Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoş geldiniz aramıza elimizden geldiğince yardımcı oluruz inşallah. Kendinizi tanıtır mısınız
Hoşbulduum:)
Ben 34 yaşındayım, mühendisim, çok çalışıyorum:) bu aralar evden tabi..
iki çocuk var, koşturmaca..
Diyetisyene başladım, çok heyecanlıyım, inşallah yavaş yavaş 56 ları görürüm

Menü yazayim

Sabah(12.00)
1 dilim pasta
200ml visne suyu

Ara armut 1 tane

Aksam(18.00)
Firinda sebzeli uskumru
Salata

Spor 60dk eliptik

Kizlar menü yazmazsaniz artik bende menü yazmadan devam edicem. Tek basima menü paylasiyormusum gibi hissediyorum.

Ben yazarım.. 60 dk eliptik için tebrikler.. çok zor benim için..

Sabah pek diyet olmamış gibi ama genel olarak çok az yemişsiniz.. ben pek iyi değilim gerçi bu zayıflama işlerinde inşallah yol alırım..

Ben yazarım.. 60 dk eliptik için tebrikler.. çok zor benim için..

Sabah pek diyet olmamış gibi ama genel olarak çok az yemişsiniz.. ben pek iyi değilim gerçi bu zayıflama işlerinde inşallah yol alırım..
Aslinda her sabah güzel kahvaltimi yapardim ama bugün esimin dogumgünüydü aksam yememk icin o saatte yemek istedim. Sonra da az yemeye alisik oldugum icin karnim doydu kahvalti yapmak istemedim. Sen yazacaksan yazarim bende. Eliptige 10 dk ile basladim günden güne artirdm. 60 i ilk kez bugün yaptim. Zorlamadi desem yalan olacak

Bol yeşillik tere, maydanoz, dereotu
Yumurta
Peynir
Zeytin
Yarım dilim beyaz ekmek

az mercimek yemeği
Salata
Yoğurt

akşam şimdi hazırlıyorum
Az pırasa
Salata
Yoğurt
Afiyet olsun. Diyette pek iyi deilim dedin ama menü pek öyle görünmüyor. Gayette iyisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…