Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ooo beybi, hosgeldin planin bence iyi.
Mapusdan ciktin,hep birlikte motive olalim. Az kaldi.
Ucak biletlerimizi aldim bende dün.
13 haftam var yüksek den atacagim her hafta 800 gr verirsem 60 kg ile tatile cikiyorum.
1 ayda 200 gr verdim ben
Günaydın kizlar
Geçen hafta 70.9
Bu hafta 70
Fark -900 gr
Arrietty_
Eki Görüntüle 3043705
Masallah ne güzel eksi

Türkiye’de diyet yapıp kilo verebilen herkese hayranım. Çünkü dünyanın en zor şeyini yapıyorlar. Etraflarında o kadar olağanüstü güzellikte yemekler varken diyet yapmak gerçekten işkence gibi olmalı.

Ya ben mesela kilo almam Türkiyede. KV cok güzel yemek yapar yerim tatli desen pek aramam. Benim dusmanim beyaz ekmek ve jelibon.
Suyu da cok icer bol yururum. Bence o yuzden.

Ya ben mesela kilo almam Türkiyede. KV cok güzel yemek yapar yerim tatli desen pek aramam. Benim dusmanim beyaz ekmek ve jelibon.
Suyu da cok icer bol yururum. Bence o yuzden.

Tr de o kadar yemege almayip veriyoruz asil sorun hareketsizlik bence , yerimizde oturmayinca nasilda dokuluyorlar

senin evin de pek farki yok kiz, her seyi buluyorsun maasallah
tatilde de iyisin iyi

ben de tavsannesi ne katiliyorum, hareketsizlik cibanin basi
bir de dengeye dikkat etmek lazim, ben eskiden tek cesit yemek yapardim mesela, o zaman cok yiyorsun iste, o tek cesit de ciss ise yandin. Simdi daha cok tabak duzenine dikkat ediyorum, iste yarisi sebze, ceyregi protein, ceyregi karb, ... seklinde, o zaman da cok abartmiyorsun.

Hoşbuldum kaptaniçem
Sabah mezurayı alıp bir iki yerimi ölçtüm kendime saydırdım yine
bel, kalça, bacak artmış yine rakamlar
Eliptikle barışmam lazım, en çok fayda sağlayan, tüm vücudu çalıştıran alet olarak hep o çıkıyor karşıma nette
10*2 dk ile başlayıp günde 20 dk yapmayı planlıyorum şimdilik
araya da bölgesel katacağım
Ramazan sonrası da benim eski spor hocası ile ilgili planlarım var
Canımı okur ama yine 1-2 ayda eritir beni
Daha önce yaptıysak yine yaparız, o zamanki düzeni yeniden kurmamız lazım

Sagol canim
Ezogelin corbasi
Haslama et
Suboregi
Salata
Tarator adi boylemi bilmiyom havuclu kabakli cacik iste ya
Manti
Pilav
Hosaf
Oh yavrum döktürüyorsun
Mantı ve pilav ikisi bir arada ağır gelmez mi kız? Birini yapsana sadece börek falan da midede yer kalsın insanlarda

Arrietty_ senin şu kolun biraz toparlasın en güzel yapacağın şey yürümek olacak. Yürüme bandına falan çıkıp yürüyemez misin ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…