Fit olma yolunda son 8--- Deadline ve Şekerpancarı71 in günlüğü

ya böyle görüyorum hedefleri işte 53 kilo olup 48 falan istiyorlar ya gaza geliyorum bazen ben niye 53 olmayım diyroum sonra geçiyor ama yapacağım bu sefer yeter

ben 65 e fitim :))) boy 1,58 ... benim de normal şartlarda 48 olmam lazım bildiğiin tüketiciyim ne yemişim bee....

ya böyle görüyorum hedefleri işte 53 kilo olup 48 falan istiyorlar ya gaza geliyorum bazen ben niye 53 olmayım diyroum sonra geçiyor ama yapacağım bu sefer yeter
Benim ilk hedefim 59 du sonra 57 ye çektim şimdi de 53 e 53 den sonra 50 çekip hortlak gibi mi gezerim bilmem

ben 65 e fitim :))) boy 1,58 ... benim de normal şartlarda 48 olmam lazım bildiğiin tüketiciyim ne yemişim bee....
ya gelirsin canım bende 74 le başladım o zamn diyordum ki 64 olsam yeter sonra baktım yetmedi 60 oldu sonra dedimki ya 68 göreyim şimdi 62 lerde falanım ama hedefim 55 oldu öyle indikçe hedef iniyor bunu yapan devamını neden getiremesin diyorsun valla
Benim ilk hedefim 59 du sonra 57 ye çektim şimdi de 53 e 53 den sonra 50 çekip hortlak gibi mi gezerim bilmem
benimde aynı ya işte en son 58 diyordum şimdi 55 oldu sanki gelebiliyorumda

Gelicez hedeflerimize şuan mide gurultularimla mutluyum

Slm deadiii şeyyy bişi dicem ben bugun yemek açısından berbat bi gün geçirdimyaa ćok abur cubur yedim noluyo banaa ama söz akşam çok hafif yicem ve yarin lahana çorbası yapicam ay sıkıldım beaaa

Yaa ben aslinda bugün gerçekten niyetlendim lahana çorbası yapmaya kaynanam dikiş kursuna gidiyor bugün sende gel dedi lahana çorbası yalan oldu tabi bide gitmeden ayak üstü abur cubur yedim bide gelince yedim niye yedim bilmiom

Oo maşallah size
sağol canım valla uğraşıyoruz işte
akşama dikkat et canım dengelensin birde spor yap su iç bol bol bişey olmaz ama yarında yaparsan hoopgelir kilolar biliyorsun bana da oluyor ya valla durdrmaya çalışıyorum kendimi

Benim regl yaklaşıyor ondan heralde tamam bugün yemicem diyorum kendimi abur cubur başında buluyorum bu ay regl belirtilerim erken başladı acaba önce mi olcam belki bu yüzden sapitiyorum

Benim regl yaklaşıyor ondan heralde tamam bugün yemicem diyorum kendimi abur cubur başında buluyorum bu ay regl belirtilerim erken başladı acaba önce mi olcam belki bu yüzden sapitiyorum
olabilir canım zaten 1 hafta önce başlıyor premenstruel sendrom diye bişey varya açlık hali tatlı isteği falan olabilir bende geçen hafta öyleydim işte 2 gün biryedim tam yedim 2 kilo aldım ya neyse regloldum kurtuldum yine canım çekiyor ama durabiliyorum sende en az zararla atlat bak kilo alma

Aynen canım yaa sonuna geldim nerdeyse pesetmemem lazimm eşim dini toplantiya gidecek birazdan bende ağda işlerimi halletcem sonrada spor yaparimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…