Birazcik sıksak goruruz Alys"imde o zamanda istikrar olmuyor tadinda gidelim️ 2yil once 56 oldum ilk hamilelikten oncede 53 54 degisiyordu simdide ugrasiyorum malesef
İyiyim gülüm iyiyiz, akşam taburcu olduk teşekkürlerLusi mm iyimisiniz?
Lan kadın çok asabımı bozuyorsun yaptığın her şeyi keyifle yapıyor canımı çektiriyorsun elinin değdiği her şey çiçek açıyor hasetlenirken de övüyorum bile bakİlk defa pide yaptım ve çok güzel oldu.
58 diyorum beni de eklemek mümkün mü alçılı başganımKizlar asil hefefleri yazmamissim tabloya.
Onlarida ekleyim yarin.
Mesaji gorenler son hedefi yazar misiniz
Demekki hasetlenmiyorsun, büyüyünce ben de böyle olacağım diyorsun sadece içinden.Lan kadın çok asabımı bozuyorsun yaptığın her şeyi keyifle yapıyor canımı çektiriyorsun elinin değdiği her şey çiçek açıyor hasetlenirken de övüyorum bile bak
Gerçekçi olan 63, gönlümden olan 59Yurume bandinda 5bin adim attim.
Hastaneye gitcem yine. Dun hemsire ters hareket yapti. Ozmndan beri agrim cok. Dünden bu saate kdr agri kesici aldim belki gecer diye, Ama yok.
Alys pırasa kapuska senden sorulur bamyoşum önceki hayatında ot mot bişidin zaar bu aşkı başka türlü açıklayamıyorum
Mümkun58 diyorum beni de eklemek mümkün mü alçılı başganım
Tam buğday unuyla pideler çok sert oluyoGunaydin kizlar,
Baby showera davetliyim. Sigara boregi ve kisir yaptim gidiyorumbakalim begenecekler mi turkish işleri
Ben de odul ogunu yapmis olurum, menu yazmayayim
Bugünkü planim, gunduz baby shower da ilk öğün.
Aksam belki, bir ihtimal, bi cesaretLadyMiami nin sebzeli pidesi yaparsam tb unuyla yapicam.
Aksama adim bildiririm
Selam canlar
Dun misafirlerim gece 3te gittiler. Sabah uyanip yegenimin marathon kosusu vardi. Yeni geldim eve
Sabah tartiya cikmistim ama
Sabitim bu hafta
Arrietty_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?