- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Bende 32 yasindayim. Hemsireyim ve bende coook calisiyorum. 2 cocukta bende var ve kosturmacam benimde hic bitmiyor. Diyetisyen listesi sevmiyorum. If yapiyorm 10 gün falan oldu galiba tam anlamiyla yapali.Hoşbulduum:)
Ben 34 yaşındayım, mühendisim, çok çalışıyorum:) bu aralar evden tabi..
iki çocuk var, koşturmaca..
Diyetisyene başladım, çok heyecanlıyım, inşallah yavaş yavaş 56 ları görürüm
Oyy hemşire misiniz, size kolaylıklar diliyorum.. salgın da var, hakkınız ödenmez gerçektenBende 32 yasindayim. Hemsireyim ve bende coook calisiyorum. 2 cocukta bende var ve kosturmacam benimde hic bitmiyor. Diyetisyen listesi sevmiyorum. If yapiyorm 10 gün falan oldu galiba tam anlamiyla yapali.
Menü yazayim
Sabah(12.00)
1 dilim pasta
200ml visne suyu
Ara armut 1 tane
Aksam(18.00)
Firinda sebzeli uskumru
Salata
Spor 60dk eliptik
Kizlar menü yazmazsaniz artik bende menü yazmadan devam edicem. Tek basima menü paylasiyormusum gibi hissediyorum.
Sağol canım nasılsın? Yarın başlıyorum artık diyetime çok kilo aldım çok ;((ada81 hosgeldin canim
Seni de ekleyeyim etiket listesine.Sağol canım nasılsın? Yarın başlıyorum artık diyetime çok kilo aldım çok ;((
Zeynep'i dürteyim bengulenyuzumsunsen
zeyneppk
diyete başlayacak mısınız kızlar. 2021 e aynı kiloda mı girmek istiyorsunuz. En azından 6 kilo kilo eksik girmeye ne dersiniz
Eklersen sevinirim canım yarın başlıyorumSeni de ekleyeyim etiket listesine.hoş geldin
Hoş geldiniz aramızaMerhaba hanımlar Bende şikayetciyim oglum 57 günlük daha 22 yaşındayım en son 70 kiloydum doğumdan önce 77 7 kilo verip 70 kaldım ne yapicam LLütfen yardımcı olun
Çek valla kaptanım yazalım doğru diyosunpofu
suukaa
Psikolojik Deliii
madamhd
sudem34
fantastikaaa
MuMu85
mirjam
E English_teacherrr
original
B black cat
Kızlar menü yazmayanın saçını çekicem artıkÇok ayıp ama menü yazmaycaksak, muhabbet etmeyeceksek, menülere bakmayacaksak napcaz burda
Yaa bende başlamıştım 2 gün tuttum regl oldumBen yarın oruca başlıyorum regle kadar inşallah. Son kararım tamam
Hoş buldum canım hergün yemek yapıyorum desem yalan olur bebeğim çok uyumuyor ama yaparsam paylaşırım sizinle sohbet muhabbet iyi olur kovidden dolayı pek çıkamıyoruz bide bebek Var 3 yaşında kızımda var eşim işe gidiyor vardiyalı çalışıyor çok yoruluyorumHoş geldiniz aramızaküçükmüş bebiş yavaş yavaş verirsin inşllah. Her gün menü paylaş elimizden geldiğince şunu ekle şunu çıkar diye destek oluruz inşllah. Gerisi sohbet muhabbet zaten
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineAnlamadım ki hiç bu kadar uzun süre hasta olmamıştık. Ben çok üzülünce bağışıklığım düştü galiba kolay kolay hasta olmazdım ben
Bende özledim canım inşallah akşam bi müsait olunca akacağım ortamlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?