Fit olma yolunda son 8--- Deadline ve Şekerpancarı71 in günlüğü

Ayy deadiiim hiiç diyet yapasim yok sanki biraksam dünyalari yicem

Ve inanır msn ben bi yedim mi dünyalari yiyorum zaten ya hep ya hiç bende ya yicem yada yemicem tadina bakma yok bende off yaa yeyip yeyip kilo almasam 53 de sabit kalsam ne vaarr

Ayy deadiiim hiiç diyet yapasim yok sanki biraksam dünyalari yicem
bende öyleyim ya valla neden böyle olduk biz

Ve inanır msn ben bi yedim mi dünyalari yiyorum zaten ya hep ya hiç bende ya yicem yada yemicem tadina bakma yok bende off yaa yeyip yeyip kilo almasam 53 de sabit kalsam ne vaarr
bende yersem tam yiyorum yemezsem yemiyorum tadına bakarsam dibi geliyor az yesekk ne olur sanki bizimki psikolojik açlık olarak geçiyor zaten yoksa acıktığımızdan yemiyoruz ya napsak ne etsek biz ya

Aayy ben lahana çorbası diyeti yapmayi düşünüyorum delirdim iyce kizzz 57 ye kadar süper geliyorum sonra saliyorum ay bide 57 iyi burda kaliyim desem oda olmuyor çünkü yemeklere saldiriyorum görememişler gibi soonnraaa hoooopp geri diyet ay bıktım yahuuu

Ayy bide evde yeşil kahve buldum onu içiyorum başka napsam acep

Ama deadii ben ćok piss yerim haa ikimiz bir araya gelsek ne yemek yerdik senle

ay bende bilmiyorum kız bilsem sana yardım edecem karatay mı denesen acaba yada karbonhidrat sayan diyetler var ya o nasıl dersin

ay bende bilmiyorum kız bilsem sana yardım edecem karatay mı denesen acaba yada karbonhidrat sayan diyetler var ya o nasıl dersin
Karbonhidrat diyetini denedim güzel kilo verdiriyo ama kuru fasulyesiz bir kış düşünemiyorum ay bide meyve sıkıntı oluyo

biz topiği nasıl kilo alınıra çevirmeyelim kız ya kilo vermemizlazım bizim nasıl yapcaz
Kiz şaka maka evde lahana var çorbası acayip kilo verdiriyomuş 7 gün dayanamaz miyiz ki gün gün yaninda başka şeyler de yeniliyo

Kiz şaka maka evde lahana var çorbası acayip kilo verdiriyomuş 7 gün dayanamaz miyiz ki gün gün yaninda başka şeyler de yeniliyo
ay ben geçen sene yemiştim tadı güzeldi ama lahanadan bıktım dene istersen sen ama iyi kilo verdiriyor ama birde çalışınca zor oluyor ya onedenle yapamıyorum sen evdesin bence yaparsın lahananda varsa tamamdır bu iş

Yarin başlıyorum o zamann ay inşallah şu 4 kiloyu verip bitiririm bu işi

inşallah şekercim ama sonraki hafta koruma yapman lazım sakın saldırma
Deadim bende şöyle oluyo şimdi hedef kiloma gelirsem bida alirim diye korkuyorum yemiyorum hatırlarsan fitim topigimizde uzun süre 57 yi korudum o zaman o hedef kilomdu şimdi 52 53 olursam bida bu kiloları görmemek için yimem

evet yaparsın sen bence inanıyorum balımm ay bende yapacağım bende istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…