Evet yillar once bir programda dinlemistim..hemde cok saglikli odem attirici.. corbasi sarmasi kapuskasi bende cok severimBen de her turlusunu severim,
Bilmiyordum bunu.
Mideyi en guzel
Lahana kucultup buyutuyormus seviyorsan deneyebilirsin. Ben bayilirim lahanaya mesela
Ben de her turlusunu severim,
Bilmiyordum bunu.
Cocuklar evde yoklar,
Kendimi yemek hazirligina verdim.
Atistirmalik susam krakerleri ve bar yapiyorum. Bunlar daha cok esime ve cocuklara, bol kalorili.
Kendime mor lahana tursusu
Aksama da kizartmasiz karniyarik.
Birisi de mutfagi toplasa
Eline saglik cocuklar evde yokken yapmak en kolayi
Benimkileri ogle uykusuna yatirmaya calisiyorum ,onlarda aksama makarna istiyorlar kendime birseyler dusunuyorum eger uyuyabilirsek makarna yaparim sanirim
Evet yaptiklarimin yarisi buzluga gider zaten, tursu da 2 ay gider
Ben kepekli yaparim kendime, yarim servis olcerim, makarnayi haslarken artik evde ne varsa sebze olarak onlari da atarim, bol sebzeli makarna
Benim cocuklara her gun makarna versen yerler
Gunaydin kizlar kosu bandi almayi bi ara dusundum ama yani sirf kalabaligi icin vazgectimzaten bana hep gelip giderler kis mevsiminde malum disari cikmak skici oluyor.. yaza dogru yuruyus daha eglenceli daha guzel oluyor..
Ben dun aldim bitane. O yenilerden. En azindan koltugun altina koyarimCok yer kapliyor ya,
Simdi yeni masa alti kullanilan hafif versiyonlari cikmis, gordun mu, cok tavsiye ediliyor, ama ben guvenli bulmadim ya, ben calisirken ayni anda baska is yapanlardan degilim.
Evde benim hafif seyler var, mat, atlama ipi, elastik bant, yoga kemeri falan tarzi, kucuk cantaya sigiyor mat haricindekiler.
Ben dun aldim bitane. O yenilerden. En azindan koltugun altina koyarim
Yarin sabah tartilacam. Gerizekali kafam pilav yedim az once
Evet onlar daha az yer kapliyor dogru..gule gule kullanBen dun aldim bitane. O yenilerden. En azindan koltugun altina koyarim
Yarin sabah tartilacam. Gerizekali kafam pilav yedim az once
Su dunya sampiyonlari oluyor ya, en cok yemek yeme yarismasi vs. Ordaki bir cekik gozlu soylemistievet bende severim hicte duymamistim ,hangi beslenme turu acaba ? Yag yakan corbasi mi onu pek icemiyorum bas donmesi yapiyor
Benim kullandigim ketojenik diyet uzerine.Buarada kizlar soyoeyen oldu mu ama daha once sormustum, kalori sayma appine ihtiyacim var hemde acilen bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?