Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi akşamlar bende menümü yazayım
Sabah nohut unlu ekmek 3 tane ufak ufak oluyo lar 1 dilim peynir 2 çatal tulum peyniri 4 tane zeytin 1 haşlanmış yumurta
Öğle hindistancevizi yağlı sade türk kahvesi yanında 2 ceviz 2 kare bitter
Akşam 1 tane tavuk ızgara yanında bol yeşil salata
Su 3 lt

Ekmek yapma makinasi mi kullaniyorsun ekmekler icin? Menün cok güzel bu arada

Ekmek yapma makinasi mi kullaniyorsun ekmekler icin? Menün cok güzel bu arada
Yok canım şimdi ben keto yapıyom ya ekmek filan yasak bende kendim nohut ekmek yapıyorum geceden 1 bardak nohut ıslatıyorum sonra içine 1 kasık yoğurt koyup baharat tuz koyup blender dan çekiyorum su da ekliyorum pankek gibi hafifi zeytin yağı sürüp tavaya küçük küçük kaşıkla koyup pişiriyorum çok güzel ve doyurucu oluyo

Mercimekli yapıyorduk biz buna benzer o da çok güzel oluyordu afiyet olsun

11 Kasım Çarşamba

09.00
1 kupa filtre kahve
Biraz fındık

Kahvaltı 13.00 (görümcemdeydim)
1 haş yumurta
Bir parça peynir
3 zeytin
1 minik ev poğaçası
2 çatal helva
Bikaç çatal patates kızartması

Akşam 18.30
1 kabağı yağsız tavada soteleyip sarımsaklı pul biberli yoğurtla yedim biraz da ceviz serptim

su 2lt
50 dk tempolu yürüyüş
5413 adım

Ayşegül Çoruhlu’nun aralıklı oruç videolarını izle canım.
Ben normalde hıc yuruyen biri dııldm zayıflamak İcin yuruyus yapıyorum gunluk 1 saat eve gelince kasıklarım yumurtalıklarım sanki tekme atıyor hareket geliyor boyle adet olcakmıs gıbı bir his ama hanı adet olmuycam sızce neden iyi bsıy mı bu

Koku kanayan yaram olunca paldir kuldur daldim konuya

Ben normalde hıc yuruyen biri dııldm zayıflamak İcin yuruyus yapıyorum gunluk 1 saat eve gelince kasıklarım yumurtalıklarım sanki tekme atıyor hareket geliyor boyle adet olcakmıs gıbı bir his ama hanı adet olmuycam sızce neden iyi bsıy mı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…