yarin sabah tartilip bildirecegim
Yaz Kampi kilo takibi
1.Hafta
5 /32.Hafta
11/3 3.Hafta
18/3 4.Hafta
25/3 5.Hafta
1/4 6.Hafta
8/4 7.Hafta
15/4 8.Hafta
22/4 9.Hafta
29/4 10.Hafta6/5 11.Hafta13/5 12.Hafta20/5 Verilen
KgArrietty_ 71,5 71,4MUAF 72,4 71,3+0,9gr Lori 90,7 89,9 89,1 88,3 87,6 2,4 kg 69,6 68,7 68,1 68,3 69,0 1,3 kgAppLesma 76,6 77,6 77,6 77,3 77,0 +0,7 gr 73,7 73,5q 73,2 MUAF 72,6 0,5 grAlys 58,2 57,6 57,3 57,3 57,4 0,9 gr 53,5 53,3 53,2 52,8 0,3 gr 62,2 61,8 61,5 61,4 61,5 0,8 grstitch 73,8 72,9 72,8 1,0 kgEyslg 62,0 62,2 61,5 61,6 62,1 0,4 grH3RA_ 62,5 62,162,2 0,4 grsedulu 71,4 70,9 @Lusi 68,7 70,2 70,9
Cuma Tarti günü ( Fotografli olmak zorunda )
Günaydin kizlar
Gün icinde tarti bildirimlerinizi bekliyorum
oo harikasin, eline saglikİlk defa pide yaptım ve çok güzel oldu.
Yururum. Bu aksam cikma planim varArrietty_ senin şu kolun biraz toparlasın en güzel yapacağın şey yürümek olacak. Yürüme bandına falan çıkıp yürüyemez misin ki ?
Nema problemayarin sabah tartilip bildirecegim
Benim Türkiye’de spor odam bile var bütün spor aletlerim var hiç sporumdan geri kalmam yürürüm spor yaparım mesele o değil. Hamur işleri bana problem oluyor annem çok güzel su böreği yapar ve ben kendimi durduramıyorum tıkabasa yiyorum bir de baklava tarzı tatlıları da seviyorum onlardan burada yok çok şanslıyım o yüzden ama Türkiye’de hepsini yiyorum. O yüzden çok zayıf gidersem en azından bir 2 kg alsam da sorun olmaz. Türkiye yüzünden sürekli diyetteyim.Ya ben mesela kilo almam Türkiyede. KV cok güzel yemek yaparyerim tatli desen pek aramam. Benim dusmanim beyaz ekmek ve jelibon.
Suyu da cok icer bol yururum. Bence o yuzden.
Türkiye’de iken ben çoğu yere yürüyerek gidiyorum öyle markete falan 10-15 dakika bile uzaklıkta olsa yürürüm yani çok severim yürümeyi ama şu Türkiye’deki baklavalar .Tr de o kadar yemege almayip veriyoruz asil sorun hareketsizlik bence , yerimizde oturmayinca nasilda dokuluyorlar
Niye öyle diyorsun ya mantı seven mantı yer, pilav seven pilav yer, börek seven börek yer, benim gibi hepsini seven hepsinden yer yani ne olacak?Oh yavrum döktürüyorsun
Mantı ve pilav ikisi bir arada ağır gelmez mi kız? Birini yapsana sadece börek falan da midede yer kalsın insanlarda
Kiz ben dua ediyorum doysunlar diyeOh yavrum döktürüyorsun
Mantı ve pilav ikisi bir arada ağır gelmez mi kız? Birini yapsana sadece börek falan da midede yer kalsın insanlarda
Hahha deli yaKiz ben dua ediyorum doysunlar diye
Biz bosuna 145 kilo olmadik la
Harikasın...Merhabalar, Ramazanimiz mübarek olsun.
Nasılsınız, herkes iyi, herşey yolunda mı?
Kilo koruma sürecim gayet iyi gidiyor. Sanırım vücuttaki sıvı dalgalanmaları yuzunden, 57-57.5 arasında gidip geliyorum.
Artık tamamen ara ogunsuz iki öğüne geçtim. Şimdi zaten orucluyuz.
Her türlü ekmeği hayatımdan çıkardım. Haftada bir kere granola, iki kere de yoğurtlu tahıl topping yiyorum. Umarım zamanla onları da bırakırım.
Pilav, makarna, börek, çörek zaten yok. Bir kaç ayda bir canım çekerse İskender, cantik yiyorum.
Meyveyi sadece ilk öğünde bir porsiyon yiyorum. Yeşillik, çiğ ve pişmiş sebzeyi bol bol yiyorum.
Bu aralar fındık, ceviz vs sıkıldım. Onun yerine her sabah Zuber'in kakaolu veya sade fıstık ezmesini bayıla bayıla yiyorum.
Spora gelince...
Her gün dakikada ortalama 130 adım attığım, bir saatlik yürüyüşüm mutlaka oluyor. Hava muhalefeti vs olursa da, onun yerine evde 4 mil Leslie yapıyorum. Haftanın üç günü de 15 dk kadar eliptik bisiklet kullanıyorum.
Aletli pilatesi ve yogayi hayatımın baş köşesine koydum. Her ikisine de ba-yi-li-yo-rum!
Kendimi enerjik, hafif ve çok zinde hissediyorum.
En güzeli de kıyafet konusu. 36 bedenim ve bunu kaniksadim.Önceden kıyafet bakarken kendimi büyük bedenlerin yanında buluyordum. Kızımla ortak giyinmek de ayrı bir keyif...
Kilo vermek gerçekten zor değil. Kalori acigi olusturursun olur biter. Önemli olan kötü aliskanliklardan vazgeçip, yerine iyi olanları oturtmak. Yoksa kilo verdikten sonra yine homini gırtlak, tumba yatak olursa verilenler daha da fazlasıyla gelir.Harikasın...
Senin en güzel artın diyet sürecini hayat felsefesi haline getirmek oldu.
Yakın zamanda amuda kalkmış bir fotonu paylaşırsan şaşırmam :)
Ben otururmuyum sofraya? Onuda bilmiyomHahha deli ya
LadyMiami ye göre tam sofran kız sen hepsini yersen bunlarin sofradan 5 aylık halime gibi kalkmaz misin
Ben otururmuyum sofraya? Onuda bilmiyom
Ne yiyor iciyorsun ki kuzum.Pazartesi 77.70
Cuma 77.85
Git gide artıyor.Bu iş olmayacak gibi kızlar ben Ara vermek istiyorum bayramdan sonra tekrar baslamak istiyorum. Olur mu kaptanim.
Arrietty_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?