Fit olma yolunda son 8--- Deadline ve Şekerpancarı71 in günlüğü

Ayy bu arada çorba içilesi dert değil yarinki sonuca göre karar vericem devam etmeye eğer güzel eksi görürsem devam edicem bende cumadan 200 gr fazlayim ama vericem inşallah

Oooo 6li rakamlara az kalmiş baya inceledin sen canim maşallah maşallah
evet bak eski ölçülerimi buldum jilliana başlamadan yanındakilerde bugün
Göğüs eski 91/yeni 86
★Bel eski 84 / yeni 70.5
★Göbek eski 101/yeni 96
★Basen eski 111/ yeni 101.5
★Bacak(sağ) eski 62 / yeni 58
★Bacak(sol) eski62 /yeni 58.5

Ayy bu arada çorba içilesi dert değil yarinki sonuca göre karar vericem devam etmeye eğer güzel eksi görürsem devam edicem bende cumadan 200 gr fazlayim ama vericem inşallah
ben 600 gr fazlayım kız neyse listede değilim izne ayrıldım ama cumaya lilste kiloma inmeyi planlıyorum inşallah yada en azından yaklaşayım bari

Lahana çorbası diyetinde bugün çorba meyve günü ama ben ufaktan kahvaltı da yaptim yoksa midem bulanirdi
Sabah yeşil kahve yarim saat sonra kahvalti:
1 küçük dilim çavdar ekmeği, 1haslanmiş yumurta, biraz peynir salatalik domates küçük bi lokma tahin pekmez şekersiz çay
Öğle 1 kase lahana çorbası 2 minik elma(1elma kadar 2si)
Ara yarim kase lahana çorbası 1 cennet hurmasi
Aksam 4 minik lahana dolması
1 kase lahana çorbası
Iki minik elma daha yerim artik bişi yemem su 1 litre oldu devam ediyorumm

Aayy gerçekten maşallah caniiimmm süpersiinnn valla

bencede akşama kadar çorba mı içilir ya iyi yapmışsın o dolmayıda görmedim ama bak

Aman sizde kiloluyum diye bizi kandırıp çıtır çıtır geziyorsunuz iyiyim pancarım bir selam vereyim dedim
ya sende çıtırsın ama diyettesin mesela aynı şey olmaz mı hem senin hastahane işlerin falan ne oldu dr ne dedi margamm en son

tatlibikiz ha bire yiyor ben size söyleyeyim, iş yerinde oğle yemeklerinde ne yerse söylüyor bana deadım, şikayet etmeye geldim lütfen ilgilenin arkadaşınızlaaa

bende iyiyim fıstık
ya bende diyorum nereye kayboldu bak neler yiyordur allah bilir onların oralarda yemekler meşhur herkes tombik tabi mis gibi yemeklere

Olabilir tabi ki şekeri görmedim ama seni gördüm bence sen iyisinnn bence hiç gerek yok , şimdi kış bol bol yiyin yavvvv
Tatlım gitti 2 tahlilim daha kaldı , ultrasona girdim işte geçende , her şey sağlam görünüyor dedi doktor brokoliyi fazla kaçırmışın dedi doktor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…