Bende yulafi domates çorbasına çok yakıştırıyorum. Birde yulaf lor peynir domates maydonoz soğan karabiber pulbiber azıcık zeytinyağı bunları karıştırıyorsun aynı Çiğ köfte gibi minik minik sıkıyorsun çayın yanında güzel oluyor.Ben tatlı yapmam pek yulafı da her sabah kahvaltıda tost olarak yerim ekmek niyetine
Bir ara sütle meyveli falan hazırlıyordum ama onu yazın sıcak havalarda seviyorum. Sabah yulaf yiyince akşama kadar güzel tok tutuyor.
Bende yulafi domates çorbasına çok yakıştırıyorum. Birde yulaf lor peynir domates maydonoz soğan karabiber pulbiber azıcık zeytinyağı bunları karıştırıyorsun aynı Çiğ köfte gibi minik minik sıkıyorsun çayın yanında güzel oluyor.
Aaa yulafı ince çekip mi yapıyorsun?Bende yulafi domates çorbasına çok yakıştırıyorum. Birde yulaf lor peynir domates maydonoz soğan karabiber pulbiber azıcık zeytinyağı bunları karıştırıyorsun aynı Çiğ köfte gibi minik minik sıkıyorsun çayın yanında güzel oluyor.
Hayir lifalif ince öğütülmüş yulafiyla 2 kaşık yulaf 1 yemek kaşığı lor 1 tatlı kaşığı zeytinyağı senin karbonhidrat oranına göre ayarlayabilirsin baktın yulaf yumuşamadi azıcık islatacak kadar su ekleyebilirsinAaa yulafı ince çekip mi yapıyorsun?
Menum
3kofte daha ekledim
15adet cam fistigi
1tk mayonez
Su 2 L
Adim 12 binuykum geldi
Kahvaltı
Yulaf tostu
Beyaz peynir 5 zeytin 2 ceri domates 1 salatalık
Akşam
Bir tabak bezelye yemeği ve 6 yk pilav
Aşırı acıkmışım yahu gez gez bi yere kadar
Bugün fazla spor yapmadım bir aralik vakit buldum 30 dk tabata yaptım.
Eki Görüntüle 3045056
Kaptanis, çorba falan yapsan midene iyi gelir mi acaba?
Tavuk suyuna şehriye corba falan gibi seyler?
Bir de ben boyleyken bana meyve cok iyi gelir, canim da ceker zatensende meyve de yok.
Ezogelin olur yarin.
Senin icin cilek de yicem yarin
Meyveyi yazin ararim ben
Bol limonlu severimCorba rahatlarir bencede ,hassaslasmadiysan limonlu guzel olur
Sifa olsunBol limonlu severim
Tenk yu, insallah olurSifa olsun
Sen yapmazdin boyle ,pankekli olani yapdiysan kucuk menu aslinda
Yaw sabah erkenden carsinin ortasina geldik. Enisteyi marathonda desteklemeye.Aksamin mukemmel ama, ondan mc amcayı es geçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?