- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Daha saat erken iç bebişkoobı kase de mercimek çorbası ıcıcem sakıncası varmıııama ekmeksizz
Menun güzel çorbaya yer var canım bencebı kase de mercimek çorbası ıcıcem sakıncası varmıııama ekmeksizz
geri dönüşü daha fazla kilo aldırıyo diye biliyorum canım şok diyetlerinKızlar ya biliyorum sağlıksız ama benim 2 hafta sonra iznim var evde olacağım söyle 2 3 günlük şok diyet yapsam nasıl olur ya ne biliyim millet yazıyör ya hurma yoğurt diyeti falan hevesleniyorum
1,5 yılda 20 kilo vermiş biri olarak tavsiye etmiyorum gaza gelip okuyup okuyup erkenden su kılolar uzerımden gıtsın dıyoruz ama fazlasıyla gerı geliyor normal beslenme düzeninde az az sık sık yersen saatlere uyarak verebilirsin :)Kızlar ya biliyorum sağlıksız ama benim 2 hafta sonra iznim var evde olacağım söyle 2 3 günlük şok diyet yapsam nasıl olur ya ne biliyim millet yazıyör ya hurma yoğurt diyeti falan hevesleniyorum
tebrik ederim sizi, zamanlama ve verilen kilo çok iyi, eminim kalıcı bi kilo verme olmuştur1,5 yılda 20 kilo vermiş biri olarak tavsiye etmiyorum gaza gelip okuyup okuyup erkenden su kılolar uzerımden gıtsın dıyoruz ama fazlasıyla gerı geliyor normal beslenme düzeninde az az sık sık yersen saatlere uyarak verebilirsin :)
Çok teşekkürler evet 98 kg dan 78 kg ya düştüm pantolon bedeni olarakta 48 den 42 ye normalde benım kılolarımda daha cok 44 gıyenler var ama spordan dolayı ben baya sıkılaştım. boyum 1,63 65 kg ya dusene kadar tam gaz devam ondan sonrasını çok takmıyorum yavaş yavaş veririm inşallahtebrik ederim sizi, zamanlama ve verilen kilo çok iyi, eminim kalıcı bi kilo verme olmuştur
çok iyi vermişsiniz gerçekten tebrik ederim tekrar :) spor olarak ne yaptınızÇok teşekkürler evet 98 kg dan 78 kg ya düştüm pantolon bedeni olarakta 48 den 42 ye normalde benım kılolarımda daha cok 44 gıyenler var ama spordan dolayı ben baya sıkılaştım. boyum 1,63 65 kg ya dusene kadar tam gaz devam ondan sonrasını çok takmıyorum yavaş yavaş veririm inşallah
Çok teşekkür ederim.çok iyi vermişsiniz gerçekten tebrik ederim tekrar :) spor olarak ne yaptınız
benimde menüm
sabah 8.30 1 haşlanmış patates çay 1 yumurta beyazı 2 yk lor peyniir
öğle 12.00 1 kase mercimek çorbası 4 yk etli bezelye yemeği 4 yk pilav 1 bardak ayran
akşam 17.45 1,5 dilim tam buğday ekmeği 1 yk karabuğdaylı salata 3 yk yoğurt
ara 19.00 minik bir kase sütlaç kendim yaptım ay canım çekti dışarda yamek istemedim kendim yaptım çok güzel olmasa da az pirinçli az şekerli
suu 2 lt olmadı daha
kimse gelmiyor oraya bende burada takılıyorum bitsin vieler gel buraya bekleriz ilk sayfaya yazarım adınıKııız napiyon grup dağılmış öbür tarafta
Bu arada vizeler beni zayıflatcak gibi düzenli yiyom aç yatıyorum
Ezgi menun çok güzel balimmbugün
sabah: 2 dilim ekmek, 6 tane yeşil zeytin 3 siyah zeytin, 4 ince dilim küçük köy peyniri
öğlen: bi kase patlıcan yemeği , 4 kaşık bulgur pilavı, bir bardak ayran, ekmek yok
akşam: yayla çorbası bir kase, ekmek yok
ama yediklerimi söyleyememkimse gelmiyor oraya bende burada takılıyorum bitsin vieler gel buraya bekleriz ilk sayfaya yazarım adını
niye o zaman kilo veremiyorum hııııııEzgi menun çok güzel balimm
Evimde koşu bandım vardı öncelikle onu kullandım daha sonra fitness salonuna üye oldum 7 ay. Evdeki koşu bandımı satıp eliptik bisiklet aldım arada da olsa 30 dk kullandım. Şimdi b fit e yazıldım.çok iyi vermişsiniz gerçekten tebrik ederim tekrar :) spor olarak ne yaptınız
ya ben günde 11 saat çalışıyorum, yoksa ben de spor salonuna gitmek istiyorum ama hiç vaktım yokEvimde koşu bandım vardı öncelikle onu kullandım daha sonra fitness salonuna üye oldum 7 ay. Evdeki koşu bandımı satıp eliptik bisiklet aldım arada da olsa 30 dk kullandım. Şimdi b fit e yazıldım.
İmkanınız varsa spor salonuna gidin derim cidden faydası oluyor ben deli gibi spor yaptıgımı soleyemem ama yeme duzenıme cok dıkkat ettım sporda sıkılaşmanızı yağ yakmanızı sağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?