inşallah yaCumaya kadar hepsi giderr
bende öyleyim ya valla neden böyle olduk bizAyy deadiiim hiiç diyet yapasim yok sanki biraksam dünyalari yicem
bende yersem tam yiyorum yemezsem yemiyorum tadına bakarsam dibi geliyor az yesekk ne olur sankiVe inanır msn ben bi yedim mi dünyalari yiyorum zaten ya hep ya hiç bendeya yicem yada yemicem tadina bakma yok bende off yaa yeyip yeyip kilo almasam 53 de sabit kalsam ne vaarr
Aayy ben lahana çorbası diyeti yapmayi düşünüyorumbende öyleyim ya valla neden böyle olduk biz
bende yersem tam yiyorum yemezsem yemiyorum tadına bakarsam dibi geliyor az yesekk ne olur sankibizimki psikolojik açlık olarak geçiyor zaten yoksa acıktığımızdan yemiyoruz ya napsak ne etsek biz ya
ay bende bilmiyorum kız bilsem sana yardım edecem karatay mı denesen acabaAayy ben lahana çorbası diyeti yapmayi düşünüyorumdelirdim iyce kizzz 57 ye kadar süper geliyorum sonra saliyorum ay bide 57 iyi burda kaliyim desem oda olmuyor çünkü yemeklere saldiriyorum görememişler gibi soonnraaa hoooopp geri diyet ay bıktım yahuuu
off bende çok pis yerim iyiki yakın değiliz şu döenmdeAma deadii ben ćok piss yerim haa ikimiz bir araya gelsek ne yemek yerdik senle
Karbonhidrat diyetini denedim güzel kilo verdiriyo ama kuru fasulyesiz bir kış düşünemiyorumay bende bilmiyorum kız bilsem sana yardım edecem karatay mı denesen acabayada karbonhidrat sayan diyetler var ya o nasıl dersin
Ayy deadiiioff bende çok pis yerim iyiki yakın değiliz şu döenmde
biz topiği nasıl kilo alınıra çevirmeyelim kız ya kilo vermemizlazım bizim nasıl yapcazAyy deadiiikoptum valla
Kiz şaka maka evde lahana var çorbası acayip kilo verdiriyomuş 7 gün dayanamaz miyiz ki gün gün yaninda başka şeyler de yeniliyobiz topiği nasıl kilo alınıra çevirmeyelim kız ya kilo vermemizlazım bizim nasıl yapcaz
ay ben geçen sene yemiştim tadı güzeldi ama lahanadan bıktım dene istersen sen ama iyi kilo verdiriyor amaKiz şaka maka evde lahana var çorbası acayip kilo verdiriyomuş 7 gün dayanamaz miyiz ki gün gün yaninda başka şeyler de yeniliyo
Yarin başlıyorum o zamannay ben geçen sene yemiştim tadı güzeldi ama lahanadan bıktım dene istersen sen ama iyi kilo verdiriyor amabirde çalışınca zor oluyor ya onedenle yapamıyorum sen evdesin bence yaparsın lahananda varsa tamamdır bu iş
inşallah şekercim ama sonraki hafta koruma yapman lazım sakın saldırmaYarin başlıyorum o zamannay inşallah şu 4 kiloyu verip bitiririm bu işi
Deadim bende şöyle oluyo şimdi hedef kiloma gelirsem bida alirim diye korkuyorum yemiyorum hatırlarsan fitim topigimizde uzun süre 57 yi korudum o zaman o hedef kilomdu şimdi 52 53 olursam bida bu kiloları görmemek için yimeminşallah şekercim ama sonraki hafta koruma yapman lazım sakın saldırma
evet yaparsın sen bence inanıyorum balımmDeadim bende şöyle oluyo şimdi hedef kiloma gelirsem bida alirim diye korkuyorum yemiyorum hatırlarsan fitim topigimizde uzun süre 57 yi korudum o zaman o hedef kilomdu şimdi 52 53 olursam bida bu kiloları görmemek için yimem
Lahana mii yapicaanevet yaparsın sen bence inanıyorum balımmay bende yapacağım bende istiyorum
lahana değil kız kilo vercem demek istedimLahana mii yapicaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?