- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Yaaa gelse ne süper olur demi direk halay çekerimHaftaya ikili rakamlar gelir mi ki
Evett sayfamda havai fişekler patladı sağol canımBen senden kalan son havai fişeği ona patlattım
Dün misafirim vardı benim yediklerimi hiç yazmiyimkıs napiyon bakim regl olmak tartida cok fark ettiriyor mu?
Mezuniyetime yenilerini alırsın artıkBen senden kalan son havai fişeği ona patlattım
Amin canım çok teşekkür ederimHosgeldin cnm. Allah bebisini anali babali büyütsün insallah. Vatana ve millete hayirli bir minik olsun
Sipariş ettim bileDün misafirim vardı benim yediklerimi hiç yazmiyimTartılmadım o yüzden
Mezuniyetime yenilerini alırsın artık
Sen bilirsin canımGittim tartıldımAnka sen dur desende başlıcam bende, 84,4 geldim inşallah ilk 40 günde 77 olurum da hamile kaldığım kiloya dönerim bari.
Görüştük canım, bu hafta okul tatil ya onlar da tatil yapacaklarmış, Aralık başına randevulaştık, o arada diyet olmasa da dikkat ederek 7’lere geçsem keşkeSen bilirsin canımdiyetisyenden destek al istersen
insallah canim takim kapaniyor malesef sokakta kaldikKız o dönem başka bişeye dönüşüyor insan. hatırlamıyor musun ben her gün 1 kilo sütten muhallebi yapıp yarım saatte yiyordum hepsiniŞimdi olsa 1 kase bitiremem
Gözün aydın canım
Eki Görüntüle 2721050
Süper daha çok bekliyorum o zaman
Gecmis olsun canim, benim ablam cok agir gecirdi cok kilolu kendisi 20 kilo vermisti yogun bakimdan ciktigimda simdi diyo kendime engel olamiyorum cok istahliyim diyoHoş buldum canım.verecegiz kiloları işallah.
Korona sürecinde koku kaybı olmuştu. Hiçbirşey yiyesim gelmiyordu.Sonra iştahım baya açıldı ama kendimi tutuyorum yememek için.
Tarih tekerrürden ibarettirinsallah canim takim kapaniyor malesef sokakta kaldik
Sakin haa herkesi az once burya cagirdimTarih tekerrürden ibarettirdaha önce de 14. Takım kapandı bize geldiler. Sonra ben takımı kapattım gittim yine toplanıp gitmem inşallah
Anka vallahi sen benden cok yasican bak. Tam ben yazayim diye düsündüm baktimki sen yazmissin bunu. Eski 14. Takim liydim bende.Tarih tekerrürden ibarettirdaha önce de 14. Takım kapandı bize geldiler. Sonra ben takımı kapattım gittim yine toplanıp gitmem inşallah
Hayir gidemezsin ben sonra kilo aliyrm. Bak bu sefer 120 olur gelirim karismam haaTarih tekerrürden ibarettirdaha önce de 14. Takım kapandı bize geldiler. Sonra ben takımı kapattım gittim yine toplanıp gitmem inşallah
Ben saatimi takmayı unutmuşum bu gün. Ama normalde ortalama ev içi adımım 8000 lerde oluyor. Totom yer görmüyor ki
Canım süper kondüsyon un çok iyiHatta baktım şimdi ekimde ortalama günlük 9420 adım atmışım.
Aynen ben de bi gaza geldim uğraşmadan 9000 adım atıyorsam uğraşıp 15 bin atarım dedimCanım süper kondüsyon un çok iyi
Bence say günlük yaz buraya herkese motivasyon kaynağı olur
Kendin için de aynı şekilde
Tamam tamam seni zayıflatana kadar burdayım. Sen de salma sakın bakHayir gidemezsin ben sonra kilo aliyrm. Bak bu sefer 120 olur gelirim karismam haa
Fena konsantreyim suan. Ama bugün esimin dogumgünü 1 dilim pasta icin önceden iznimi almistim.Tamam tamam seni zayıflatana kadar burdayım. Sen de salma sakın bak
Evet evet 1 dilim yiyebilirsin sıkıntı yok. Afiyet olsun. Doğum günü kutlu olsun eşinin de sağlıklı huzurlu yılları olsunFena konsantreyim suan. Ama bugün esimin dogumgünü 1 dilim pasta icin önceden iznimi almistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?