70 kilodan 66 kiloya indim tam bir haftada yagsız tuzsuz seker sız yedım ve cok az yedım hatta azdan da az suan 2.haftamdayım tıkandım veremiyorum 2.hafta zor sanırım.Ayyy hoş geldinnnnseni görmek ne büyük şeref nasılsın
Hoş geldiniztabii ki alırız ne demek. Disiplinli olduktan sonra verirsin inşallah. Kaç ki kilon şu anda. Biz elimizden gelen desteği veririz
Hoşgeldinnn
Bu gün akşam yemeğiyle yine niyetlendim inşallah bu sefer başarırım bakalım.çok ciddiyim bu sefer
Apada karar kıldım 3-5 KT raporu daha okuyup iyice gazlıcam kendimi
Teşekkür ederimmmmm.
Sen de başla o zaman destek olalım bir birimize
Ben if cok sevdim ya sanki sadece bu diyetle devamlilik saglarim gibu geliyor.He ya bende birinci seviye yapcam diye başlıyorum bi bakıyorum if’e dönmüşüm
Kiz senden utanmiyorumki sen ailedensin artik konu sahibinden daha cok utaniyorum ve dierlerinden tabisiYa olsun şu an trend zaten o değil mi bel ince kalça büyük
Utanma uğraşmam senle
Dikdörtgen geldi aklıma belin ince ise kum saati var bide başka tip yok zaten
3-5 KT raporu ne be?
Ben bişey bilmiyorum ya
Cok ince bir belimde yok malesef dikdörtgen kabuk ettim kendimi artik.Ya olsun şu an trend zaten o değil mi bel ince kalça büyük
Utanma uğraşmam senle
3-5 KT raporu ne be?
Ben bişey bilmiyorum ya
Hasibe diye bir hemsire arkadas vardi taniyorsundur(tanimadigin yok zatiAyyy hoş geldinnnnseni görmek ne büyük şeref nasılsın
Hoş geldiniztabii ki alırız ne demek. Disiplinli olduktan sonra verirsin inşallah. Kaç ki kilon şu anda. Biz elimizden gelen desteği veririz
Hoşgeldinnn
Bu gün akşam yemeğiyle yine niyetlendim inşallah bu sefer başarırım bakalım.çok ciddiyim bu sefer
Teşekkür ederimmmmm.
İyiyim canım günaydın sen nasılsınAyyy hoş geldinnnnseni görmek ne büyük şeref nasılsın
Hoşgeldinnn
Teşekkür ederimmmmm.
Bende 4 aydır if yaptım da yoğurt kürü yapıyorum şuan o yüzden if e ara verdim ama baya iyi işe yarıyo if deBen if cok sevdim ya sanki sadece bu diyetle devamlilik saglarim gibu geliyor.
Kac kilo verdin 4 ayda? Yogurt kürünü kilo vermen durdugu icinde araya soktun?Bende 4 aydır if yaptım da yoğurt kürü yapıyorum şuan o yüzden if e ara verdim ama baya iyi işe yarıyo if de
Evet evet evetİyiyim canım günaydın sen nasılsınaktif olarak katılmaya geldim varmı yeriniz
Apa zayıflamak için değil canım sağlığı kazanmak için yapılıyor organ temizliği yapılıyor programın devamında. KT de karaciğer temizliği oluyor. Temizliğe kadar ve temizlikten sonraki yaşadıklarını, farkları falan anlatıyor yapanlar o da KT raporu oluyorYa olsun şu an trend zaten o değil mi bel ince kalça büyük
Utanma uğraşmam senle
3-5 KT raporu ne be?
Ben bişey bilmiyorum ya
İf günlük yaşantımıza daha uygun oluyor yaparken zorlanmıyoruz o yüzden bıktırıcı olmuyor.Ben if cok sevdim ya sanki sadece bu diyetle devamlilik saglarim gibu geliyor.
Ne utanacan kızım ya git dal topiğe ben geldim deKiz senden utanmiyorumki sen ailedensin artik konu sahibinden daha cok utaniyorum ve dierlerinden tabisiOnlarda simdi niye gittin niye geldin derseler diyerekten yani...
Evet 2 hafta biraz da benim ihmallerimle kilo vermem durdu o yüzden küre ve ketojenik diyete başladım canım 4 ayda if ve diyet le 20 kilo verdimKac kilo verdin 4 ayda? Yogurt kürünü kilo vermen durdugu icinde araya soktun?
Dalayim öyleyse müsait biz zamandaApa zayıflamak için değil canım sağlığı kazanmak için yapılıyor organ temizliği yapılıyor programın devamında. KT de karaciğer temizliği oluyor. Temizliğe kadar ve temizlikten sonraki yaşadıklarını, farkları falan anlatıyor yapanlar o da KT raporu oluyor
İf günlük yaşantımıza daha uygun oluyor yaparken zorlanmıyoruz o yüzden bıktırıcı olmuyor.
Ne utanacan kızım ya git dal topiğe ben geldim deburda kimler neler yapıyo da bi daha dönüp geliyor
Kilon regli etkileyecek kadar çok değil ki insülin direnci mi var acaba70 kilodan 66 kiloya indim tam bir haftada yagsız tuzsuz seker sız yedım ve cok az yedım hatta azdan da az suan 2.haftamdayım tıkandım veremiyorum 2.hafta zor sanırım.
3 günlük olan kürümü yapiyorsun? Bugün menü paylas mutlaka bana da örnek menü olur ilerisi icin.Evet 2 hafta biraz da benim ihmallerimle kilo vermem durdu o yüzden küre ve ketojenik diyete başladım canım 4 ayda if ve diyet le 20 kilo verdim
Hayır canım 2. Hafta daha zor değil. Yanlış beslendiğin için ikinci haftada tıkanmışsın. Diyete yeni başlayınca ödem falan gittiği için ilk hafta hep daha fazla verilir. Ama diyet yapmak yağsız tuzsuz yiyip aç kalmak demek değil.70 kilodan 66 kiloya indim tam bir haftada yagsız tuzsuz seker sız yedım ve cok az yedım hatta azdan da az suan 2.haftamdayım tıkandım veremiyorum 2.hafta zor sanırım.
Evet ama almış geri galiba ona üzüldüm yapanların çoğu geri almışHasibe diye bir hemsire arkadas vardi taniyorsundur(tanimadigin yok zati) o yapip ne guzel kilo vermisti apayla.
Olmaz mıııı hoş geldinİyiyim canım günaydın sen nasılsınaktif olarak katılmaya geldim varmı yeriniz
He he sen anlatmaBoş ver apa yapacak olursan öğrenirsin
Demezler git bak konu sahibi 31 kilo verdiKiz senden utanmiyorumki sen ailedensin artik konu sahibinden daha cok utaniyorum ve dierlerinden tabisiOnlarda simdi niye gittin niye geldin derseler diyerekten yani...
Dikdörtgen bencedeCok ince bir belimde yok malesef dikdörtgen kabuk ettim kendimi artik.
Sağol canım favoriler e ekledim mesajıApa zayıflamak için değil canım sağlığı kazanmak için yapılıyor organ temizliği yapılıyor programın devamında. KT de karaciğer temizliği oluyor. Temizliğe kadar ve temizlikten sonraki yaşadıklarını, farkları falan anlatıyor yapanlar o da KT raporu oluyor
İf günlük yaşantımıza daha uygun oluyor yaparken zorlanmıyoruz o yüzden bıktırıcı olmuyor.
Ne utanacan kızım ya git dal topiğe ben geldim deburda kimler neler yapıyo da bi daha dönüp geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?