- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Ayy ne iyi yaptim balimm sık sık uğra buraya o tatlişkiza da de ćabuk gelsin burayaAman sizde kiloluyum diye bizi kandırıp çıtır çıtır geziyorsunuziyiyim pancarım bir selam vereyim dedim
aman herşey sağlam olsunda brokoli yemeyiver bir süreOlabilir tabi ki şekeri görmedim ama seni gördüm bence sen iyisinnn bence hiç gerek yok , şimdi kış bol bol yiyin yavvvv
Tatlım gitti 2 tahlilim daha kaldı , ultrasona girdim işte geçende , her şey sağlam görünüyor dedi doktorbrokoliyi fazla kaçırmışın dedi doktor bana
işte onları bıraktığın an hedefine ulaşırsın bende yerdim de yerdim ya ama insan bir süre yemeyince unutuyor akşam yemek en tehlikelisi bunları direk yağ oluyor yaKızlar vallahi çok kilom yok bakınca zayifim ama basen ve bacak var ve midem çok genislemis yedikce yiyesim geliyo valla napcam bilmiyorum hele akşam abur cubur yemeden duramiyorum yani ben günde 1 paket çip 1 tabak çekirdek ve 4 5 çikolata mutlaka yerdim çok mutsuzum valla hayat benim için yemekten ibaret
güzel olmuş canım en az iki lt su içmeyi unutma susuzluk hissi ve açlık hissi genelde karışırmış acıkınca su iç akşam için yani ben özellikle akşam yemeğinden sonra bişey yememeye çalışıyorum şu aralardeadline harika bi sayfa teşekkür ederim bende bugün neler yedigımi yazıyorum
SABAH2 dilim tam buğday ekmegi aradı lor peynir yanında bol maydonoz üzerine bol limon sıkılmış yanına şekersiz açık limonlu çay
ÖĞLEN el kadar tavuk göğüs haşlama yanına bol salata 1 dilim tam buğday ekmegi
ARA ÖĞÜN 1 tane activia yoğurt
AKŞAM 6 yemek kaşığı çok az bulgurlu ıspanak yemeği yanına domates salatalik 1 dilim tam buğday ekmegi
Afiyet olsun deadiimm çok güzel menunbugünki menüm
kahvaltı 1 dilim tam buğday ekmeği 1 kk peynir 1 bardak süt
öğle 1 kepçe yoğurtlu tarhana çorbası 1 servis kaşığı pilav 1 servis kaşığı kuru fasulye
ara 16.00 2 gün kurusu 6 siyah kuru üzüm 2 yk yoğurt tarçınlı
akşam 18.30 olacak 1 yumurta ve bol peynirli omlet 1 domates 1 salatalık 7li çay planlıyorum ekmek yemeyi düşünmüyorum
belki akşama türk kahvesi içerim
Senin menun çok iyi canimdeadline harika bi sayfa teşekkür ederim bende bugün neler yedigımi yazıyorum
SABAH2 dilim tam buğday ekmegi aradı lor peynir yanında bol maydonoz üzerine bol limon sıkılmış yanına şekersiz açık limonlu çay
ÖĞLEN el kadar tavuk göğüs haşlama yanına bol salata 1 dilim tam buğday ekmegi
ARA ÖĞÜN 1 tane activia yoğurt
AKŞAM 6 yemek kaşığı çok az bulgurlu ıspanak yemeği yanına domates salatalik 1 dilim tam buğday ekmegi
seninkide öyleAfiyet olsun deadiimm çok güzel menun
yarın bir tartıl ya merak ediyroum bu işkenceye değecek mi3 beş tane üzüm ve yarim kase lahana çorbasi içtim deadiii yarim saat önce zor tutuyorum kendimiiiii
Birazdan yediklerini yazıcamya sende çıtırsın ama diyettesin mesela aynı şey olmaz mıhem senin hastahane işlerin falan ne oldu dr ne dedi margamm en son
ya bende diyorum nereye kayboldu bak neler yiyordur allah bilir onların oralarda yemekler meşhur herkes tombik tabi mis gibi yemeklere
Ama onu oglen yedim ya ekmeksiz yedim ekmeksizzz inek gibi yesillik yedimBirazdan yediklerini yazıcam
yalancı
köfte yemiş mercimek yemiş ohooo daha sayıyım mıı
marga bize çok yiyormuşsunöyle dedi o kpnuyu aranızda çözün balımm siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?