Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende 32 yasindayim. Hemsireyim ve bende coook calisiyorum. 2 cocukta bende var ve kosturmacam benimde hic bitmiyor. Diyetisyen listesi sevmiyorum. If yapiyorm 10 gün falan oldu galiba tam anlamiyla yapali.

Bende 32 yasindayim. Hemsireyim ve bende coook calisiyorum. 2 cocukta bende var ve kosturmacam benimde hic bitmiyor. Diyetisyen listesi sevmiyorum. If yapiyorm 10 gün falan oldu galiba tam anlamiyla yapali.
Oyy hemşire misiniz, size kolaylıklar diliyorum.. salgın da var, hakkınız ödenmez gerçekten

ben de ilk defa gittim diyetisyene çok farklı bişey demedi bildiğimiz şeyler.. hep salata yoğurt yanına da evde ne pişerse az.. inşallah sonuç alırım..
If çok populer oldu, ben de deneyebilirim..

Merhaba hanımlar Bende şikayetciyim oglum 57 günlük daha 22 yaşındayım en son 70 kiloydum doğumdan önce 77 7 kilo verip 70 kaldım ne yapicam LLütfen yardımcı olun

pofu

suukaa

Psikolojik Deliii

madamhd

sudem34

fantastikaaa

MuMu85

mirjam

E English_teacherrr

original

B black cat

Kızlar menü yazmayanın saçını çekicem artık Çok ayıp ama menü yazmaycaksak, muhabbet etmeyeceksek, menülere bakmayacaksak napcaz burda

Merhaba hanımlar Bende şikayetciyim oglum 57 günlük daha 22 yaşındayım en son 70 kiloydum doğumdan önce 77 7 kilo verip 70 kaldım ne yapicam LLütfen yardımcı olun
Hoş geldiniz aramıza küçükmüş bebiş yavaş yavaş verirsin inşllah. Her gün menü paylaş elimizden geldiğince şunu ekle şunu çıkar diye destek oluruz inşllah. Gerisi sohbet muhabbet zaten

Hoş geldiniz aramıza küçükmüş bebiş yavaş yavaş verirsin inşllah. Her gün menü paylaş elimizden geldiğince şunu ekle şunu çıkar diye destek oluruz inşllah. Gerisi sohbet muhabbet zaten
Hoş buldum canım hergün yemek yapıyorum desem yalan olur bebeğim çok uyumuyor ama yaparsam paylaşırım sizinle sohbet muhabbet iyi olur kovidden dolayı pek çıkamıyoruz bide bebek Var 3 yaşında kızımda var eşim işe gidiyor vardiyalı çalışıyor çok yoruluyorum

İyi akşamlar menü mü yazayım akşam misafirim var komşum gelecek belki fırsatım olmaz
Sabah 4 kaşık menemen 3 tane nohut ekmek 2 dilim peynir 1 tane hindi füme
Öğle 2 tane kuru erik 3 tane ceviz hindistancevizi yağlı türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam etli patlıcan yemeği yeşil salata
Suyum 3 lt spor 2 mile leslie 3000 adım Anka

Anlamadım ki hiç bu kadar uzun süre hasta olmamıştık. Ben çok üzülünce bağışıklığım düştü galiba kolay kolay hasta olmazdım ben
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Bende özledim canım inşallah akşam bi müsait olunca akacağım ortamlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…