Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dikdörtgen oluyormuşsun

İyi aksamlar kızlar nasılsınız
Anka cim seviyelere baslamıssın nasıl gidiyor bende bir hevesle basladım hatta
burda konu felan da actım ama bugun bozdum tekrar baslamayı dusunuyorum sen ne durumdasın

Hosgeldin. Sadece kilon mu fazla yoksa polikistik over vs de eslik ediyor mu adet olamamana?
Kilodan dolayı olamıyon dedi gobek delıgı bolgesı yaglanma mevcut bu yuzdenmıs tek cozum kilo ver dedi bana pko demedi o yuzden kilo vermek İcin her yolu denerim

Suan bitki cayi iciyorum aralarda meyve cayi ve türk kahvesi icmistim

burda konu felan da actım ama bugun bozdum tekrar baslamayı dusunuyorum sen ne durumdasın
Anka nın da dün doğum günüydü eşi pasta yaptırmış diye bozdu. Bugün de hangi diyete başlayayım diye anket yapacaktı

Anka nın da dün doğum günüydü eşi pasta yaptırmış diye bozdu. Bugün de hangi diyete başlayayım diye anket yapacaktı
Hadi ya onunkide cok kısa surmus hangi diyete karar verecek acaba ben apayı tamamlamak cok istiyorum ama olmuyor bu arada iyi ki dogdun Anka

Son düzenleme:
1. Seviye ıf mantığında aslında donmesi cokta sıkıntı degil ıf e alıskınsan seviye 1 cok zor gelmez ben suan diyet moduna giremiyorum sureklı ne yesem kafasındayım
Ya 30 gün yaptım birinci seviyeyi bana çok iyi gelmişti karbonu ve şekeri kesince alt bölgem baya incelmişti. O yüzden 1in yasaklarına uymam lazım. Kahvaltı ve akşam yiyorum zaten ara yapmıyorum. Bide başka biyerde yemek yerken sıvı kuralına uyamıyorum

Genelde herkesi sıvı kuralı zorluyor ya normalde bende sabahları cay aramazken seviyelere baslayınca kahvaltıda cay canım cekıyor kahvede sut canım cekıyor bunun gibi bı cok sey cevremde yapıpta saglıgına kavusanları gorunce de yapmak istiyorum ama ıradede gosteremıyorum en azından sımdılık

Bi an geliyo bi başladın mı devamı geliyo ama hazır olmadınmı akşamı bile getiremiyorsun. Hazır olduğun zaman çok yakındır inşallah

Merhabalar herkese nasılsın Anka kaptanım ben geldim nasıl gidiyor
Ayyy hoş geldinnnn seni görmek ne büyük şeref nasılsın
Benide alım nolur kilo vermem lazımmış adet olamıyorum da
Hoş geldiniz tabii ki alırız ne demek. Disiplinli olduktan sonra verirsin inşallah. Kaç ki kilon şu anda. Biz elimizden gelen desteği veririz
Hoşgeldinnn
Bu gün akşam yemeğiyle yine niyetlendim inşallah bu sefer başarırım bakalım. çok ciddiyim bu sefer
Apada karar kıldım 3-5 KT raporu daha okuyup iyice gazlıcam kendimi
Hadi ya onunkide cok kısa surmus hangi diyete karar verecek acaba ben apayı tamamlamak cok istiyorum ama olmuyor bu arada iyi ki dogdun Anka
Teşekkür ederimmmmm.
Sen de başla o zaman destek olalım bir birimize

Hem de ne armut
Benimde üstle alt 2 beden farkediyor
Ya olsun şu an trend zaten o değil mi bel ince kalça büyük
Benimde instagramim yok esim instagramdan kiskaniyor beni nedense kiz aralikli oruc topigine geri dönmek istiyorm ama utaniyorum
Utanma uğraşmam senle

Dikdörtgen geldi aklıma belin ince ise kum saati var bide başka tip yok zaten
3-5 KT raporu ne be?
Ben bişey bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…