Fit Club 🏋🏻‍♀️

Gecen kisa bir video gormustum.. kadin diyor 30 yildir yuruyus yapiyorum.. gunde sadece 5 dk.

Eger uzun sure yapsaydim sabredemezdim bu sekilde sureklilik sagladim diyordu.

Gunaydin buarada herkese kolay gelsin.

Biz kadinlar aslinda daha dirayetliyiz erkeklere gore ama.. bizim
Mesela ayda bir adet donemindenoncesi sonrasi cok bocaliyoruz tatli
Krizleri vs oluyo. Bunlar normal sistemdeb cikartiyor bizi.. o yuzden verdiklerimizide geri aliyoruz belkide..

Allah buyuktur bu hafta bakalim ne yapacagiz

Her konuda katiliyorum buna tonris
Ne kadar saglikli beslensekte o haftalarda vücudumuz ekstra yorgun,mutsuz mutlu olmak istiyor ..
seninkide yakin sakinirim

Gunaydin kizlar

Benim de regl kapida , sinirimi kimden cikarsam

kahve ic canim sakinlersin belki ,benimkinede az kalmis

Her konuda katiliyorum buna tonris
Ne kadar saglikli beslensekte o haftalarda vücudumuz ekstra yorgun,mutsuz mutlu olmak istiyor ..
seninkide yakin sakinirim

kahve ic canim sakinlersin belki ,benimkinede az kalmis
Agauhaha cok mu agresif gordun beni

Zaten aslinda kilo vermek daha kolay oluyormus bize o donemlerde ama yedigimizden vermek yerine aliyorMusuz

Kiz gunluk tartilma kafayi yersin.
gunluk her sey etkiliyor, uykun, stresin, cayin kahven, …

Haftalik tartil, onceki aksam benzer tarzda beslen her hafta, en uygun tartiyi oyle alirsin.

Ki regl oncesi de odem oluyor.

aslinda hergun tartilmiyorum ama genelde bi gunu farkli yiyince merakediphemen tartiliyorum yemezsem sorun yok yedigim anda sisiyorum

Bugun orucluyum bende ,evdekilerin siparislerini hazirladim ne kadar az olsada yerim calorim bari az olur , Alys iftardan oncede tartilicam

Bugun orucluyum bende ,evdekilerin siparislerini hazirladim ne kadar az olsada yerim calorim bari az olur , Alys iftardan oncede tartilicam
Allah kabul etsin bende niyetliyim bugun…aslinda bugun oruc tutayim
Dedim
Sonra baktim uc aylar basliyormus isabet olmus

Haftasonundan izgara var biraz.. yanina izgara sogan domatestr var.

Az yayla
Corbasi yaptim
Bebelere kim
Yerse artik.. birde
Kendime kapuska yaptim yine tereyagli naneli herhlde yarinada yeter o kapuska.. birde islak kurabiye yapmistim.. ama umarim
Nefsime yenilmem

Kiz gunluk tartilma kafayi yersin.
gunluk her sey etkiliyor, uykun, stresin, cayin kahven, …

Haftalik tartil, onceki aksam benzer tarzda beslen her hafta, en uygun tartiyi oyle alirsin.

Ki regl oncesi de odem oluyor.
Gunluk tartilinca vucut strese giriyormus oyle diyolar aMa kimiside daha iyi oldugunu soyluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…