Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Menü(18/6)

Sabah sade kahve

Ögle(12.00)
Tavuk döner ekmeksiz
1 kase ezogelin corba
Ayran

Aksam(18.00)
Izgarada sebze, et
Salata
Ayran
Şuraya menüye bakıyoruz güzel temiz menü diyoruz arkada neskafe var biz görmüyoruz acaba neden kilo veremiyor kafa patlatıyoruz. kalorisi olan 1 lokmayı bile yazın lütfen üçü bir adaysa hele 75 kalori, 3 tane içsen 225 kalori.

Nescafeyi sade iciyorum ben. Sabah sade kahve diye yazdigim kahve nescafe menünün arkasina sıkıstırdıgımı da nerden cikardin. Önceden konustugumuz icin ayrica marka belirtmedim. Hastanede türk kahvesi yapma sansim olmadigindan hastanedeyken granül iciyorum.

Öyle bi yazmışsın ki günde 3-4 tane içiyorsun gibi geldi

Yine ve yine tartıldım veee 68.7 geldim
O değil basım acayip ağrıyo, sabah tartilayim dedim, 68.7, tabi beynim ağrıyo ya hala aklım 69.9 da olunca tartıyı da 69.7 gördüm. Kendimi teselli ediyorum olsun gitsin de yavaş yavaş gitsin, sonra tartıya bir baktım bir dhaa baktım anaaaaaa 68.7 la dedim kendime

Yok cnm 2si 1 arada ictigimde bile maksimum 2 tane iciyordum. Onu bile biraktim nerdeyse 10 gün olacak icmedim. Cok cnm cekerse yine günde 1 tane icerim ama suanda cekmiyorda cok sükür.
Ben 3 ü 1 aradayı aşırı içiyordum. Öyle bir içiyordum ki aşırıydı yani sonra sonra mal gibi oldum resmen denileni bile anlamamaya başladım.

Anaaaaa gıızlarrrrrrrr ben 71,5 kilo geldim yaaaa Ayyy Pazartesi 73,5 değil miydim şok oldum resmen

Vay be bu sabah tartı sizi baya mutlu etmiş
Maşallah

Tünaydin kizlar, dün firsatim olmadi yazmaya

Kahvalti
1 yumurta
1.5 dilim ekmek
1 dilim peynir
Turp salatalik
7 zeytin
1ck tahin pekmez

Ara
2 mandalina
1 elma

Aksam
7 kasik Sebze sote
4 kasik bulgur pilavi
1 kase yogurt
Listemde ekmekde vardi ama yedimmi yemedimmi hatirlamiyorum ama doymamistim sanirim unutmusum.yemeyi

Su 2 litre
30 dk leslie fast walk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…