Fit Club 🏋🏻‍♀️

Cocuklar evde yoklar,

Kendimi yemek hazirligina verdim.

Atistirmalik susam krakerleri ve bar yapiyorum. Bunlar daha cok esime ve cocuklara, bol kalorili.

Kendime mor lahana tursusu

Aksama da kizartmasiz karniyarik.

Birisi de mutfagi toplasa

Cocuklar evde yoklar,

Kendimi yemek hazirligina verdim.

Atistirmalik susam krakerleri ve bar yapiyorum. Bunlar daha cok esime ve cocuklara, bol kalorili.

Kendime mor lahana tursusu

Aksama da kizartmasiz karniyarik.

Birisi de mutfagi toplasa

Eline saglik cocuklar evde yokken yapmak en kolayi
Benimkileri ogle uykusuna yatirmaya calisiyorum ,onlarda aksama makarna istiyorlar kendime birseyler dusunuyorum eger uyuyabilirsek makarna yaparim sanirim

Eline saglik cocuklar evde yokken yapmak en kolayi
Benimkileri ogle uykusuna yatirmaya calisiyorum ,onlarda aksama makarna istiyorlar kendime birseyler dusunuyorum eger uyuyabilirsek makarna yaparim sanirim

Evet yaptiklarimin yarisi buzluga gider zaten, tursu da 2 ay gider

Ben kepekli yaparim kendime, yarim servis olcerim, makarnayi haslarken artik evde ne varsa sebze olarak onlari da atarim, bol sebzeli makarna

Benim cocuklara her gun makarna versen yerler

Tursuyu 2hafta kadar dayaniyor saniyordum daha ne olsun
az once baktimda kepeklim kalmamis ,kereviz salatasi ve tavuk haslama dusunuyorum sabah simit yemistim cunku

Benim kiz cok sevmiyor aslinda sebzeli filanda hic yemez,sade yiyor bugun kremali yapmayi dusunuyorum

Menumu yazayim, kacayim,
Cocuklar eve donuyor

Sabah
Az patatesli yumurta
1 dilim yumurtali ekmek
Az peynir, 5 zeytin

Ara
1 pirint patlagi, az fistik ezmesi, 1 meyve

Aksam
Karniyarik
4 kasik pilav
Cacik

Film gecesi
Patlamis misir (az yagda)

1700 kalori

30 dak salon, 10 dak yuruyus.

Yemek yapma ve ev isleri

Gunaydin kizlar kosu bandi almayi bi ara dusundum ama yani sirf kalabaligi icin vazgectim zaten bana hep gelip giderler kis mevsiminde malum disari cikmak skici oluyor.. yaza dogru yuruyus daha eglenceli daha guzel oluyor..

Ben dun aldim bitane. O yenilerden. En azindan koltugun altina koyarim

Yarin sabah tartilacam. Gerizekali kafam pilav yedim az once

Buarada kizlar soyoeyen oldu mu ama daha once sormustum, kalori sayma appine ihtiyacim var hemde acilen bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…