Regl yeni bitti degil mi ?
Eki Görüntüle 3043605
Geçen hafta 62.20
Bugün 62.75
Fark + 550 gr
Arrietty_
Günaydın kızlar nasılsınız.
Cezamı çektim çıktım içeriden
Oruç tutmaya başlayamadım hala, ama gün içinde oruçlu gibiydim bütün hafta. Ona rağmen artıyım yinedeSıcak pideleri gömdüm bu hafta ne yalan söyliyeyim. Ondan sebep sanırım
Bugün reglimin son günü, yarın oruç tutmaya başlıyorum inşallah.
Bugün bir hesap yaptım haftada 500 gr verirsem Temmuz ayının ilk haftası geçen sene aynı tarihte gördüğüm 56’ları görebilirim. Büyük rakama değil haftalık küçük hedeflere odaklanmaya karar verdim. Her İftar sofrasında koca kase yeşil salata olacak bundan sonra. Diğer yiyeceklere yer bırakmamak için. Her akşam en az 20 dk eliptik ve bölgesel çalışılacak. Buraya yazmadığım her gün eleştirin beni, korkudan fire vermem belki
Bir haftada harika sonuç, tebrikler sedum.
Hoşbuldum canım,Hosgeldin hera
Nasil bir cezadir bu, kurunun yaninda yanmissin, yazik olmus.
Neyse detoks olmustur sana
Evet etkili oldu. O yüzden bu hafta da devamyuruyusler super ise yaramis
Bu hafta baya yürüdüm ben heram o çok etkiledi. Günde 7/8 km yürüyüş yaptım tempolu. Bu hafta da devam edicem. Hırslandım bende senin gibi iyice. Bikiniye hazırlık yapıyoruzBir haftada harika sonuç, tebrikler sedum.
Geçen kilo vermende de istikrarlıydın o yüzden de çarçabuk vermiştin.
Bikini mevsimi gelene kadar halledeceksin yine
Evet ya bende o tıkır tıkır verdiğim dönemde düzenli yürüyordum.Evet etkili oldu. O yüzden bu hafta da devam
Bu hafta baya yürüdüm ben heram o çok etkiledi. Günde 7/8 km yürüyüş yaptım tempolu. Bu hafta da devam edicem. Hırslandım bende senin gibi iyice. Bikiniye hazırlık yapıyoruz
E hadi başlayalım o zaman bugünEvet ya bende o tıkır tıkır verdiğim dönemde düzenli yürüyordum.
Akşam kv gideceğiz ama dönüşünde er geç demeden yürüyeceğim mutlaka.E hadi başlayalım o zaman bugün
Yürüyünce zihin rahatlıyor dediğin gibi en az bir saat yürümek istiyor insan hele bir de müzik açınca tadından yenmezAkşam kv gideceğiz ama dönüşünde er geç demeden yürüyeceğim mutlaka.
Her gün az çok demeden
Yarım saat için bile çıkınca adım tamamlıcam diye 1 saat yürümeden girmiyor insan.
Ooo kolay gelsin yavrum. Neler var menüde?Selam kizlar
Naparsiniz?
Benim bugun davetim var. Kosuyorum
O karışıma pırasa olmaz bence başka bir şey dene güzelim yeşil soğan deneyebilirsin mesela seviyorsan dereotu veya maydanoz da ekleyebilirsin nefis olur.Cuma kolaya kacip aksama makarna menusu yapiyorum.
Besleyici olsun diye kutu sardalya eklicem, bir de pirasa falan mi eklesem diyorum, orada emin degilim, ya tutmazsa :)
bu aralar icim disim pirasa olduLusi den ozendim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?