Sagol canimOoo kolay gelsin yavrum. Neler var menüde?
O karışıma pırasa olmaz bence başka bir şey dene güzelim yeşil soğan deneyebilirsin mesela seviyorsan dereotu veya maydanoz da ekleyebilirsin nefis olur.
Kurutulmus patlican ve sogan dolmasini unuttumSagol canim
Ezogelin corbasi
Haslama et
Suboregi
Salata
Tarator adi boylemi bilmiyomhavuclu kabakli cacik iste ya
Manti
Pilav
Hosaf
Ooo beybi, hosgeldinEki Görüntüle 3043605
Geçen hafta 62.20
Bugün 62.75
Fark + 550 gr
Arrietty_
Günaydın kızlar nasılsınız.
Cezamı çektim çıktım içeriden
Oruç tutmaya başlayamadım hala, ama gün içinde oruçlu gibiydim bütün hafta. Ona rağmen artıyım yinedeSıcak pideleri gömdüm bu hafta ne yalan söyliyeyim. Ondan sebep sanırım
Bugün reglimin son günü, yarın oruç tutmaya başlıyorum inşallah.
Bugün bir hesap yaptım haftada 500 gr verirsem Temmuz ayının ilk haftası geçen sene aynı tarihte gördüğüm 56’ları görebilirim. Büyük rakama değil haftalık küçük hedeflere odaklanmaya karar verdim. Her İftar sofrasında koca kase yeşil salata olacak bundan sonra. Diğer yiyeceklere yer bırakmamak için. Her akşam en az 20 dk eliptik ve bölgesel çalışılacak. Buraya yazmadığım her gün eleştirin beni, korkudan fire vermem belki
Senin kilona gore cok iyi eksi-250 çukurdan kurtarmasa da benim için iyi bir sonuç. Verecek çok az kilom var çünkü.
Sen beni öldürcenSagol canim
Ezogelin corbasi
Haslama et
Suboregi
Salata
Manti
Pilav
Hosaf
Öldürdün ve gömdünKurutulmus patlican ve sogan dolmasini unuttum
Bence deSenin kilona gore cok iyi eksi
Ya ben mesela kilo almam Türkiyede. KV cok güzel yemek yaparTürkiye’de diyet yapıp kilo verebilen herkese hayranım. Çünkü dünyanın en zor şeyini yapıyorlar. Etraflarında o kadar olağanüstü güzellikte yemekler varken diyet yapmak gerçekten işkence gibi olmalı.
Ya ben mesela kilo almam Türkiyede. KV cok güzel yemek yaparyerim tatli desen pek aramam. Benim dusmanim beyaz ekmek ve jelibon.
Suyu da cok icer bol yururum. Bence o yuzden.
Şu bardaktaki suyu da bitirebilirsem harika olcak toplamda 750 gr su içmiş olacağım.
Türkiye’de diyet yapıp kilo verebilen herkese hayranım. Çünkü dünyanın en zor şeyini yapıyorlar. Etraflarında o kadar olağanüstü güzellikte yemekler varken diyet yapmak gerçekten işkence gibi olmalı.
Hoşbuldum kaptaniçemOoo beybi, hosgeldinplanin bence iyi.
Mapusdan ciktin,hep birlikte motive olalim. Az kaldi.
Ucak biletlerimizi aldim bende dün.
13 haftam varyüksek den atacagim her hafta 800 gr verirsem 60 kg ile tatile cikiyorum.
1 ayda 200 gr verdim ben
Oh yavrum döktürüyorsunSagol canim
Ezogelin corbasi
Haslama et
Suboregi
Salata
Manti
Pilav
Hosaf
TamamdirSen gel buraya. Yaz yaramazliklarda olsa. Bir sure sonra cekiniyor yemiyor insan
Keyifler iyi100gr verdim 1ay boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?