Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın canlarrr
Ayyy ben fena artı çıktım listeye başlıcam diye
Erken kapatınca bişey olmuyordu önceden öyle olur dediydim
Ohh rahatladım. Liderimiz bile artı geldiyse bende söyleyebilirim. Bende 1.4 artı çıktım

Allah'ım birseyi alıyorum diğerini unutuyorum..
Çörek otu yağı,sinameki, ıhlamur falan aldım..
Yeşil çayı unuttum

Balık baştan kokar diyorsun
Neyse çizgi çektik ona toparlıyoruz eksiye geçiyoruz Cumaya.
Ben bugün full dikkat ediyorum. Hatta 12 kasımda kontrolüm var. Ona kadar hiç bozmayacağım. Ctesi günübirlik şehir dışına çıkacağım. O zaman çok dikkat edemeyebilirim. Ama ayın 12sinde 6lı sayılar gelecek

Aynen ben de iyiyim bu gün tam listeme uyuyorum inşallah ama tabii doğum günümdeki 69 hedefi zor gibi bakalım

Selam kızlar Bugün ki menüm
Sabah yarım dilim ekmek biraz tulum peyniri 1 bardak meyve suyu
Ara 1 küçük dilim kek çay
Akşam 2 kase yeşil mercimek çorbası 1 dilim ekmek 4 5 kaşık taze fasulye

İyi akşamlar kızlar uğrayamadım bugun biraz da canım sıkkındı konrol tartısı vardı da bugun cumadan beri sadece 400 gr vermişim üzüldüm .inşallah daha iyi olur cumaya diyelim menümü yazayım
sabah incirli kürüm 2 dilim tb ekmeği ve beyaz peynir ile tost domates salatalık
Öğle köz patlıcan ve köz kapya biberle yoğurtlu salata
Ara bir fincan sarı leblebi
Akşam 3 yemek kaşığı yeşil fasulye 2 yk bulgur pilavı akşam yatmadan da incirli kürümü yiyecem
Suyum 3 lt spor 3 mile leslie
2 saat ev işi 200 ip atlama sizler nasılsınız

Aynen ben de iyiyim bu gün tam listeme uyuyorum inşallah ama tabii doğum günümdeki 69 hedefi zor gibi bakalım
Sen istesen onu da yaparsın. Çocuklar iyileşti mi? Hep bişey çıkıyor sana. Hayat telaşın çok değişken. Normal yani. Kendini kasma.
sudem34 dukan yaparken senle buz emiyorduk hatırladın mı hasta olmuştuk sonra
Gel şimdi de sıcak su içelim
Biriniz eşlik edin bana yaaa
Ilık su diyorsan varım. Ama sıcak içmem cık beni ikna edemezsin

Cumadan beri iyi vermişsin aslında. Neye üzüldün? Yemek su spor hepsi süper benimde günüm genel anlamda güzel geçti

İşte bu kadar uğraşa bu kadar az gitmesine üzüldüö sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…