps 5 almak istiyorum cocuklara ama yeni mi alayim elden dusmemi kararsizim.. sorun olmasa neden satsin diyorum baxen
Ben kendimde gayet iyi durumda olan elektronik esya satmisimdir oysa..
Agauhaha evet genelde bi odada tozlaniyoYenisi alinir mi kiz
Ben once ikinci elde sansimi denerim.
Ama playstation gibi pahali bir seyde bilemedim tabi, gorup elden teslim almak lazim.
Spor aletini eskiteni gormedim henuz
Agauhaha evet genelde bi odada tozlaniyoevet ps zaten elden almak lazim yeterince kazik yiyenler oldu cevremdede.. ama kullanilacak birsey sonucta cocuklar icin..
Agauhaha evet genelde bi odada tozlaniyoevet ps zaten elden almak lazim yeterince kazik yiyenler oldu cevremdede.. ama kullanilacak birsey sonucta cocuklar icin..
Calori dusurmeye calisiyorum bu hafta biraz eksim fazla olsun diye ,yavastan gucsuzlesmeye basladimac degilim ama tatli dusuyor aklima
bizim ev havaalanina 20dk
Calistigim mapus havaalanina 0,5 saniye
Ben temizlige verdiydim kendimi. Kizin odasi kalmisti. Ama halim kalmadiydi. Sabah da 4 de uyandilar deli gibiAhahah kahkaha attim ,hergun thy ucaklari gormekzoruma gitmiyor degil
kizlarda gezmelerde galiba kimse uğramıyor bugun
Gunaydin kizlar kosu bandi almayi bi ara dusundum ama yani sirf kalabaligi icin vazgectimzaten bana hep gelip giderler kis mevsiminde malum disari cikmak skici oluyor.. yaza dogru yuruyus daha eglenceli daha guzel oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?