Ben temizlige verdiydim kendimi. Kizin odasi kalmisti. Ama halim kalmadiydi. Sabah da 4 de uyandilar deli gibi
20de yataga girmis olacaklar. Erken kalkiyorlar 5.30 da 6.30 da evden cikiyorlar.aksam uyku saatleri kac ,benimkilerde erken uyaniyor iyice geri cekmeye basladilar bu ara
Bendeki ondan. Katlanilir olan.Cok yer kapliyor ya,
Simdi yeni masa alti kullanilan hafif versiyonlari cikmis, gordun mu, cok tavsiye ediliyor, ama ben guvenli bulmadim ya, ben calisirken ayni anda baska is yapanlardan degilim.
Evde benim hafif seyler var, mat, atlama ipi, elastik bant, yoga kemeri falan tarzi, kucuk cantaya sigiyor mat haricindekiler.
Ben hazir değilim tartiya
O zaman bu haftayı es gecelimSen hazir degilsen hicbirimi degiliz
20de yataga girmis olacaklar. Erken kalkiyorlar 5.30 da 6.30 da evden cikiyorlar.
Tabi arada bir,tasindikdan sonra daha cok 4de uyanip uyuyamiyorum basladi kizda. Artik tek yattigi icin,alisma suresi diye düşünüyorum.
Menu yazayim,
Bu haftaki son fedakarligimi da yapip film gecesini bos geciyorum, yarin eksi gelmezsem yakarim ortaligi
Sabah
1 dilim ekmek
Ustune recel fistik ezmesi
Ogle
Karisik fasulye salatasi
5 zeytin
Ara
1 kasik granola ile 100 gr yogurt
Aksam
Hamburger (ekmeksiz)
20 kalorilik icecek.
Toplam 90 dak yuruyus
Helal olsun bacim tebrikiklerGunaydin kizlar
Tartim 62.0
1.3kg eksi gorunuyor. Ama gecen hafta bence fazladan arti gelmistim. Haftaici daha eksiktim cunku.
Haftaya hedefim 61.6
Gunaydin kizlar
Tartim 62.0
1.3kg eksi gorunuyor. Ama gecen hafta bence fazladan arti gelmistim. Haftaici daha eksiktim cunku.
Haftaya hedefim 61.6
Mideyi en guzelKac gundur ara öğün ,kacamaksiz geciriyorum umarim haftaya kirilir 61 bantim ,su anda kahvalti yapiyorum doymasamda tabagima eklemiycem midemi kucultmek istiyorum
Mideyi en guzel
Lahana kucultup buyutuyormus seviyorsan deneyebilirsin. Ben bayilirim lahanaya mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?