Nasıl ekmek de vardı ya ya pilav ya da ekmektir o benceTünaydin kizlar, dün firsatim olmadi yazmaya
Kahvalti
1 yumurta
1.5 dilim ekmek
1 dilim peynir
Turp salatalik
7 zeytin
1ck tahin pekmez
Ara
2 mandalina
1 elma
Aksam
7 kasik Sebze sote
4 kasik bulgur pilavi
1 kase yogurt
Listemde ekmekde vardi ama yedimmi yemedimmi hatirlamiyorum ama doymamistim sanirim unutmusum.yemeyi
Su 2 litre
30 dk leslie fast walk
ben bedeni ile degil yaşadığım hayatıyla mutluyum .Benimde tontisligim disinda hicbir sıkıntım yok. Mutsuzum diyemem ama fit olursam cok daha mutlu olurum diyebilirim
En kotu ocakta apayla bir baslarsın canım yeni program ocakta yapacakmısaskrhpozitif diyetisyenim vardı benim ama yarıda bırakmıştım ama kendisine yeni söyledim. Aramış beni konuştuk da 15 günüm kalmıştı 15 gün daha onun listesini deneyeceğim. Seviyelere sonra yeniden bakarım bakalım. Belki 1 ay daha diyetisyene devam ederim bakalım.
Insallah basarirsin cnm ne diyelim. Allah hepimize dayanma azmi versin. Ben yaklasik 1 haftadir iyice moduma girdim. Spor yapmaya calisiyorm yediklerime azami dikkat ediyorum. Insallah emeklerimin karsiligini alirim. Yani hepimiz aliriz insallah.ben bedeni ile degil yaşadığım hayatıyla mutluyum .
tabi ben fit olursam yaşadığım hayatimdan daha çok mutlu olabilirim.
fit olmak istiyorum
SabahBugünki menümü yazayim nöbette oldugumdan menüm belli.(18/6)
Sabah
1 fincan jacobs monarch gold granül kahve
Ögle(12.00)
1 tabak susuz türlü
1 milföyün yarisiyla yapilmis peynirli milföy böregi
Ayran
Mandalina
Aksam(17.00)
Tavuk pirzola
Yogurtlu kuskus salatasi birkac kasik
Spor olarakta aktif bi sekilde calisiyorum iste. Sanirim 10bin adim atarim.
Insallah basarirsin cnm ne diyelim. Allah hepimize dayanma azmi versin. Ben yaklasik 1 haftadir iyice moduma girdim. Spor yapmaya calisiyorm yediklerime azami dikkat ediyorum. Insallah emeklerimin karsiligini alirim. Yani hepimiz aliriz insallah.
Evet ya inşallah bakalım. Şimdiki listem zaten iki ana 1 ara. O zamana kadar tam alışırım hem daha kolay olur. Sabaha başka bir kararla gelmezsem tabiiEn kotu ocakta apayla bir baslarsın canım yeni program ocakta yapacakmıs
Yeni kararini sabirsizlikla bekliyor olacagizEvet ya inşallah bakalım. Şimdiki listem zaten iki ana 1 ara. O zamana kadar tam alışırım hem daha kolay olur. Sabaha başka bir kararla gelmezsem tabii
Yeni kitaba başladım olağanüstü bilmediğim bir şey öğrenebilirim her anYeni kararini sabirsizlikla bekliyor olacagiz
Ay varya yeminle benim isim bitmis ruhuma fatiha okuyunNasıl ekmek de vardı ya ya pilav ya da ekmektir o bence
Benim öyle çünkü ordan biliyorumAy varya yeminle benim isim bitmis ruhuma fatiha okuyunevet aynen öyleydi
Güzel görünüyor canım afiyet olsunEki Görüntüle 2719393 kendime atıştırmalık yaptım,
Elmayı bittere buladim
Ve fındıkla, kuru üzümu deattım dolaba donsun bakalım nasıl olacak
Evet ya inşallah bakalım. Şimdiki listem zaten iki ana 1 ara. O zamana kadar tam alışırım hem daha kolay olur. Sabaha başka bir kararla gelmezsem tabii
Oynayası olmayan gelin gibiyim diyet yapasım yokSende ben gıbı daldan dala atlıyorsun anlasılan ankacım
Al bendende o kadar ama bu tombişliktende sıkıldım o yuzden diyete mahkumumOynayası olmayan gelin gibiyim diyet yapasım yok
Ben de bulcam bakalım kendime göre bişeylerAl bendende o kadar ama bu tombişliktende sıkıldım o yuzden diyete mahkumum
İnşallah canım hedefe ne kadar kaldı seninBen de bulcam bakalım kendime göre bişeyler
170 boya 76 kilo cokta tombis sayilmassinAl bendende o kadar ama bu tombişliktende sıkıldım o yuzden diyete mahkumum
Tombişim ya etim hiç sıkı degıl her yerde bir bıngıl bıngıl et yıgını var malesef170 boya 76 kilo cokta tombis sayilmassin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?