- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Sabah kiloma falan da bakamadimGel ben dökerimm
yarın bakarsın balımmSabah kiloma falan da bakamadim
Ya bende ne kader varmış arkadaş
Evet tatlim geçen hafta:57.8 bu hafta:57.2
bende düştüm kız hafta sonu el b,leğimincinmiş dirsegimin yan atarfıda şiş krem verd,dr bakalım ya bende spor yapamıyorum birde sıkıntıdan ne bulursam yedimEvet tatlim geçen hafta:57.8 bu hafta:57.2aayy dün biraz sapittim yemek yerken dengesiz oldu bugün hemen toparlicam ama deadiii ben spor da yapamıyorum biliyo msn spor yaptığım zaman hem ayak hem el bileklerim tekrar ağrıyor bu hafta da bekleyim bakalim inşallah bişiimm kalmaz
geçmiş olsun canım gelince hepsi de bir arada geliyor zatenregl oldum dişim ağrıyo bacagımda bi sivilce çıkmış agrısından oturamıyorum ayhhhhh
Dukan beni çok zorlamisti ya nası yapicann
Bu dukan express tatlışim 7 günlük gün gün yeni besinler ekleniyor hiç zorlamiyor daha önce yapip 1 kilo 700 gr vermiştim 5 günü tamamlayip sonra da mezun olmuştum tekrar yapiyim diyorumDukan beni çok zorlamisti ya nası yapicann
Bu dukan express tatlışim 7 günlük gün gün yeni besinler ekleniyor hiç zorlamiyor daha önce yapip 1 kilo 700 gr vermiştim 5 günü tamamlayip sonra da mezun olmuştum tekrar yapiyim diyorum
ay selin tartıldım bugün iki günde 2 kilo almayı başarmışım aferin bana yediklerimi bilsen varya olur dersin
Ama hemen dikkat edersen de 2 3 güne gider o arti deadiimmay selin tartıldım bugün iki günde 2 kilo almayı başarmışım aferin bana yediklerimi bilsen varya olur dersin
neyse bugün başladım tekrar tartıda 63 gördüm önce onu vermem lazım yarın bir daha tartılayım da bugün baya yüklendim hiç kaçamak yok şekersiz bol yürüyüşlü bir gün bakalım
dukan yapmam ben ama sen dene bakalım hoşuna gidecek mi
Bugün 62.5 çıktım 500 u gitti bileAma hemen dikkat edersen de 2 3 güne gider o arti deadiimmeminim bugüne büyük kısmı gitmiştir ayy bende haftasonu biraz abarttim arti 400 deyim hemen bugün telafi edicem
Cumaya kadar hepsi giderrBu
Bugün 62.5 çıktım 500 u gitti bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?