Fit olma yolunda son 8--- Deadline ve Şekerpancarı71 in günlüğü

bugünki menüm
Kahvaltı yarım portakal 1 yumurta 1 dilim kızarmış ekmek minik bir parça peynir

Öğle 1 kase tavuklu çorba 4 yk etli patlıcanlı türlü 2 dilim ekmek 1 bardak ayran

Aksam 2 domates 1 kase yoğurt yarım portakal tavuk ızgara 100 gr 1 dilim kızarmış ekmek

ara bir bardak sütlü nescafe bir parça bitter
su 4 bardak oldu hedef 9 bardak

Slm deadiiiben bugün karabugday kürü yaptim
Sabah:11.00 1 tam 1 yumurta beyazi ve 3 dolu kaşık yağsız tuzsuz pişmiş karabugdayla omlet
Azcik cemen ve çok az peynir
Yarim domates şekersiz cay
12.30 Spor focus t25 total body circuit+150 thing masterle iç bacak+30 thing masterle göğüs
Ara: nar çiçeği çayi
Öğle:14.30: 1 dolu tabak karabugday salatasi
Aksam:17.30: 1 dolu tabak karabugday salatasi ve yeşil çay
Su en az 1 buçuk litre içmisimdir devam ediyorum

karabuğday salatsında ne var ki şekercim merak ettim normal salata mı karabuğdaylı

tamam canım teşekkür ederim aklımda olsun benimde benim kas kütlenm artıyor galiba selin ya bak belim incelmiş ama kilom 100 gr artıda bugün ay yarına belki bişeyler düşer ya
Ne güzel deadim belin incelemiş benimde 1 santim incelmis kiiizz inşallah yerin booll eksi görürsün canim yaa deadii ben yine el ve ayak bileģimi incilttim t25 yaparken hiç de birakmak istemiyorum yaaa

Ne güzel deadim belin incelemiş benimde 1 santim incelmis kiiizz inşallah yerin booll eksi görürsün canim yaa deadii ben yine el ve ayak bileģimi incilttim t25 yaparken hiç de birakmak istemiyorum yaaa
ay tatlısı senin bileklerde dünden razı incinmeye neden ki ya hangi videolar daha çok zorluyor ne yaparken oldu geçmiş olsun ya valla ben en çok lower focusta zorlanıyorum bacaklarım çok güçsüz galiba ya

ay tatlısı senin bileklerde dünden razı incinmeye neden ki ya hangi videolar daha çok zorluyor ne yaparken oldu geçmiş olsun ya valla ben en çok lower focusta zorlanıyorum bacaklarım çok güçsüz galiba ya
Sorma deadii yaa aslinda haraketleri yaparken zorlanmiyorum ama bileklerim güçsüz galiba haftasonu bileklerim dinlensin o zamana kadar yer egzersizi yaparim sonrada stepper aletiyle devam ederim spora

Günaydın fistiklarrr

Ayy 57 mi . Benim için hayal gibi.. tebrik ederim bitanemm
Sende çook daha aşsagilarini görürsün inşallah bebegim aa ezgim ne dicem istersen listelere tekrar girebilirsin hem bak ben 14.takim kaptanıyim oraya gelsen ne güzel olur

Bugünün menüsü
Kahvaltı 1 bardak tarçınlı süt 1 mandalina 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle 2dilim kızarmış ekmek Yoğurtlu çorba 1 kase 5 yk kuru fasulye
Ara 1 minik Kıymalı borek bu olmadı ama yola cikacaktim yedim ama pişman değilim valla
Aksam 1 kase Yoğurtlu çorba 1 porsiyon lahana sarması bulgurlu
Ara 1 avuç çekirdek bugün ödül günüm ya bir haftadır bunu bekliyorum

Ekledim canisi

sanada balim

Ay imreniyorum sana ya neyse ki bende 200 gr vermisim ama belim 3 cm incelmis bir haftada nasıl
Kiolm 62.0
Canim benim 55 e kadar böyle güzel güzel gidiyor sonra tikaniyor inşallah hep güzel kilolar verir hedefimize ulasiriz aayy ben düşününce bile heyecanlaniyoruumnne küzeeell inceciiikkkkkher istediğimizi özgüvenle giymekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…