Fit olma yolunda son 8--- Deadline ve Şekerpancarı71 in günlüğü

yok şu an duraklamada değilim kilo aldığım yerdeyim kız şimdi değilde şu 60 a geleyim yapacam valla iki gün bişey bencede arada lazım
Tabi çok yapmak iyi değil ama arada vucudu şoklamak lazimen güzeli herşeyden "AZ" yemek yani şu aralar benim yapamadiğim ayy şaka şaka kendimi tokatladim ve kendime geldim

evet bencede spor yapmaya üşeniyorum ya biri bana spor yaptırsın
Ayy ben agda işimi hallettim kiz felaket yoruldum ama bak sırf sana söz verdim diye 30 squat 30 mekik çektim az ama ossun hadi sende kalk spora

Ayy ben agda işimi hallettim kiz felaket yoruldum ama bak sırf sana söz verdim diye 30 squat 30 mekik çektim az ama ossun hadi sende kalk spora
Bende 1 mil leslie yaptım hiç havamda değilim sırf senin için yaptım kiz neyse ya öf çok sis hissediyorum kendimi ben iyice kilo mu aldım ne ya neden böyleyim diyet yaptıkça kilo aliyormusum gibi geliyor bana ya psikolojik mi sence

Deadiimm bence çok bunaldik diyet yapmaktan ondan böyle hissediyorsun ama reglsen ondan da olabilir

Deadiimm bence çok bunaldik diyet yapmaktan ondan böyle hissediyorsun ama reglsen ondan da olabilir
Reglimin sonu ama ya bilmiyorum ki baya cabaliyorum yine gitmiyor ya birde ben yavaş veriyorum biliyorsun artık daraldım galiba psikolojime vurdu sabah bir tartılayım bakayım aldığım iki kilo ne durumda birde ona sinirim ya hemen geliyor kilolar

Sorma valla en fenasida o verirken gram gram gelirken kilo kilo sanirim verdigimiz kilolar daha tam oturmadiği için hemen geri geliyor nerdeyse sonuna geldik deadiimm belki vücudunun direnç kilosuna gelmişsindir ben 65 de baya bi takılı kalmıştım bi inse iki geri geliyodu diyette olduğum halde böyle durumlarda da işte şok diyet çözüm oluyo ben öyle yapmiştim

Kız 63 62 61 bu arkadayım ya altına inemiyorum aslında Reglim bitince oruç tutmayı düşünüyorum bakalım borclarim varda biraz tutayim valla bir şok vercem vucuduma

Kız 63 62 61 bu arkadayım ya altına inemiyorum aslında Reglim bitince oruç tutmayı düşünüyorum bakalım borclarim varda biraz tutayim valla bir şok vercem vucuduma
Iyi düsünmüssün canim günler kisalmişken borçalrini tutarsin şokla valla bunu haketti senin vücut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…