Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bu indirim haftası beni feci vurdu. Neler aldım neler Allah affetsin
Gelelim menüme
8.00
1.5 yumurta
Peynir
Salatlık
9.30
Filtre khve
12.00
Yulaflı süt

16.00
1 kuru kayısı
1 hurma
Az leblebi
1 mandalina

18:00
yarım kase tarhana çorbası
6 yk taze fasulye

2 lt su

Güle güle kullan canım. Afiyet olsun. Ara biraz çok mu ne

Güle güle kullan canım. Afiyet olsun. Ara biraz çok mu ne
Ya sadece kuru kayısı falan olacaktı. Çocuklar mandalina isteyince ondan da yedim

Sağlık olsun.
Al al
Haa bide etiketlerini hic hatirlamiyorum suan cok tsk ederim ama beni hatirlayip etiketledigin icin
He ya senlen ilgilendim arkadaş olarak ekledim menülerine filan bakıyordum iki günde kaçtın nerdesin gel diye etiket yaptım sen arazi
Bu sefer kaçma asilalim seni de fıstık gibi yapalım
Kroyum ama para bende diyorsun

Amannnn ben sizi zayıflatayım yeter geçti benden artık
Ha ha pırlanta bin taşı düşüyor yaa
Evvelki sene düşürdüm
Sadece taşı takmak için 1800 istediler
Tek taşım taşsız kaldı
Aboo 4 sezeryan duyduğum 3. Kişisin

Ha ha pırlanta bin taşı düşüyor yaa
Evvelki sene düşürdüm
Sadece taşı takmak için 1800 istediler
Tek taşım taşsız kaldı
Hiç tek taşım olmadı fikrim yokbi doğal taşlardan kolye aldım işte onu takıyorum takıyla hiç alakam yok
Aboo 4 sezeryan duyduğum 3. Kişisin
İlk olmadığıma sevindim

Ay valla mi ya hic farketmemistim. Yine bak menülerime kendime dogumgünüme kdr bari bozmayayim diye hedef yaptim. 128 günüm kaldi. Bozmadan gidersem bayagi yol katederim kendime bir dogumgünü hediyesi olur diye düsünüyorm.

Hiç tek taşım olmadı fikrim yokbi doğal taşlardan kolye aldım işte onu takıyorum takıyla hiç alakam yok

İlk olmadığıma sevindim
Benim servisten bir arkadasimda 4 sezeryan gecirdi. Bi de cocugun olmaz demis doktorlar ona 2. Cocugunu falan asilamayla yapmis. Sonrasi olmaz diye düsünüp hep kaza oldu

İlk olmadığıma sevindim
Hadi ya ben evlenirken pırlanta almamıştı
Sonra gün parası ile gidip kendim aldım
Oda bir gün düştü taşı
Ama çok güzeldi yaa
Veliler çok sevindi taşı düşünce
Hepimiz eşit diye diye güldüler

Biri okulda bir arkadaş biride 70-79 arası zayıflıyor dan yine bir öğretmen arkadaş müdür yardımcıligi yapıyordu da nickini hatırlamıyorum

Kız ilk gün halana gidip öğlen börek yemiştin

Benim servisten bir arkadasimda 4 sezeryan gecirdi. Bi de cocugun olmaz demis doktorlar ona 2. Cocugunu falan asilamayla yapmis. Sonrasi olmaz diye düsünüp hep kaza oldu
benim de 1 tane planlı ama ben olmaz diye düşünmedim tabii çift dikiş dikkat ettim ama yiyeceği ekmeği olan geliyor valla rabbim ol derse olur

benim de 1 tane planlı ama ben olmaz diye düşünmedim tabii çift dikiş dikkat ettim ama yiyeceği ekmeği olan geliyor valla rabbim ol derse olur
Kız son iki de mi yanlışlıkla
İlk ikiyi biliyorum da benim son ikiden bir kaç ay önce haberim oldu seninkiler in

Bu arada bugün 10.043 adım attım.
Dün de 1 saat Leslie artı 6 bin küsur adım attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…