Yok canım ama başa döndü bebek kusmaya başladı tekrarMaşallah maşallahbende istiyorum amin
Ay şu koşullarda da hastaneye gitmeye korkuyorumAllah yardımcınız olsun inş bu son olsun. Başka çocuk kalmadı sanırım hastalanacak.
O kadar büyük mü gösteriyorum 15 olucam inşallah
En büyük oğlan hasta bu gün de kusuyor ishali varnasıl bir hastalık ya bulaştırıp duruyorlar birbirlerine ama nedense eşimle bizde bişey yok
Mumu mide gribi galiba diyor. İshalin ilacı yok zaten serum bağlıyorlar en fazla diye götürmedim ama götürsek mi bilmiyorum:)
Biliyorum ama kaybolan sıvı için serum mu taktırsak diye düşünüyorum bakalımGeçmiş olsun canım. Aman siz sağlam kalın zaten
İshali kesmemek gerekiyormuş canım vücut mikroplardan arınmaya çalışıyor.
Teşekkür ederim canımmmm
inşaAllah olur canim, yeter ki pes etmeyelimMaşallah maşallahbende istiyorum amin
Ay şu koşullarda da hastaneye gitmeye korkuyorumAllah yardımcınız olsun inş bu son olsun. Başka çocuk kalmadı sanırım hastalanacak.
Tenk yu veri maç
Ooooo çok şık çok beğendimAnka doğum günün kutlu olsun
Bu da hediyen pırlanta gibi kızsın pırlanta dan aşağısı olmazdı
Eki Görüntüle 2717861
Leslie yapiyoruz dimi örtmenim69 olamamış olabilirim ama şişman değilim ben
Turkish Tv Legends on Instagram: "Kendimi avutuyorumdur.. . #çocuktanalhaberi #keşfet #efekoçyiğit @efekocyigitresmi"
1,150 likes, 25 comments - turkishtvlegends on November 3, 2020: "Kendimi avutuyorumdur.. . #çocuktanalhaberi #keşfet #efekoçyiğit @efekocyigitresmi".www.instagram.com
Kusmuk veLeslie yapiyoruz dimi örtmenim
Rabbim şifa versinKusmuk vetemizlemekten fırsat bulunca yapıcam inşallah uyumadılar uyutmadılar sıpalar valla
SağolasınRabbim şifa versin
Ayy cok bayildim ben bu bilekligeeeAnka doğum günün kutlu olsun
Bu da hediyen pırlanta gibi kızsın pırlanta dan aşağısı olmazdı
Eki Görüntüle 2717861
Zevkli kızımdir AlimallahOoooo çok şık çok beğendimteşekkür ederim
Ha ha çok güldüm69 olamamış olabilirim ama şişman değilim ben
Turkish Tv Legends on Instagram: "Kendimi avutuyorumdur.. . #çocuktanalhaberi #keşfet #efekoçyiğit @efekocyigitresmi"
1,150 likes, 25 comments - turkishtvlegends on November 3, 2020: "Kendimi avutuyorumdur.. . #çocuktanalhaberi #keşfet #efekoçyiğit @efekocyigitresmi".www.instagram.com
Allah şifa versinKusmuk vetemizlemekten fırsat bulunca yapıcam inşallah uyumadılar uyutmadılar sıpalar valla
8.500 TL verirsen senin olurAyy cok bayildim ben bu bilekligeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?