- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Geelll yavruumm geell
Senin donen gözlerini yerim pancarimmmtabiki bebeğim gel gel bize geltakılıyoruz bir spor bir diyet
kilo bildirimi yap ilk sayfaya ekleyeyim seni de
karabuğday salatsında ne var ki şekercim merak ettim normal salata mı karabuğdaylıSlm deadiiiben bugün karabugday kürü yaptim
Sabah:11.00 1 tam 1 yumurta beyazi ve 3 dolu kaşık yağsız tuzsuz pişmiş karabugdayla omlet
Azcik cemen ve çok az peynir
Yarim domates şekersiz cay
12.30 Spor focus t25 total body circuit+150 thing masterle iç bacak+30 thing masterle göğüs
Ara: nar çiçeği çayi
Öğle:14.30: 1 dolu tabak karabugday salatasi
Aksam:17.30: 1 dolu tabak karabugday salatasi ve yeşil çay
Su en az 1 buçuk litre içmisimdir devam ediyorum
Marul dereotu yeşil soğan domates koydum biraz da elma sirkesi döktüm tuzsuz yedim tatlişkarabuğday salatsında ne var ki şekercim merak ettim normal salata mı karabuğdaylı
tamam canım teşekkür ederim aklımda olsun benimdeMarul dereotu yeşil soğan domates koydum biraz da elma sirkesi döktüm tuzsuz yedim tatliş
Ne güzel deadim belin incelemiş benimde 1 santim incelmis kiiizztamam canım teşekkür ederim aklımda olsun benimdebenim kas kütlenm artıyor galiba selin ya bak belim incelmiş ama kilom 100 gr artıda bugün ay yarına belki bişeyler düşer ya
ay tatlısı senin bileklerde dünden razı incinmeye neden ki ya hangi videolar daha çok zorluyor ne yaparken olduNe güzel deadim belin incelemiş benimde 1 santim incelmis kiiizzinşallah yerin booll eksi görürsün canim yaa deadii ben yine el ve ayak bileģimi incilttim t25 yaparken hiç de birakmak istemiyorum yaaa
Sorma deadii yaa aslinda haraketleri yaparken zorlanmiyorum ama bileklerim güçsüz galiba haftasonu bileklerim dinlensin o zamana kadar yer egzersizi yaparim sonrada stepper aletiyle devam ederim sporaay tatlısı senin bileklerde dünden razı incinmeye neden ki ya hangi videolar daha çok zorluyor ne yaparken oldugeçmiş olsun ya valla ben en çok lower focusta zorlanıyorum bacaklarım çok güçsüz galiba ya
Ayy 57 mi . Benim için hayal gibi.. tebrik ederim bitanemmKilo bildirimi
Geçen hafta kilo:59.0
Güncel kilo: 57.8
Fark:1.200 gr
Sende çook daha aşsagilarini görürsün inşallah bebegimGünaydın fistiklarrr
Ayy 57 mi . Benim için hayal gibi.. tebrik ederim bitanemm
Yok bebeğim ya burası yeterli banaSende çook daha aşsagilarini görürsün inşallah bebegimaa ezgim ne dicem istersen listelere tekrar girebilirsin hem bak ben 14.takim kaptanıyim oraya gelsen ne güzel olur
Ekledim canisiListeye eklendim mi kizzz
Bugün menu vermeye başlıyorum
Hadi bakalim
sanada balimGünaydın hayırlı cumalaaarr deadiiimm tatlişim ve yesaa
Ay imreniyorum sana ya neyse ki bende 200 gr vermisimKilo bildirimi
Geçen hafta kilo:59.0
Güncel kilo: 57.8
Fark:1.200 gr
Canim benim 55 e kadar böyle güzel güzel gidiyor sonra tikaniyor inşallah hep güzel kilolar verir hedefimize ulasiriz aayy ben düşününce bile heyecanlaniyoruumnEkledim canisi
sanada balim
Ay imreniyorum sana ya neyse ki bende 200 gr vermisimama belim 3 cm incelmis bir haftada nasıl
Kiolm 62.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?