Dikdörtgen oluyormuşsunKizlar benim heryerim yag fıcısı oldu ya. Ben 36 numara ayakkabi giyen yüzük numarasi esinin yarisi kdr olan bir insandim yani normalde. Heryerime orantili bir sekilde yaglarim dagilmis durumda öyle altim üstümden büyük kücük olmuyor ikisine de ayni bedeni alabiliyorum. Benim vücut tipime ne deniyor? Elma degilsem armut deilsem ben neyim? neyim ben?Anka suukaa madamhd sudem34 MuMu85 @Sivaskayseri @Psikolojik Deliii unuttugum kaldi mi?
Dikdörtgen oluyormuşsun
Eki Görüntüle 2718718
Hosgeldin. Sadece kilon mu fazla yoksa polikistik over vs de eslik ediyor mu adet olamamana?Benide alım nolur kilo vermem lazımmış adet olamıyorum da
Kilodan dolayı olamıyon dedi gobek delıgı bolgesı yaglanma mevcut bu yuzdenmıs tek cozum kilo ver dedi bana pko demedi o yuzden kilo vermek İcin her yolu denerimHosgeldin. Sadece kilon mu fazla yoksa polikistik over vs de eslik ediyor mu adet olamamana?
İyi aksamlar kızlar nasılsınız
Anka cim seviyelere baslamıssın nasıl gidiyor bende bir hevesle basladım hatta
burda konu felan da actım ama bugun bozdum tekrar baslamayı dusunuyorum sen ne durumdasın
He ya bende birinci seviye yapcam diye başlıyorum bi bakıyorum if’e dönmüşümHadi yaonunkide cok kısa surmus hangi diyete karar verecek acaba ben apayı tamamlamak cok istiyorum ama olmuyor bu arada iyi ki dogdun @Anka
1. Seviye ıf mantığında aslında donmesi cokta sıkıntı degil ıf e alıskınsan seviye 1 cok zor gelmez ben suan diyet moduna giremiyorum sureklı ne yesem kafasındayımHe ya bende birinci seviye yapcam diye başlıyorum bi bakıyorum if’e dönmüşüm
Ya 30 gün yaptım birinci seviyeyi bana çok iyi gelmişti karbonu ve şekeri kesince alt bölgem baya incelmişti. O yüzden 1in yasaklarına uymam lazım. Kahvaltı ve akşam yiyorum zaten ara yapmıyorum. Bide başka biyerde yemek yerken sıvı kuralına uyamıyorum1. Seviye ıf mantığında aslında donmesi cokta sıkıntı degil ıf e alıskınsan seviye 1 cok zor gelmez ben suan diyet moduna giremiyorum sureklı ne yesem kafasındayım
Genelde herkesi sıvı kuralı zorluyor ya normalde bende sabahları cay aramazken seviyelere baslayınca kahvaltıda cay canım cekıyor kahvede sut canım cekıyor bunun gibi bı cok sey cevremde yapıpta saglıgına kavusanları gorunce de yapmak istiyorum ama ıradede gosteremıyorum en azından sımdılıkYa 30 gün yaptım birinci seviyeyi bana çok iyi gelmişti karbonu ve şekeri kesince alt bölgem baya incelmişti. O yüzden 1in yasaklarına uymam lazım. Kahvaltı ve akşam yiyorum zaten ara yapmıyorum. Bide başka biyerde yemek yerken sıvı kuralına uyamıyorum
Bi an geliyo bi başladın mı devamı geliyo ama hazır olmadınmı akşamı bile getiremiyorsun. Hazır olduğun zaman çok yakındır inşallahGenelde herkesi sıvı kuralı zorluyor ya normalde bende sabahları cay aramazken seviyelere baslayınca kahvaltıda cay canım cekıyor kahvede sut canım cekıyor bunun gibi bı cok sey cevremde yapıpta saglıgına kavusanları gorunce de yapmak istiyorum ama ıradede gosteremıyorum en azından sımdılık
İnşallah canım hazır olunca butun diyetler kolay geliyor eskiden nasıl aç durabiliyormusum diyorumBi an geliyo bi başladın mı devamı geliyo ama hazır olmadınmı akşamı bile getiremiyorsun. Hazır olduğun zaman çok yakındır inşallah
Ayyy hoş geldinnnn
Hoş geldinizBenide alım nolur kilo vermem lazımmış adet olamıyorum da
Hoşgeldinnnİyi aksamlar kızlar nasılsınız
Anka cim seviyelere baslamıssın nasıl gidiyor bende bir hevesle basladım hatta
burda konu felan da actım ama bugun bozdum tekrar baslamayı dusunuyorum sen ne durumdasın
Apada karar kıldım 3-5 KT raporu daha okuyup iyice gazlıcam kendimiAnka nın da dün doğum günüydü eşi pasta yaptırmış diye bozdu. Bugün de hangi diyete başlayayım diye anket yapacaktı
Teşekkür ederimmmmm.Hadi yaonunkide cok kısa surmus hangi diyete karar verecek acaba ben apayı tamamlamak cok istiyorum ama olmuyor bu arada iyi ki dogdun Anka
Ya olsun şu an trend zaten o değil mi bel ince kalça büyükHem de ne armut
Benimde üstle alt 2 beden farkediyor
Utanma uğraşmam senleBenimde instagramim yok esim instagramdan kiskaniyor beni nedensekiz aralikli oruc topigine geri dönmek istiyorm ama utaniyorum
Dikdörtgen geldi aklıma belin ince ise kum saati var bide başka tip yok zatenKizlar benim heryerim yag fıcısı oldu ya. Ben 36 numara ayakkabi giyen yüzük numarasi esinin yarisi kdr olan bir insandim yani normalde. Heryerime orantili bir sekilde yaglarim dagilmis durumda öyle altim üstümden büyük kücük olmuyor ikisine de ayni bedeni alabiliyorum. Benim vücut tipime ne deniyor? Elma degilsem armut deilsem ben neyim? neyim ben?Anka suukaa madamhd sudem34 MuMu85 @Sivaskayseri @Psikolojik Deliii unuttugum kaldi mi?
3-5 KT raporu ne be?Ayyy hoş geldinnnnseni görmek ne büyük şeref nasılsın
Hoş geldiniztabii ki alırız ne demek. Disiplinli olduktan sonra verirsin inşallah. Kaç ki kilon şu anda. Biz elimizden gelen desteği veririz
Hoşgeldinnn
Bu gün akşam yemeğiyle yine niyetlendim inşallah bu sefer başarırım bakalım.çok ciddiyim bu sefer
Apada karar kıldım 3-5 KT raporu daha okuyup iyice gazlıcam kendimi
Teşekkür ederimmmmm.
Sen de başla o zaman destek olalım bir birimize
Boş ver apa yapacak olursan öğrenirsinYa olsun şu an trend zaten o değil mi bel ince kalça büyük
Utanma uğraşmam senle
Dikdörtgen geldi aklıma belin ince ise kum saati var bide başka tip yok zaten
3-5 KT raporu ne be?
Ben bişey bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?