İnşallahKusma gecmis cok sükür dierleri de gecer insallah.
Ben saatimi takmayı unutmuşum bu gün. Ama normalde ortalama ev içi adımım 8000 lerde oluyor. Totom yer görmüyor kiŞimdiye kadar 5479 adım attım
Bu kadar çabaya çöp gibi olmamız lazım ama neredeeeKız benim robot var ya malzemeleri koyuyorum o yapıyor tabağa koyan kim tencereye kafamı sokacaktım utanmasam
Harikasın.çok teşekkür ederim canımHoş geldin canım tabii ki katılabilirsin
@mirjam var aramızda 14. Takımdan. Gerçi yok gibi kaç gündür yazmıyor
İdeal kiloya yaklaştıkça kilo vermek zorlaşıyor. Elimizden geldiğince destek oluruz inşallah
Hoş buldum canım.verecegiz kiloları işallah.Canim hosgeldin umarim hedefimize en kisa zamanda ulasiriz benim hedefimde 65 insallah
Canımm çok teşekkür ederim şok oldum ama 1. Olmuşum
Ay onu bende gördüm❤ Çok tbrk ediyorum azminin devamini diliyorm cnm.Canımm çok teşekkür ederim şok oldum ama 1. Olmuşum
Hosgeldin cnm. Allah bebisini anali babali büyütsün insallah. Vatana ve millete hayirli bir minik olsunBu kadar çabaya çöp gibi olmamız lazım ama neredeee
Günaydınlar herkeslereee, birazdan gidip tartılayım bakalım, ben hiç durmak istemiyorum çünkü.
Hosgeldin cnm. Bu covit hepimizi ayri yerinde vurdu malesef.Hoş buldum canım.verecegiz kiloları işallah.
Korona sürecinde koku kaybı olmuştu. Hiçbirşey yiyesim gelmiyordu.Sonra iştahım baya açıldı ama kendimi tutuyorum yememek için.
kıs napiyon bakim regl olmak tartida cok fark ettiriyor mu?
Çok teşekkür ederim canım hep birlikte inşallah bol eksikliklerAy onu bende gördüm❤ Çok tbrk ediyorum azminin devamini diliyorm cnm.
Ben senden kalan son havai fişeği ona patlattım
Haftaya ikili rakamlar gelir mi kiÇok teşekkür ederim canım hep birlikte inşallah bol eksiklikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?