Fit olma yolunda son 8--- Deadline ve Şekerpancarı71 in günlüğü

Aman sizde kiloluyum diye bizi kandırıp çıtır çıtır geziyorsunuz iyiyim pancarım bir selam vereyim dedim
Ayy ne iyi yaptim balimm sık sık uğra buraya o tatlişkiza da de ćabuk gelsin buraya hani beraber zayiflicaktik kaçtı vallaaayyy az kaldi çıtır olmaya kiiiz

aman herşey sağlam olsunda brokoli yemeyiver bir süre bişey çıkmasın kız senin gibi seker birine iyi baksınlar söyle kışın asıl yememek lazım marga olur mu sonra yaza her tarafımız lop lop yağ olur o zaman vermesi daha zor

Kızlar vallahi çok kilom yok bakınca zayifim ama basen ve bacak var ve midem çok genislemis yedikce yiyesim geliyo valla napcam bilmiyorum hele akşam abur cubur yemeden duramiyorum yani ben günde 1 paket çip 1 tabak çekirdek ve 4 5 çikolata mutlaka yerdim çok mutsuzum valla hayat benim için yemekten ibaret

Ayy bide squat diye bi hareket var onu yapmaya başladım kalcayi kaldırıyo Brezilya kadınları gibi 1 ayda fark ediyomus çok güzel olmak istiyorumm yaaa şu yiyip kilo almayanlara uyuz oluyorum mesela kocam -_-

işte onları bıraktığın an hedefine ulaşırsın bende yerdim de yerdim ya ama insan bir süre yemeyince unutuyor akşam yemek en tehlikelisi bunları direk yağ oluyor ya mümkün olduğunca azalt hemen verirsin spor topimize bekleriz o zaman squat ve başka ne istersen onu yapıyoruz bek linki bu ilk sayfaya bakıp fikir edinebilrsin http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fitim-fitsin-fit-squat.788615/

bugünki menüm
kahvaltı 1 dilim tam buğday ekmeği 1 kk peynir 1 bardak süt
öğle 1 kepçe yoğurtlu tarhana çorbası 1 servis kaşığı pilav 1 servis kaşığı kuru fasulye
ara 16.00 2 gün kurusu 6 siyah kuru üzüm 2 yk yoğurt tarçınlı
akşam 18.30 olacak 1 yumurta ve bol peynirli omlet 1 domates 1 salatalık 7li çay planlıyorum ekmek yemeyi düşünmüyorum
belki akşama türk kahvesi içerim

deadline harika bi sayfa teşekkür ederim bende bugün neler yedigımi yazıyorum
SABAH2 dilim tam buğday ekmegi aradı lor peynir yanında bol maydonoz üzerine bol limon sıkılmış yanına şekersiz açık limonlu çay
ÖĞLEN el kadar tavuk göğüs haşlama yanına bol salata 1 dilim tam buğday ekmegi
ARA ÖĞÜN 1 tane activia yoğurt
AKŞAM 6 yemek kaşığı çok az bulgurlu ıspanak yemeği yanına domates salatalik 1 dilim tam buğday ekmegi

güzel olmuş canım en az iki lt su içmeyi unutma susuzluk hissi ve açlık hissi genelde karışırmış acıkınca su iç akşam için yani ben özellikle akşam yemeğinden sonra bişey yememeye çalışıyorum şu aralar

Aynen canım bende bugün 3 lt ictim ve 2 kupa Yeşilçay bu listeyi de burdan ogrenmistim herkes çok güzel kilolar vermiş baya ise yarıyo inşallah hedeflerimize ulaşırız

Afiyet olsun deadiimm çok güzel menun

Senin menun çok iyi canim

3 beş tane üzüm ve yarim kase lahana çorbasi içtim deadiii yarim saat önce zor tutuyorum kendimiiiii

Aynen bende meraklaniyom eğer 500 gr falan giderse değer hadi 400 olsun ama yarinda devam ettiririm malum cuma kilo bildirimini riske atmayim

Birazdan yediklerini yazıcam
Kızlar 2 gündür akşam yemeği yemiyorum elma yiyorum
Huy Meselesi şahit

yalancı

köfte yemiş mercimek yemiş ohooo daha sayıyım mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…