Fit Club 🏋🏻‍♀️

Hosgeldin hera

Nasil bir cezadir bu, kurunun yaninda yanmissin, yazik olmus.
Neyse detoks olmustur sana

Arrietty_

kaptaniskom ve kizlar,
uzun zamandir deneyimledigim bir seyi yazayim.

Regl haftamda kilo vermeye odaklanmiyorum, uzun zamandir, 3 ogun guzelce yiyorum, hatta bazen ara ogunler de. Abur cubur da oluyor (abartmadan tabi ki, meyve veya bitter cikolata, cerez gibi seyler)

kilo vermiyorum evet ama almiyorum da,sonraki hafta da eger duzgun dikkat edersem guzel veriyorum.

Bence vucudun ihtiyaci varken beslemek gerekiyor. Benim cikarimim bu.
Siz de kendinize regl haftanizda birazcik serbestlik taniyin, tavsiye ederim. Ben zararini degil faydasini gordum bunca zaman.

yuruyusler super ise yaramis
Evet etkili oldu. O yüzden bu hafta da devam
Bir haftada harika sonuç, tebrikler sedum.
Geçen kilo vermende de istikrarlıydın o yüzden de çarçabuk vermiştin.
Bikini mevsimi gelene kadar halledeceksin yine
Bu hafta baya yürüdüm ben heram o çok etkiledi. Günde 7/8 km yürüyüş yaptım tempolu. Bu hafta da devam edicem. Hırslandım bende senin gibi iyice. Bikiniye hazırlık yapıyoruz

Evet ya bende o tıkır tıkır verdiğim dönemde düzenli yürüyordum.

Akşam kv gideceğiz ama dönüşünde er geç demeden yürüyeceğim mutlaka.
Her gün az çok demeden
Yarım saat için bile çıkınca adım tamamlıcam diye 1 saat yürümeden girmiyor insan.
Yürüyünce zihin rahatlıyor dediğin gibi en az bir saat yürümek istiyor insan hele bir de müzik açınca tadından yenmez

Cuma kolaya kacip aksama makarna menusu yapiyorum.
Besleyici olsun diye kutu sardalya eklicem, bir de pirasa falan mi eklesem diyorum, orada emin degilim, ya tutmazsa :)
bu aralar icim disim pirasa oldu Lusi den ozendim de
O karışıma pırasa olmaz bence başka bir şey dene güzelim yeşil soğan deneyebilirsin mesela seviyorsan dereotu veya maydanoz da ekleyebilirsin nefis olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…