Fit Club 🏋🏻‍♀️

Kapuskani yesinler

Allah kabul etsin seninde canim , surekli istiyorum nasip olmuyor bugun bari niyetleniyim dedim yoksa dedigin gibi su icerek aksama kadar yemeden durmak istesem duramiyorum dunden sisligimde iner diye dusundum.
Kapuskayi sade mi yersin ? klasik yapiyorum seninki belki yogurtla guzel olur.
Bizimkilerinde keki var simdilik canim istemiyor ,aksama bakalim

Menumu yaziyim bende
Sabah
2diet biskuvi, cay
espresso

Aksam
Patates puresindkofte var
Pure 2yk kadar ,kofte 4 5 tane
2 yk barbunya
Salata

Menu
Sabah
Granola ve yogurt

Ogle
Yumurta
Dunden kalan az patates ezmesi
Az salata

Ara
Kwark

Aksam
Peynirli bol sebzeli pirinc pilavi
2 dilim salam
1 bardak ayran

1700 kalori,

30 dak yuruyus
40 dak agirlik

Amin.. salcali soganli
Yapiyorum birde nane tereyag yaktim ustune
Yogurtlu guzel oluyor evet..
Ya ben bi kac tane islak kurabiye yedim aksam.. ilk gun oruc olunca dedim amaan can olsun kan olsun bana bugunde niyetliyim ama bugun yemeyi dusunmuyorum

Merhaba kizlar

Bugun yemege cikacagimi unutup, dunden o kadar kalori hesabi yapmistim, yemek malzemelerini bile tezgaha hazirlamistim

Neyse artik yarina kismet.

Bu aksam 750 kalorilik butcem var, bozdur bozdur harca
Tatliya hayir dersem bence olur o is, ama bakicaz artik

Amin.. salcali soganli
Ya ben bi kac tane islak kurabiye yedim aksam.. ilk gun oruc olunca dedim amaan can olsun kan olsun bana bugunde niyetliyim ama bugun yemeyi dusunmuyorum

Can kan olsun
3 aylar boyunca tutacak misin oruc?

afiyet olsun
ne tarz bir yere gidiyorsun ? Turk usuluyse bence pilavinida iptal ederek degerlendirebilirsin ,
simdilik benim menumde belli ekleme olmazsa 800cal

Amin.. salcali soganli

eger otuc cok zorluyorsa sahurda yulafli urun guzel oluyor ,aciktirmiyorda ,bugun bende niyetlendim ama yarini bilmiyorum oglum evde kahve içmeden dayanabilir miyim bilmiyorum

menum,
Aksam
2kasik yayla corbasi, 2kasik pure ,1kofte
Zeytinyagli kereviz

1ltsu
Cay ile 2dilim portakal ,1avuc minik tuzlu kraker
5000 adim

Ay hic menu yazmayayim, cok karisik.
Ama bence tahmini, kalori butcemi asmadim, en kotu normal kaori sinirinda kalmisimdir.

Tatli yemedim, cok doymustum normal menu ile zaten, o yuzden hic canim istemedi.

Yanisi diyelim ki
1800 kalori

3 x 10 dak yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…