Aslında bu kadar beğeneceğimi tahmin etmedim yoksa koyardım. Çünkü çok çok çok beğenmediğim bir şeyi koymuyorum instaya. Aşırı yemek seçerim ve zor beğenirim. ( en sevmediğim huyuminstada bekliyoruz tarif
senin hesap bana acayip iyi oldu, haftasonuna senden seciyorum menuyu artik ha ha :)
sebzeli pideyi yapicam kesin.
offff, tehlikeli,
gullac varsa kacirma yine de sen
yarin gec tartilirsin.
Gullac 1kere yedim sevmedim desemtabi yapanada bagli ama serbetli olur doye dusunuyorum
Bende yemez diyordumkaybettim bahsi.
Afiyet olsun, Allah kabul etsin.
ay inanmiyorum.
ama gullac hem cok kolay, hem de cok dikkat isteyen bir tatli, bir de tabi tazeyken yeniyor, ben de 1 gun beklemis bile olsa pek sevmem, yine de yerim o ayri ha ha.
ben eskiden Kocaelinde otururken yerel bir tatlicimiz vardi, sutlu nuriye ustasi (sutlu nuriye de kocaelinin tatlisidir, baklavanin sutlu hali), iste o yer sadece ramazanda yapardi gullac, onunde sira olurdu. Oradan alistim ben de :))
Wuuww ,hic o kadar havali bir yer degildi tadina baktigim belkide oyle olsa hosuma giderdi dedigin gibi , belki kendim denersem o zmanda hosuma gidebilir
Simdi topluca tatli yiycez tarti oncesi
regli atlattim ben, su an tehlike yok, bolca konusabilirim tatli, canim cekmiyor
bende iyiyim bu ramazan simdilik ,ama aksam bos gitmeyip mercimek koftesi yapiyim diyorum tum tabagi götürmezsem gece bile yerim
hem de cok fena yaramazliklar.. nedense tutamiyorum kendimi, daha onceden hic bu kadar zorlandigim olmamisti..Yine ne yaramazlik yapiyorsunda ugramiyorsun
Sen gel buraya. Yaz yaramazliklarda olsa. Bir sure sonra cekiniyor yemiyor insanhem de cok fena yaramazliklar.. nedense tutamiyorum kendimi, daha onceden hic bu kadar zorlandigim olmamisti..
hergun baslayi hergun bozuyorum.. birkac gun istikrarli gidebilsem devami gelicek aslinda
sen nasilsin kaptanim? keyifler nasil?
Bugun yapmak hic istemedim salonda yapmadim eve geldim huzursuzum aldim cocugu kucagima ona oyun oldu bana da sguat 100 u zor ettim (iyi gidiyor ama farkindayim toparlaniyor ,Kizlar yagmurlu gene, evdeyim,
sabah evde done dolasa 2 bin adim attim, simdi oturdum calismaya, oglen aramla beraber 5 bin adim yaparsam 10a tamamlarim artik aksam,
o kadar yorgunum ki,
squatlar canimi cikardiDiyette
neyse bugunki planim bu,
menu olarak da 3 ogun olacak, tartiya hazirlik yapamiyorum, siz yapin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?