Kız sen bi dur acelen neAnka cım bende geleyim mi? Doğum yaptım 10 gün oldu, bana deneyimlerinizle akıl verin de gitsin kilolar.
Ya şu ilk 40 günde giden gidiyor bende işte, dikkat edeyim de ne kadar çok gidebilirse o kadar gitsin, şişko anne mi olim benKız sen bi dur acelen ne
Sen bilirsin canım bana da o zamanlarda ezmiriyorsun acele etme dediklerinde kafa atasım geliyorduYa şu ilk 40 günde giden gidiyor bende işte, dikkat edeyim de ne kadar çok gidebilirse o kadar gitsin, şişko anne mi olim ben
Aynen öyle suyu bol içmeye çalışıyorum ama tatlı ah bu tatlıSen bilirsin canım bana da o zamanlarda ezmiriyorsun acele etme dediklerinde kafa atasım geliyorduşekerli paketli gıda yemesen bile yeter sana
Evet yaa varla yok arasiyimHoş geldin canım tabii ki katılabilirsin
mirjam var aramızda 14. Takımdan. Gerçi yok gibi kaç gündür yazmıyor
İdeal kiloya yaklaştıkça kilo vermek zorlaşıyor. Elimizden geldiğince destek oluruz inşallah
Canim hosgeldin umarim hedefimize en kisa zamanda ulasiriz benim hedefimde 65 insallahMerhaba arkadaşlar.14.takım kapandi.ben de oradaydim.normalde burayı okuyodum ama takım olduğu için yazmıyordum.
Beni de listenize alabilir misiniz?dun tartimda 73.4 çıktım.hedefim 65. Boyum:1.70
Kolay kilo veren biri değilim sanırım yaştan dolayı.motivasyona ihtiyaç duyuyorum
Kız o dönem başka bişeye dönüşüyor insan. hatırlamıyor musun ben her gün 1 kilo sütten muhallebi yapıp yarım saatte yiyordum hepsiniAynen öyle suyu bol içmeye çalışıyorum ama tatlı ah bu tatlı
Gözün aydın canımSlm kızlar cok sükür regli oldum.
Regl sebebiyle canim cok tatli cekse de yememeyi basardim.
Kahvalti(12.00)
3 ymurtayla tereyagli omlet
5 zeytin
1 dilim peynir
Yarim domates
Aksam(18.00)
Ton balikli salata
1 kase yogurt
Spor eliptik 45 dk
Birazda kol hareketleri
Süper daha çok bekliyorum o zamanEvet yaa varla yok arasiyimpazartesinden ihtibaren ogleden sonralari calismiycam arkadas iyilesmis karantinasi bitmis pazartesi basliyo, insallah daha cok burda olurum bu hafta 500gr fazla ciktim regli yuzunden biraz moralim bozuldu ama yilmak yok en cok sinir oldugum verirken gram gram gidiyor alirken kilo kilo geliyo
Ay saolasin cnm nasil rahatladim anlatamam. Kendimden ne kdr emin olsamda sen hamilelik deyince bir irkilmedim deil. Sen nasil oldun cnm?Kız o dönem başka bişeye dönüşüyor insan. hatırlamıyor musun ben her gün 1 kilo sütten muhallebi yapıp yarım saatte yiyordum hepsiniŞimdi olsa 1 kase bitiremem
Gözün aydın canım
Eki Görüntüle 2721050
Süper daha çok bekliyorum o zaman
Ben var mı ihtimal yoksa soğan suyu iç de gelsin diye dedim ya :) benim kusma geçti galiba sabahtan beri olmadı inşallah geçmiştir. Baya halsizlik var ama o da geçer inşallah bakalımAy saolasin cnm nasil rahatladim anlatamam. Kendimden ne kdr emin olsamda sen hamilelik deyince bir irkilmedim deil. Sen nasil oldun cnm?
Evet mia nın konusundan da takipteyim sizi
Hoşgeldin canım Teşekkür ederimEvet mia nın konusundan da takipteyim siziGeleyim.2.doğum kilolarını verdim ama son 5 kg gitmiyor.Giderse çocuklardan önceki kiloma döneceğim.Aralıklı oruç yapıyorum emziriyorum da.Geçmiş olsun bu arada
Selam canımSelam kızlar
Bugün misafirim vardı gelemedim.
Kusma gecmis cok sükür dierleri de gecer insallah.Ben var mı ihtimal yoksa soğan suyu iç de gelsin diye dedim ya :) benim kusma geçti galiba sabahtan beri olmadı inşallah geçmiştir. Baya halsizlik var ama o da geçer inşallah bakalım
Ayy bende bi salsam olacağım öyle. Ama kendime ayıracak vakit bulamıyorum ki ya, resmen biri ağlamadan ya da birini doyurma işi olmadan yemek yiyemiyorum. Yoksa bende şöyle güzel tabaklar hazırlayıp önce gözümü sonra kendimi doyuracağım daKız o dönem başka bişeye dönüşüyor insan. hatırlamıyor musun ben her gün 1 kilo sütten muhallebi yapıp yarım saatte yiyordum hepsiniŞimdi olsa 1 kase bitiremem
Kız benim robot var ya malzemeleri koyuyorum o yapıyor tabağa koyan kim tencereye kafamı sokacaktım utanmasamAyy bende bi salsam olacağım öyle. Ama kendime ayıracak vakit bulamıyorum ki ya, resmen biri ağlamadan ya da birini doyurma işi olmadan yemek yiyemiyorum. Yoksa bende şöyle güzel tabaklar hazırlayıp önce gözümü sonra kendimi doyuracağım daneyse ben biraz takip edim sizi, bol su ve tatlısız durmaya çalışayım, sizde bana yanlışım olursa haber verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?