yeni yedim ya ondan yoksa yoğurt ve fırında patates yedim 1 tane çok bişey yemedim yaniNe yediiiin kiizz
Ooohh booll eksi olarak dönsün inşallahyeni yedim ya ondan yoksa yoğurt ve fırında patates yedim 1 tane çok bişey yemedim yani
inşallah canım valla bakalım pek eksi olmuyor ya daral geldi şok diyet yapmak istemiyorum ama artık bunaldım yaOoohh booll eksi olarak dönsün inşallah
Aslinda duraklamalarda şok diyet oneriliyor 2 günlük falan şok yapabilirsin tatlişinşallah canım valla bakalım pek eksi olmuyor ya daral geldi şok diyet yapmak istemiyorum ama artık bunaldım ya
yok şu an duraklamada değilim kilo aldığım yerdeyim kız şimdi değilde şu 60 a geleyim yapacam valla iki gün bişey bencede arada lazımAslinda duraklamalarda şok diyet oneriliyor 2 günlük falan şok yapabilirsin tatliş
Tabi çok yapmak iyi değil ama arada vucudu şoklamak lazimyok şu an duraklamada değilim kilo aldığım yerdeyim kız şimdi değilde şu 60 a geleyim yapacam valla iki gün bişey bencede arada lazım
bende tokatladım ama etkisi kısa sürdü kendime sıra dayağı çekeyim en iyisiTabi çok yapmak iyi değil ama arada vucudu şoklamak lazimen güzeli herşeyden "AZ" yemek yani şu aralar benim yapamadiğim ayy şaka şaka kendimi tokatladim ve kendime geldim
Kiiizz bişiler yemiyon demiii şuanbende tokatladım ama etkisi kısa sürdü kendime sıra dayağı çekeyim en iyisi
yok valla uslu uslu oturuyorum yerimdeKiiizz bişiler yemiyon demiii şuan
Iç iç iyi oluyor öyle çaylar bende açlık otu vardi evde onu içicem birazdanyok valla uslu uslu oturuyorum yerimdebitki çayı içebilirim belki 7 li çay almıştımda
evet bencede spor yapmaya üşeniyorum ya biri bana spor yaptırsınIç iç iyi oluyor öyle çaylar bende açlık otu vardi evde onu içicem birazdan
Ayy ben agda işimi hallettim kiz felaket yoruldum ama bak sırf sana söz verdim diye 30 squat 30 mekik çektim az ama ossunevet bencede spor yapmaya üşeniyorum ya biri bana spor yaptırsın
Bende 1 mil leslie yaptım hiç havamda değilim sırf senin için yaptım kizAyy ben agda işimi hallettim kiz felaket yoruldum ama bak sırf sana söz verdim diye 30 squat 30 mekik çektim az ama ossunhadi sende kalk spora
Deadiimm bence çok bunaldik diyet yapmaktan ondan böyle hissediyorsun ama reglsen ondan da olabilirBende 1 mil leslie yaptım hiç havamda değilim sırf senin için yaptım kizneyse ya öf çok sis hissediyorum kendimi ben iyice kilo mu aldım ne ya neden böyleyim diyet yaptıkça kilo aliyormusum gibi geliyor bana ya psikolojik mi sence
Reglimin sonu ama ya bilmiyorum ki baya cabaliyorum yine gitmiyor ya birde ben yavaş veriyorum biliyorsun artık daraldım galiba psikolojime vurdu sabah bir tartılayım bakayım aldığım iki kilo ne durumda birde ona sinirim ya hemen geliyor kilolarDeadiimm bence çok bunaldik diyet yapmaktan ondan böyle hissediyorsun ama reglsen ondan da olabilir
Sorma valla en fenasida o verirken gram gram gelirken kilo kilo sanirim verdigimiz kilolar daha tam oturmadiği için hemen geri geliyor nerdeyse sonuna geldik deadiimm belki vücudunun direnç kilosuna gelmişsindir ben 65 de baya bi takılı kalmıştım bi inse iki geri geliyodu diyette olduğum halde böyle durumlarda da işte şok diyet çözüm oluyo ben öyle yapmiştimReglimin sonu ama ya bilmiyorum ki baya cabaliyorum yine gitmiyor ya birde ben yavaş veriyorum biliyorsun artık daraldım galiba psikolojime vurdu sabah bir tartılayım bakayım aldığım iki kilo ne durumda birde ona sinirim ya hemen geliyor kilolar
Kız 63 62 61 bu arkadayım ya altına inemiyorum aslında Reglim bitince oruç tutmayı düşünüyorum bakalım borclarim varda biraz tutayim valla bir şok vercem vucudumaSorma valla en fenasida o verirken gram gram gelirken kilo kilo sanirim verdigimiz kilolar daha tam oturmadiği için hemen geri geliyor nerdeyse sonuna geldik deadiimm belki vücudunun direnç kilosuna gelmişsindir ben 65 de baya bi takılı kalmıştım bi inse iki geri geliyodu diyette olduğum halde böyle durumlarda da işte şok diyet çözüm oluyo ben öyle yapmiştim
Iyi düsünmüssün canim günler kisalmişken borçalrini tutarsinKız 63 62 61 bu arkadayım ya altına inemiyorum aslında Reglim bitince oruç tutmayı düşünüyorum bakalım borclarim varda biraz tutayim valla bir şok vercem vucuduma
Iyi düsünmüssün canim günler kisalmişken borçalrini tutarsinşokla valla bunu haketti senin vücut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?