Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende iste de bebeklere bakiyorm evde de kendi cocuklarima hic dinlenemiyorm. Disimi fircalarken sacimi tararken mutlu olmaya basladim. Kendime vakit ayirabildigim ufak zamanlarim oldugu icin

Yavrun sen covit falan olmayasinha belirtilerin benziyor cünkü

Öyleyse de yapacak bişey yok sevgili kocacığım pazar akşamına kadar kampa gitti. Çok düşünür beni sağolsun
Ay cnm olur mu öyle sey. Filyasyon gelip test yapsin sana. Sonrada sonuc pozitif cikarsa (Allah korusunda tabiki) ilac getirirler. Ne kampina gitti seni hasta hasta birakip. Yakin olsak ben gelir bakardim sana covit bakmaya da hasta bakmaya da o kdr asinayimki. Zevkle yapardim bunu inan.

Ask olsun

Anka banada yardım edinnnn çok kilo aldım almaya devam ediyorum motivem bitti olmuyor (

Sen kal da bizim başımıza kal sıkıntı yok

Maşallah 70 e az kalmış senin ... ben de başlamak istiyorum artık
70e inmiştim haziranda izine çıktım 3 ayda 80 oldum geldim. mazallah üyesiz kalmasın burası dedim kapanır falan
Kurallar nasıl hangi gün tartı günü
Cumaları tartılıyoruz canım. Çok kasmadan motive olmaya çalışıyoruz burada

70e inmiştim haziranda izine çıktım 3 ayda 80 oldum geldim. mazallah üyesiz kalmasın burası dedim kapanır falan

Cumaları tartılıyoruz canım. Çok kasmadan motive olmaya çalışıyoruz burada
Aman kapanmasın burası gerçekten motive ediyor cumaya tartı bildirimi yapayım başlayayım bende tekrar eski motiveyi yakalamak istiyorum...
70 görmüşsün canım tekrardan hepbirlikte ulaşacağız hedefe

Aman kapanmasın burası gerçekten motive ediyor cumaya tartı bildirimi yapayım başlayayım bende tekrar eski motiveyi yakalamak istiyorum...
70 görmüşsün canım tekrardan hepbirlikte ulaşacağız hedefe
Ulaşırız inşallah canım. Yarın tartıl bence canım bakalım kaçmışsın. Bir hafta daha erteleme

Ulaşırız inşallah canım. Yarın tartıl bence canım bakalım kaçmışsın. Bir hafta daha erteleme
Yarın akşama misafirim var onlarıda göndereyim pazar sabah tartışıp yüzleşip başlayayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…