Bilmiyorum ki bence en odun benimkiEdıcem canım ınsallah ilk hedef 40 gunu tamamlayıp level atlamak
Tipik es demekki canım hepsi aynı fabrikadan cıkma gibi aynı ayardalar benimkinınde ustune yok
Kısaltacagız mecburBilmiyorum ki bence en odun benimki
Ramazana 153 gün kalmış. Seviyeler 199 gün sürüyor nasıl yapsak
Ekmek yapma makinasi mi kullaniyorsun ekmekler icin? Menün cok güzel bu aradaİyi akşamlar bende menümü yazayım
Sabah nohut unlu ekmek 3 tane ufak ufak oluyo lar 1 dilim peynir 2 çatal tulum peyniri 4 tane zeytin 1 haşlanmış yumurta
Öğle hindistancevizi yağlı sade türk kahvesi yanında 2 ceviz 2 kare bitter
Akşam 1 tane tavuk ızgara yanında bol yeşil salata
Su 3 lt
Yok canım şimdi ben keto yapıyom ya ekmek filan yasak bende kendim nohut ekmek yapıyorum geceden 1 bardak nohut ıslatıyorum sonra içine 1 kasık yoğurt koyup baharat tuz koyup blender dan çekiyorum su da ekliyorum pankek gibi hafifi zeytin yağı sürüp tavaya küçük küçük kaşıkla koyup pişiriyorum çok güzel ve doyurucu oluyoEkmek yapma makinasi mi kullaniyorsun ekmekler icin? Menün cok güzel bu arada
Afiyet olsun neskafeyi bıraktın mı senMenü(18/6)
Sabah sade kahve
Ögle(12.00)
Tavuk döner ekmeksiz
1 kase ezogelin corba
Ayran
Aksam(18.00)
Izgarada sebze, et
Salata
Ayran
Mercimekli yapıyorduk biz buna benzer o da çok güzel oluyorduYok canım şimdi ben keto yapıyom ya ekmek filan yasak bende kendim nohut ekmek yapıyorum geceden 1 bardak nohut ıslatıyorum sonra içine 1 kasık yoğurt koyup baharat tuz koyup blender dan çekiyorum su da ekliyorum pankek gibi hafifi zeytin yağı sürüp tavaya küçük küçük kaşıkla koyup pişiriyorum çok güzel ve doyurucu oluyo
Bakayım bi çocuklar uyursa kaçıncı seviyede olacağızKısaltacagız mecbur
Evet Mercimekli de gördüm onu denemedim ama denerim mutlaka canımMercimekli yapıyorduk biz buna benzer o da çok güzel oluyorduafiyet olsun
Eşimden bahsediyorum ya yaranamıyorum adama bi türlüilla huzurumu kaçıracak bişey buluyor
Ben tarihleri cıkartmıstım tek tekde Salak gibi temize çekmeden atmısımOBakayım bi çocuklar uyursa kaçıncı seviyede olacağız
Aynen vallaha benimkide ayni kosturmaktan canim cikiyor adam yine diyor ne yapiyosunkiValla hep aynı. Hangimiz yaranabiliyoruz kiİdare edip gidiyoruz işte
Ben normalde hıc yuruyen biri dııldm zayıflamak İcin yuruyus yapıyorum gunluk 1 saat eve gelince kasıklarım yumurtalıklarım sanki tekme atıyor hareket geliyor boyle adet olcakmıs gıbı bir his ama hanı adet olmuycam sızce neden iyi bsıy mı buAyşegül Çoruhlu’nun aralıklı oruç videolarını izle canım.
Aleyküm selam canım biz iyiyiz sen nasılsın?Selamun aleykum canlar nasilsiniz?
Elhamdulillah canim iyiyim bendeAleyküm selam canım biz iyiyiz sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?