- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
O ara cik sıkıntılarim vardi cnm. Kuzenim 2. Kez karaciger nakli oldu. Doktorlar hicbir ümit yok dediler. Cok zor badireler atlattik. Esim cezaevinde calisiyor onlara izolasyonlu calisma sistemi getirdiler. 30 gün boyunca cikmadan karantina da kaldi. Ben hemsireyim biliyorsun. Annem bakiyordu cocuklarima. Kronik hastalara sokaga cikma yasagi getirdiler annem hipertansiyon hastasi raporlu ilac kullaniyordu.Cocuklarim kaldi ortada. Bakicilar saglikci cocugu diye bakmak istemiyordu zaten. Inanki burasi aklimin en ufak kösesinden bile gecemiyordu o ara. Yoksa ben if yi cok benimsedim. Suanda da yine if yapiyorum. 8.500tl de ucuzmus alirim ne var hıhZevkli kızımdir Alimallah
Ha ha çok güldüm
Allah şifa versin
8.500 TL verirsen senin olur
Kız ben sana kırgınım ha sen if grubunu niye hemen bıraktın sana o kadar etiket yaptım
İnsan derdi en azından bırakıyorum sonra devam edecem
Kroyum ama para bende diyorsun8.500 TL verirsen senin olur
Amannnn ben sizi zayıflatayım yeter geçti benden artıkBu cuma bomba gibi geliyorum Allah izin verirse
Anka kaç kilosun kız ?
Bir sonraki doğum gününde fit yapacaz seni
Afiyet olsun ben de çiğ köfte yicem ama lavaşsız nar ekşisiz tabii ev yapımı. Kısır diyelim bari biz onamenüm(18/6 yaptim yine)
Kahvalti(10.00)
Domates
Peynir
5 zeytin
2 yumurtadan omlet
Ara muz
Aksam(16.00)
Cigköfte
2 lavas
2 bardak ayran
Bol yesillik
Spor
35dk eliptik
100 ip atlama
Nar eksisi yoktu ama lavas vardi ne yazikki 2 tane. Keske ev yapimi olsa ama esimde bende yapamiyoruz. Dün çok güzel hareketler bunlari izlerken gördük cigköfteyi resmen aserdik. Gece gec saatte yemektense yarine erken saatte ögün niyetine yiyelim dedik.Afiyet olsun ben de çiğ köfte yicem ama lavaşsız nar ekşisiz tabii ev yapımı. Kısır diyelim bari biz ona
Cidden masallahin var ben seni bildim bileli 70li kilolardasin. Verememen sıkıntı belki ama almiyorsun en azindan.Kroyum ama para bende diyorsun
Amannnn ben sizi zayıflatayım yeter geçti benden artık
Ben deNar eksisi yoktu ama lavas vardi ne yazikki 2 tane. Keske ev yapimi olsa ama esimde bende yapamiyoruz. Dün çok güzel hareketler bunlari izlerken gördük cigköfteyi resmen aserdik. Gece gec saatte yemektense yarine erken saatte ögün niyetine yiyelim dedik.
Çok şükür yaCidden masallahin var ben seni bildim bileli 70li kilolardasin. Verememen sıkıntı belki ama almiyorsun en azindan.
Yine olacaksın inşallahBak yillar önce bende 70li kilolardaymisim.fantastika zayıflama çabasına kendi günlügünde devam ediyor:)
27 yasinda 166 boyunda 79 kiloyum arkadaslar. Kilomun özeti şu ki; Lise yillarimda 50li kilolarda olan ben yillar gectikce üstüste kilolar aldim. O kdr aldimki hatta 85'le hamile kalip 104'le dogum yaptim. Bebegim sadece 4.5 ay emdi ve emzirmenin kilo verdirici avantajindan da yararlanamadim...www.kadinlarkulubu.com
Canimyaa insallah. Inanki cok hevesliyim.Yine olacaksın inşallah
Bi de ben 66 a düşmüştüm ama sen yoktun göremedinCidden masallahin var ben seni bildim bileli 70li kilolardasin. Verememen sıkıntı belki ama almiyorsun en azindan.
Nick in anka misali iken mi?Bi de ben 66 a düşmüştüm ama sen yoktun göremedin
Yok takım kapanırken 66 a düşmüştüm anka_misali iken 55 e düşmüşlüğüm varNick in anka misali iken mi?
Boylarimiz yaklasik ayni bu kiloda kac beden giyiyorsun? Cvbina göre kendime bir cikarim yapicam.Bi de ben 66 a düşmüştüm ama sen yoktun göremedin
Bende inanılmaz bi göbek var ya 42-44 giyiyorum vallaBoylarimiz yaklasik ayni bu kiloda kac beden giyiyorsun? Cvbina göre kendime bir cikarim yapicam.
Vayy be 55 mükemmel bir rakam en son 10 yil önce 57 idim. Evlenirken 63. Hamile kaldigimda 65. Dogururken 104. Gerisini sen düsün iste. Bi hamilelik bana nelere maal olmus.Yok takım kapanırken 66 a düşmüştüm anka_misali iken 55 e düşmüşlüğüm var
Yaa hayirya 40 demen gerekiyordu ama. Kiz ben 46 giyiyorumya.Bende inanılmaz bi göbek var ya 42-44 giyiyorum valla
Doğrudur canım bilemiyorum valla. lcw dan alırsam 40 oluyor ama seni mi kırcamYaa hayirya 40 demen gerekiyordu ama. Kiz ben 46 giyiyorumya.
Pes etmek yok.inşaAllah olur canim, yeter ki pes etmeyelim
Ay bende izledim. Az daha eşimle bizde isticektik. Neyse ben unutayım bariNar eksisi yoktu ama lavas vardi ne yazikki 2 tane. Keske ev yapimi olsa ama esimde bende yapamiyoruz. Dün çok güzel hareketler bunlari izlerken gördük cigköfteyi resmen aserdik. Gece gec saatte yemektense yarine erken saatte ögün niyetine yiyelim dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?