- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Bende iste de bebeklere bakiyorm evde de kendi cocuklarima hic dinlenemiyorm. Disimi fircalarken sacimi tararken mutlu olmaya basladim. Kendime vakit ayirabildigim ufak zamanlarim oldugu icinNerdeeeee gece gündüz ayaktalar
O kadar işin gücün arasında bi de insanların gönlünü hoş tutayım diye incelikler yapmaya çalışıyorum utanmasalar beni engelleyeceklersahi ya ben napıyorum salak gibi dönüp dönüp geliyorum buraya
En sonunda olanMuMu85 le sana oluyor sizin başınıza kalıyorum
Yavrun sen covit falan olmayasinha belirtilerin benziyor cünküKızlar benim ateşim de çıktı ya çocukların ateşi yoktubebeğin oldu biraz. Çok halsiz kötü hissediyorum. Hiç bişey yiyemedim su içtim onu da çıkardım zaten çocuklar da durmuyor uyutmadılar bi türlü
Öyleyse de yapacak bişey yok sevgili kocacığım pazar akşamına kadar kampa gitti. Çok düşünür beni sağolsunYavrun sen covit falan olmayasinha belirtilerin benziyor cünkü
Ay cnm olur mu öyle sey. Filyasyon gelip test yapsin sana. Sonrada sonuc pozitif cikarsa (Allah korusunda tabiki) ilac getirirler. Ne kampina gitti seni hasta hasta birakip. Yakin olsak ben gelir bakardim sana covit bakmaya da hasta bakmaya da o kdr asinayimki. Zevkle yapardim bunu inan.Öyleyse de yapacak bişey yok sevgili kocacığım pazar akşamına kadar kampa gitti. Çok düşünür beni sağolsun
Ask olsunNerdeeeee gece gündüz ayaktalar
O kadar işin gücün arasında bi de insanların gönlünü hoş tutayım diye incelikler yapmaya çalışıyorum utanmasalar beni engelleyeceklersahi ya ben napıyorum salak gibi dönüp dönüp geliyorum buraya
Ne kampi beÖyleyse de yapacak bişey yok sevgili kocacığım pazar akşamına kadar kampa gitti. Çok düşünür beni sağolsun
Nerdeeeee gece gündüz ayaktalar
Anka banada yardım edinnnn çok kilo aldım almaya devam ediyorum motivem bitti olmuyor(
noldduuuu sanaa??Öyleyse de yapacak bişey yok sevgili kocacığım pazar akşamına kadar kampa gitti. Çok düşünür beni sağolsun
Maşallah 70 e az kalmış senin ... ben de başlamak istiyorum artıkHoşgeldinHadi gel yamacımıza kendimizi fim fit yaptık sıra sende şimdi
70e inmiştim haziranda izine çıktım 3 ayda 80 oldum geldim. mazallah üyesiz kalmasın burası dedim kapanır falanMaşallah 70 e az kalmış senin ... ben de başlamak istiyorum artık
Cumaları tartılıyoruz canım. Çok kasmadan motive olmaya çalışıyoruz buradaKurallar nasıl hangi gün tartı günü
Aman kapanmasın burası gerçekten motive ediyor70e inmiştim haziranda izine çıktım 3 ayda 80 oldum geldim. mazallah üyesiz kalmasın burası dedim kapanır falan
Cumaları tartılıyoruz canım. Çok kasmadan motive olmaya çalışıyoruz burada
Ulaşırız inşallah canım. Yarın tartıl bence canım bakalım kaçmışsın. Bir hafta daha ertelemeAman kapanmasın burası gerçekten motive ediyorcumaya tartı bildirimi yapayım başlayayım bende tekrar eski motiveyi yakalamak istiyorum...
70 görmüşsün canım tekrardan hepbirlikte ulaşacağız hedefe
Hoşgeldin canım ufff oldumnoldduuuu sanaa??
Ay cnm olur mu öyle sey. Filyasyon gelip test yapsin sana. Sonrada sonuc pozitif cikarsa (Allah korusunda tabiki) ilac getirirler. Ne kampina gitti seni hasta hasta birakip. Yakin olsak ben gelir bakardim sana covit bakmaya da hasta bakmaya da o kdr asinayimki. Zevkle yapardim bunu inan.
Yarın akşama misafirim var onlarıda göndereyim pazar sabah tartışıp yüzleşip başlayayım canımUlaşırız inşallah canım. Yarın tartıl bence canım bakalım kaçmışsın. Bir hafta daha erteleme
Hayırdır canım kovid mi oldun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?