Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bugun is yerine ara dahil tasidim yemeklerimi

Tartiya hazirim

1600 kalorideyim,
Haftaya 1700e cikaricam(eger yarin eksi gelirsem tabi ), spora tamamen dondum sayilir 3 gun agirlik, diger gunler yuruyus/dans

aksam uyku saatleri kac ,benimkilerde erken uyaniyor iyice geri cekmeye basladilar bu ara
20de yataga girmis olacaklar. Erken kalkiyorlar 5.30 da 6.30 da evden cikiyorlar.

Tabi arada bir,tasindikdan sonra daha cok 4de uyanip uyuyamiyorum basladi kizda. Artik tek yattigi icin,alisma suresi diye düşünüyorum.

Bendeki ondan. Katlanilir olan.
Bugun insallah cikarim yurume bandina daha cok eve gidip uyumak istiyorum

20de yataga girmis olacaklar. Erken kalkiyorlar 5.30 da 6.30 da evden cikiyorlar.

Tabi arada bir,tasindikdan sonra daha cok 4de uyanip uyuyamiyorum basladi kizda. Artik tek yattigi icin,alisma suresi diye düşünüyorum.

uyumalarida cok erken degilmis aslinda
nasil uykularini aliyorlar anlamiyorum ,gunduzde gecede uyumak istemiyormus benimkide
alisma sureci de etkiliyor olabilir ,haklisin umarim aliskanlik edinmez

Menu yazayim,

Bu haftaki son fedakarligimi da yapip film gecesini bos geciyorum, yarin eksi gelmezsem yakarim ortaligi

Sabah
1 dilim ekmek
Ustune recel fistik ezmesi

Ogle
Karisik fasulye salatasi
5 zeytin

Ara
1 kasik granola ile 100 gr yogurt

Aksam
Hamburger (ekmeksiz)
20 kalorilik icecek.

Toplam 90 dak yuruyus

benimde bugun filmin var aksam ogunu yapmadim microdalgada misir yemek icin normalde aramiyorum ama cocuklara yapmisken yerim diye dusundum umarim sabah sis olmam

senin eksin hazirdir bence

Kac gundur ara öğün ,kacamaksiz geciriyorum umarim haftaya kirilir 61 bantim ,su anda kahvalti yapiyorum doymasamda tabagima eklemiycem midemi kucultmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…