Çok güzel menun tatlikomben bu hafta az verdim kilo inşallah cumaya biraz daha iner 100 grcik eksim var sadecem ama dün reg oldum
aynı anda yazmışız amaCevap yukarıda sakli
Aayy sence yil başına hedefime ulaşir mym kiiaynı anda yazmışız amatamam balım her hafta çok olmaz zaten sen başlangıçta sonrada gelenlerin birazını gönderdin şimdide reglden sonra birazı gider sonrasında biraz yavaşlarsın normal bence sen sabret devam et yeter
Aayy sence yil başına hedefime ulaşir mym kii
evet bende onu diyecektim 54 olursun bence sen benimde hedefim 58.0 olsun o zaman inşallah yapabilirim
Ben 54.8 le mezun olmuştum geçen sene ama tabi hiç 54 de kalamadimevet bende onu diyecektim 54 olursun bence sen benimde hedefim 58.0 olsun o zaman inşallah yapabilirim
inşallah bende 58 le mezun olcam devamına burda takılırız olmadı ama bilmiyorum henüz geleyimde orayaBen 54.8 le mezun olmuştum geçen sene ama tabi hiç 54 de kalamadiminşallah hedefimizi tuttururuz
Fırsat buldukca o zaman en azından haftanın 3 gunu 30 45 dk da olsa yuru kosu bandında akşam :)cumartesı gunu calısıyorum 4 e kadar pazar boşum allahtan :)
ay bu rakamlar bana hayal gibi, kendimi iğrenç hissedıyorum kızlar
kızlar tekrar aldatıldım.. dün öğrendim. bana açık açık mesaj attı. ben senı vbıkac defa aldattım ben uslu durmuyorum ayrılsak ıyı olur kusura bakma dıye.
Başka biri canımKuzu eski meseleyi okumuştum forumdan, başka biri mi bu yoksa aynı kişi mi?
Neden bu kadar karaktersiz bu insanlar ya.. Ne denir ki yani, güvenini kırmaktan başka bir şeye yaramıyorlar resmen...Başka biri canım
Bu da benim şansım demekkiNeden bu kadar karaktersiz bu insanlar ya.. Ne denir ki yani, güvenini kırmaktan başka bir şeye yaramıyorlar resmen...
Sen bişey kaybetmedin o seni kaybetti canim o yansin derdinekızlar tekrar aldatıldım.. dün öğrendim. bana açık açık mesaj attı. ben senı vbıkac defa aldattım ben uslu durmuyorum ayrılsak ıyı olur kusura bakma dıye.
Büyü mu var bende ben anlamadimkiSen bişey kaybetmedin o seni kaybetti canim o yansin derdine
Oyarim ben o kem gözlüleriBüyü mu var bende ben anlamadimki
Kurşun mu doktursemOyarim ben o kem gözlüleri
Gel ben dökerimmKurşun mu doktursem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?