Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
70 kilodan 66 kiloya indim tam bir haftada yagsız tuzsuz seker sız yedım ve cok az yedım hatta azdan da az suan 2.haftamdayım tıkandım veremiyorum 2.hafta zor sanırım.

Ya olsun şu an trend zaten o değil mi bel ince kalça büyük

Utanma uğraşmam senle

Dikdörtgen geldi aklıma belin ince ise kum saati var bide başka tip yok zaten

3-5 KT raporu ne be?
Ben bişey bilmiyorum ya
Kiz senden utanmiyorumki sen ailedensin artik konu sahibinden daha cok utaniyorum ve dierlerinden tabisi Onlarda simdi niye gittin niye geldin derseler diyerekten yani...

Utanma uğraşmam senle

3-5 KT raporu ne be?
Ben bişey bilmiyorum ya
Cok ince bir belimde yok malesef dikdörtgen kabuk ettim kendimi artik.

Hasibe diye bir hemsire arkadas vardi taniyorsundur(tanimadigin yok zati) o yapip ne guzel kilo vermisti apayla.

İyiyim canım günaydın sen nasılsın aktif olarak katılmaya geldim varmı yeriniz

Utanma uğraşmam senle

3-5 KT raporu ne be?
Ben bişey bilmiyorum ya
Apa zayıflamak için değil canım sağlığı kazanmak için yapılıyor organ temizliği yapılıyor programın devamında. KT de karaciğer temizliği oluyor. Temizliğe kadar ve temizlikten sonraki yaşadıklarını, farkları falan anlatıyor yapanlar o da KT raporu oluyor
Ben if cok sevdim ya sanki sadece bu diyetle devamlilik saglarim gibu geliyor.
İf günlük yaşantımıza daha uygun oluyor yaparken zorlanmıyoruz o yüzden bıktırıcı olmuyor.
Kiz senden utanmiyorumki sen ailedensin artik konu sahibinden daha cok utaniyorum ve dierlerinden tabisi Onlarda simdi niye gittin niye geldin derseler diyerekten yani...
Ne utanacan kızım ya git dal topiğe ben geldim de burda kimler neler yapıyo da bi daha dönüp geliyor

Kac kilo verdin 4 ayda? Yogurt kürünü kilo vermen durdugu icinde araya soktun?
Evet 2 hafta biraz da benim ihmallerimle kilo vermem durdu o yüzden küre ve ketojenik diyete başladım canım 4 ayda if ve diyet le 20 kilo verdim

Dalayim öyleyse müsait biz zamanda Bugün yarin regl olucam tartilmak istemiyorum o yuzden tartilip fazla cikarsam modum düsecek.

70 kilodan 66 kiloya indim tam bir haftada yagsız tuzsuz seker sız yedım ve cok az yedım hatta azdan da az suan 2.haftamdayım tıkandım veremiyorum 2.hafta zor sanırım.
Kilon regli etkileyecek kadar çok değil ki insülin direnci mi var acaba
Çok çok az yersen daha farklı problemlerle karşılaşırsın. Yağsız beslenmek çok yanlış zeytin yağı ve tereyağı ekle beslenmene. Kaya tuzu ekle. menülerini yazmaya başla bakalım inşallah

Hayır canım 2. Hafta daha zor değil. Yanlış beslendiğin için ikinci haftada tıkanmışsın. Diyete yeni başlayınca ödem falan gittiği için ilk hafta hep daha fazla verilir. Ama diyet yapmak yağsız tuzsuz yiyip aç kalmak demek değil.
Kalktığın saate göre 10-12 arasında güzel bir kahvaltı yapman gerekiyor. Zeytin peynir yumurta yeşillik vs olmalı. Mesela saat 10da kahvaltı yaptıysan 1-2 gibi bi ara öğün yapabilirsin. Biraz kuruyemiş 1 meyve olabilir. Ya da bi bardak ayran meyve vs. Akşam yemeğini de en geç 6ya kadar yemiş olman ve günü kapatman lazım. Akşam yemeğinde çorba+sebze yemeği+yoğurt ya da çorba+protein+salata olabilir. Çorba yersen ekmek yeme çorba yerine 1 d ekmek olabilir.

Boş ver apa yapacak olursan öğrenirsin
He he sen anlatma
Demezler git bak konu sahibi 31 kilo verdi
Cok ince bir belimde yok malesef dikdörtgen kabuk ettim kendimi artik.
Dikdörtgen bencede
Sağol canım favoriler e ekledim mesajı
Ablamın arkadaş i yaptı memnun Apa dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…