Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bugün de spor hedefim tamam
Fiton diye bi app indirdim telefona ücretsiz baya workout var. Oradan 3 tane yaptım bugün ortalama yakilan kaloriyi de hesapliyor o videoyu yapinca.

Yenisi alinir mi kiz
Ben once ikinci elde sansimi denerim.

Ama playstation gibi pahali bir seyde bilemedim tabi, gorup elden teslim almak lazim.

Spor aletini eskiteni gormedim henuz

Yenisi alinir mi kiz
Ben once ikinci elde sansimi denerim.

Ama playstation gibi pahali bir seyde bilemedim tabi, gorup elden teslim almak lazim.

Spor aletini eskiteni gormedim henuz
Agauhaha evet genelde bi odada tozlaniyo evet ps zaten elden almak lazim yeterince kazik yiyenler oldu cevremdede.. ama kullanilacak birsey sonucta cocuklar icin..

Agauhaha evet genelde bi odada tozlaniyo evet ps zaten elden almak lazim yeterince kazik yiyenler oldu cevremdede.. ama kullanilacak birsey sonucta cocuklar icin..

nerde yasiyordun unuttun canim ,genelde birkacayda hevesleri gecip sattiklari icin uyguna oluyor diye biliyorum burda ikinci el bazi urunlerde cok kullaniliyor.
mesela bende almiyorum ama cok satiyorum birkez kullandigim ozelgun elbiseleri,hediye gelen bazi esyalar vs.

Calori dusurmeye calisiyorum bu hafta biraz eksim fazla olsun diye ,yavastan gucsuzlesmeye basladim ac degilim ama tatli dusuyor aklima

Calori dusurmeye calisiyorum bu hafta biraz eksim fazla olsun diye ,yavastan gucsuzlesmeye basladim ac degilim ama tatli dusuyor aklima

Regl yaklasiyor mu?

Benim tavsiyem sabah ogunune ufaktan birseyler eklemen. Hem istegini bastirir hem de enerji verir.
Yogurda meyve katabilirsin veya bitter cikolata.

Az kaldi sanirim gunumude unuttum
Tarcinli kahve ictim canim ,bugun kahvalti yaptim aslinda aliskanlik oldugu icin sanirim esimin gelmesine az kldi birlikte yiyelim diye otelmeye calisiyorum

1600 kalori gunum

Sabah
Meyveli yulaf lapasi

Ogle
Ispanakli yumurta
Az salata

Ara
Pirinc patlagi uzerine 1 tk fistik ezmesi, tarcin
1 meyve

Aksam
Kalan dolma ici corbasi (nohutlu)
Tursu

2 x 30 dak yuruyus

Menu

Sabah 11h
1d.salam ,1yumurta ,1/2 hazir tortilla ekmegi ,yesillik

Ogle
1/2 kase mercimek corbasi , 2 d.portakal

Aksam
2kasik bulgur ,salata (dunden kalan mercimekten ekledim 2kasik)
Arada 2 kahve ,1lt su

15dk leslie

1200cal

Ahahah kahkaha attim ,hergun thy ucaklari gormekzoruma gitmiyor degil
kizlarda gezmelerde galiba kimse uğramıyor bugun

Gunaydin kizlar kosu bandi almayi bi ara dusundum ama yani sirf kalabaligi icin vazgectim zaten bana hep gelip giderler kis mevsiminde malum disari cikmak skici oluyor.. yaza dogru yuruyus daha eglenceli daha guzel oluyor..

Gunaydin kizlar kosu bandi almayi bi ara dusundum ama yani sirf kalabaligi icin vazgectim zaten bana hep gelip giderler kis mevsiminde malum disari cikmak skici oluyor.. yaza dogru yuruyus daha eglenceli daha guzel oluyor..

Cok yer kapliyor ya,
Simdi yeni masa alti kullanilan hafif versiyonlari cikmis, gordun mu, cok tavsiye ediliyor, ama ben guvenli bulmadim ya, ben calisirken ayni anda baska is yapanlardan degilim.

Evde benim hafif seyler var, mat, atlama ipi, elastik bant, yoga kemeri falan tarzi, kucuk cantaya sigiyor mat haricindekiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…