Fit Club 🏋🏻‍♀️

Dünkü iftar ve sahur ve bugünkü sahur ektedir.

Eklentiler

• 61204949-7D9D-4D3A-8E52-DE2E506C4FE4.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 37
  • 36D5E7EC-5CD6-4F7E-913D-5B85A77F3DEB.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 29
  • 51742678-F3CF-4718-8BDE-A045E371E1EB.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 30
instada bekliyoruz tarif

senin hesap bana acayip iyi oldu, haftasonuna senden seciyorum menuyu artik ha ha :)

sebzeli pideyi yapicam kesin.
Aslında bu kadar beğeneceğimi tahmin etmedim yoksa koyardım. Çünkü çok çok çok beğenmediğim bir şeyi koymuyorum instaya. Aşırı yemek seçerim ve zor beğenirim. ( en sevmediğim huyum)
Gerçekten şahane oldu. Başka içeriklerle de deniycem.

Gullac 1kere yedim sevmedim desem tabi yapanada bagli ama serbetli olur doye dusunuyorum

ay inanmiyorum.

ama gullac hem cok kolay, hem de cok dikkat isteyen bir tatli, bir de tabi tazeyken yeniyor, ben de 1 gun beklemis bile olsa pek sevmem, yine de yerim o ayri ha ha.

ben eskiden Kocaelinde otururken yerel bir tatlicimiz vardi, sutlu nuriye ustasi (sutlu nuriye de kocaelinin tatlisidir, baklavanin sutlu hali), iste o yer sadece ramazanda yapardi gullac, onunde sira olurdu. Oradan alistim ben de :))

Ömrümün rekorunu kırdım, neredeyse 500 kalorilik sahur Yemişim. Bu yaşıma kadar hiç bu kadar yememiştim sahurda.
Dün çiğ köfte olunca kimse diğer yemeklerden yemedi neredeyse, hala fırında yaptığım tavuktan var. Anormalde lezzetli olmuş, bu akşam iftara yanına pilav yapacağım sadece, bir de salata olursa yeterde artar bile
İftar planımı da yaptığıma göre artık işe gidebilirim.

Wuuww ,hic o kadar havali bir yer degildi tadina baktigim belkide oyle olsa hosuma giderdi dedigin gibi , belki kendim denersem o zmanda hosuma gidebilir
Simdi topluca tatli yiycez tarti oncesi

bende iyiyim bu ramazan simdilik ,ama aksam bos gitmeyip mercimek koftesi yapiyim diyorum tum tabagi götürmezsem gece bile yerim

super,
ben var ya mercimek koftesini bir turlu yapamiyorum, neden bilmiyorum, mercimek koftesi yaptigim gun hasta oluyoruz ailecek. artik sansa denk mi geliyor, yoksa benim bilmedigim bir olay mi var bilemem. Yapmiyorum artik :)

Yine ne yaramazlik yapiyorsunda ugramiyorsun
hem de cok fena yaramazliklar.. nedense tutamiyorum kendimi, daha onceden hic bu kadar zorlandigim olmamisti..
hergun baslayi hergun bozuyorum.. birkac gun istikrarli gidebilsem devami gelicek aslinda
sen nasilsin kaptanim? keyifler nasil?

hem de cok fena yaramazliklar.. nedense tutamiyorum kendimi, daha onceden hic bu kadar zorlandigim olmamisti..
hergun baslayi hergun bozuyorum.. birkac gun istikrarli gidebilsem devami gelicek aslinda
sen nasilsin kaptanim? keyifler nasil?
Sen gel buraya. Yaz yaramazliklarda olsa. Bir sure sonra cekiniyor yemiyor insan

Keyifler iyi 100gr verdim 1ay boyunca

Bugun yapmak hic istemedim salonda yapmadim eve geldim huzursuzum aldim cocugu kucagima ona oyun oldu bana da sguat 100 u zor ettim (iyi gidiyor ama farkindayim toparlaniyor ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…