Güle güle kullan canım. Afiyet olsun. Ara biraz çok mu neKızlar bu indirim haftası beni feci vurdu. Neler aldım neler Allah affetsin
Gelelim menüme
8.00
1.5 yumurta
Peynir
Salatlık
9.30
Filtre khve
12.00
Yulaflı süt
16.00
1 kuru kayısı
1 hurma
Az leblebi
1 mandalina
18:00
yarım kase tarhana çorbası
6 yk taze fasulye
2 lt su
Ya sadece kuru kayısı falan olacaktı. Çocuklar mandalina isteyince ondan da yedimGüle güle kullan canım. Afiyet olsun. Ara biraz çok mu ne
Olsun bakalım afiyet olsunYa sadece kuru kayısı falan olacaktı. Çocuklar mandalina isteyince ondan da yedim
Yok canım yapamadımPsikolojik Deliii yaptın mı Leslie
38-40 arası gidip geliyorumOlsun bakalım afiyet olsun
Sen kaç beden giyiyorsun suukaa
Sağlık olsun.O ara cik sıkıntılarim vardi cnm. Kuzenim 2. Kez karaciger nakli oldu. Doktorlar hicbir ümit yok dediler. Cok zor badireler atlattik. Esim cezaevinde calisiyor onlara izolasyonlu calisma sistemi getirdiler. 30 gün boyunca cikmadan karantina da kaldi. Ben hemsireyim biliyorsun. Annem bakiyordu cocuklarima. Kronik hastalara sokaga cikma yasagi getirdiler annem hipertansiyon hastasi raporlu ilac kullaniyordu.Cocuklarim kaldi ortada. Bakicilar saglikci cocugu diye bakmak istemiyordu zaten. Inanki burasi aklimin en ufak kösesinden bile gecemiyordu o ara. Yoksa ben if yi cok benimsedim. Suanda da yine if yapiyorum. 8.500tl de ucuzmus alirim ne var hıh
He ya senlen ilgilendim arkadaş olarak ekledim menülerine filan bakıyordum iki günde kaçtınHaa bide etiketlerini hic hatirlamiyorum suan cok tsk ederim ama beni hatirlayip etiketledigin icin
Ha ha pırlanta bin taşı düşüyor yaaKroyum ama para bende diyorsun
Amannnn ben sizi zayıflatayım yeter geçti benden artık
Aboo 4 sezeryan duyduğum 3. KişisinDoğrudur canım bilemiyorum valla. lcw dan alırsam 40 oluyor ama seni mi kırcamama armine 42-44 maalesed göbeğim çok benim. kalça 100 göbek(göbek deliğinden tam) 103 çıktı sabah düşün yani 4 sezaryenden olsa gerek
Hiç tek taşım olmadı fikrim yokHa ha pırlanta bin taşı düşüyor yaa
Evvelki sene düşürdüm
Sadece taşı takmak için 1800 istediler
Tek taşım taşsız kaldı
İlk olmadığıma sevindimAboo 4 sezeryan duyduğum 3. Kişisin
Ay valla mi ya hic farketmemistim. Yine bak menülerime kendime dogumgünüme kdr bari bozmayayim diye hedef yaptim. 128 günüm kaldi. Bozmadan gidersem bayagi yol katederim kendime bir dogumgünü hediyesi olur diye düsünüyorm.Sağlık olsun.
Al al
He ya senlen ilgilendim arkadaş olarak ekledim menülerine filan bakıyordum iki günde kaçtınnerdesin gel diye etiket yaptım sen arazi
Bu sefer kaçma asilalim seni de fıstık gibi yapalım
Ha ha pırlanta bin taşı düşüyor yaa
Evvelki sene düşürdüm
Sadece taşı takmak için 1800 istediler
Tek taşım taşsız kaldı
Aboo 4 sezeryan duyduğum 3. Kişisin
Benim servisten bir arkadasimda 4 sezeryan gecirdi. Bi de cocugun olmaz demis doktorlar ona 2. Cocugunu falan asilamayla yapmis. Sonrasi olmaz diye düsünüp hep kaza olduHiç tek taşım olmadı fikrim yokbi doğal taşlardan kolye aldım işte onu takıyorum takıyla hiç alakam yok
İlk olmadığıma sevindim
Hadi ya ben evlenirken pırlanta almamıştıHiç tek taşım olmadı fikrim yokbi doğal taşlardan kolye aldım işte onu takıyorum takıyla hiç alakam yok
İlk olmadığıma sevindim
Kız ilk gün halana gidip öğlen börek yemiştinAy valla mi ya hic farketmemistim. Yine bak menülerime kendime dogumgünüme kdr bari bozmayayim diye hedef yaptim. 128 günüm kaldi. Bozmadan gidersem bayagi yol katederim kendime bir dogumgünü hediyesi olur diye düsünüyorm.
benim de 1 tane planlıBenim servisten bir arkadasimda 4 sezeryan gecirdi. Bi de cocugun olmaz demis doktorlar ona 2. Cocugunu falan asilamayla yapmis. Sonrasi olmaz diye düsünüp hep kaza oldu
Kız son iki de mi yanlışlıklabenim de 1 tane planlıama ben olmaz diye düşünmedim tabii çift dikiş dikkat ettim ama yiyeceği ekmeği olan geliyor valla rabbim ol derse olur
3 numara planlı sadece canımKız son iki de mi yanlışlıkla
İlk ikiyi biliyorum da benim son ikiden bir kaç ay önce haberim oldu seninkiler in
Aboo her an beşinci bile olabilir yani3 numara planlı sadece canım
Vallahi de billahi de hicbirsey hatirlamiyorum yahuKız ilk gün halana gidip öğlen börek yemiştin
Olmasın diye önlemimizi aldık ama dediğim gibi rabbim ol derse olurAboo her an beşinci bile olabilir yani
Anaç biri isen iyide anaç değilsen çocuk bakmak zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?