- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Bu konu hakkinda konusmak istemiyorumAfiyet olsun neskafeyi bıraktın mı sen
O zaman istediğin kiloya gelemeyeceğini söyleyeyim canım.Bu konu hakkinda konusmak istemiyorum
Şuraya menüye bakıyoruz güzel temiz menü diyoruz arkada neskafe var biz görmüyoruz acaba neden kilo veremiyor kafa patlatıyoruz.Menü(18/6)
Sabah sade kahve
Ögle(12.00)
Tavuk döner ekmeksiz
1 kase ezogelin corba
Ayran
Aksam(18.00)
Izgarada sebze, et
Salata
Ayran
Aynen ya. Ben de zaten çabuk sinirlenen bi insanım. Nankörlük görünce iyice zıvanadan çıkıyorumAynen vallaha benimkide ayni kosturmaktan canim cikiyor adam yine diyor ne yapiyosunki
Nescafeyi sade iciyorum ben. Sabah sade kahve diye yazdigim kahve nescafe menünün arkasina sıkıstırdıgımı da nerden cikardin. Önceden konustugumuz icin ayrica marka belirtmedim. Hastanede türk kahvesi yapma sansim olmadigindan hastanedeyken granül iciyorum.Şuraya menüye bakıyoruz güzel temiz menü diyoruz arkada neskafe var biz görmüyoruz acaba neden kilo veremiyor kafa patlatıyoruz.kalorisi olan 1 lokmayı bile yazın lütfen üçü bir adaysa hele 75 kalori, 3 tane içsen 225 kalori.
Öyle bi yazmışsın ki günde 3-4 tane içiyorsun gibi geldiNescafeyi sade iciyorum ben. Sabah sade kahve diye yazdigim kahve nescafe menünün arkasina sıkıstırdıgımı da nerden cikardin. Önceden konustugumuz icin ayrica marka belirtmedim. Hastanede türk kahvesi yapma sansim olmadigindan hastanedeyken granül iciyorum.
Yok cnm 2si 1 arada ictigimde bile maksimum 2 tane iciyordum. Onu bile biraktim nerdeyse 10 gün olacak icmedim. Cok cnm cekerse yine günde 1 tane icerim ama suanda cekmiyorda cok sükür.Öyle bi yazmışsın ki günde 3-4 tane içiyorsun gibi geldi
Ben 3 ü 1 aradayı aşırı içiyordum. Öyle bir içiyordum ki aşırıydı yaniYok cnm 2si 1 arada ictigimde bile maksimum 2 tane iciyordum. Onu bile biraktim nerdeyse 10 gün olacak icmedim. Cok cnm cekerse yine günde 1 tane icerim ama suanda cekmiyorda cok sükür.
Benimde tontisligim disinda hicbir sıkıntım yok. Mutsuzum diyemem ama fit olursam cok daha mutlu olurum diyebilirimfit degilim ama mutluyum.
Anaaaaa gıızlarrrrrrrr ben 71,5 kilo geldim yaaaaAyyy Pazartesi 73,5 değil miydim şok oldum resmen
Yine ve yine tartıldım veee 68.7 geldim
O değil basım acayip ağrıyo, sabah tartilayim dedim, 68.7, tabi beynim ağrıyo ya hala aklım 69.9 da olunca tartıyı da 69.7 gördüm. Kendimi teselli ediyorum olsun gitsin de yavaş yavaş gitsin, sonra tartıya bir baktım bir dhaa baktımanaaaaaa 68.7 la dedim kendime
Bende dün bekliyordum ama hala gelmedi halbuki ilaç kullanıyorum niye geçiyor bende anlamıyorumNormalde 11inde regl olmam lazimdi. Bugün hala olamadim. Beslenme tarzimi degistirmem ve günlük yaptigim spor miktari regl günümde oynamalara sebep olmus olabilir mi ki?
Normalde günü gününe olurum. Adet dönemimiz ayniymis demekki.Bende dün bekliyordum ama hala gelmedi halbuki ilaç kullanıyorum niye geçiyor bende anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?