Gecen kisa bir video gormustum.. kadin diyor 30 yildir yuruyus yapiyorum.. gunde sadece 5 dk.Ufak seyler hedefle.
Her gun 10 dak dans/yuruyus de mesela ornek.
0 dan iyidir, zamanla artar.
Adim sayarin varsa 5 bin adim hedefle, zamanla 7-10 bin arasina cikarabilirsen yeter.
Ben kendime her gun 30 dak spor hedefi koyuyorum ornek olarak yazayim, bazi gunler agir (agirlikla calisiyorum full body), bazi gunler cok hafif (dusuk tempor yuruyus veya bisiklet gibi), ama illa hareket olacak.
Ben cok asabi oluyorum valla regl oncesı.. aslinda oyle olmak istemiyorumGunaydin kizlar
Benim de regl kapida , sinirimi kimden cikarsam
Gunaydin buarada herkese kolay gelsin.
Biz kadinlar aslinda daha dirayetliyiz erkeklere gore ama.. bizim
Mesela ayda bir adet donemindenoncesi sonrasi cok bocaliyoruz tatli
Krizleri vs oluyo. Bunlar normal sistemdeb cikartiyor bizi.. o yuzden verdiklerimizide geri aliyoruz belkide..
Allah buyuktur bu hafta bakalim ne yapacagiz
Gunaydin kizlar
Benim de regl kapida , sinirimi kimden cikarsam
Agauhaha cok mu agresif gordun beniHer konuda katiliyorum buna tonris
Ne kadar saglikli beslensekte o haftalarda vücudumuz ekstra yorgun,mutsuz mutlu olmak istiyor ..
seninkide yakin sakinirim
kahve ic canim sakinlersin belki ,benimkinede az kalmis
Agauhaha cok mu agresif gordun beni
Zaten aslinda kilo vermek daha kolay oluyormus bize o donemlerde ama yedigimizden vermek yerine aliyorMusuz
Bence biz kafaya taktigimizdan gitmiyoSadece dun 3ogun yaptim nerdeyse 1 kilo arttim var bende bunu anlayamiyorum
Sadece dun 3ogun yaptim nerdeyse 1 kilo arttim var bende bunu anlayamiyorum
Bence biz kafaya taktigimizdan gitmiyoya cok yiyoruz ya da yanlis seyler yiyoruz yani… olum
Orucu mu yapalim
Yani
Ne yapalim
Nasil? Ne icin o kadar uzun sure
Kiz gunluk tartilma kafayi yersin.
gunluk her sey etkiliyor, uykun, stresin, cayin kahven, …
Haftalik tartil, onceki aksam benzer tarzda beslen her hafta, en uygun tartiyi oyle alirsin.
Ki regl oncesi de odem oluyor.
Evet evet cok faydaliBen o zamanlar if yapiyordum.
Bazen de bu sekilde uzun sureli oruc. Sagliga bir cok faydasi var deniyor.
Allah kabul etsin bende niyetliyim bugun…aslinda bugun oruc tutayimBugun orucluyum bende ,evdekilerin siparislerini hazirladim ne kadar az olsada yerim calorim bari az olur ,Alys iftardan oncede tartilicam
Gunluk tartilinca vucut strese giriyormus oyle diyolar aMa kimiside daha iyi oldugunu soyluyorKiz gunluk tartilma kafayi yersin.
gunluk her sey etkiliyor, uykun, stresin, cayin kahven, …
Haftalik tartil, onceki aksam benzer tarzda beslen her hafta, en uygun tartiyi oyle alirsin.
Ki regl oncesi de odem oluyor.
Gunluk tartilinca vucut strese giriyormus oyle diyolar aMa kimiside daha iyi oldugunu soyluyor
Bugun orucluyum bende ,evdekilerin siparislerini hazirladim ne kadar az olsada yerim calorim bari az olur ,Alys iftardan oncede tartilicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?