Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin cümlemizin iinşALLAH bu ayın 18 de 2 aylık olucak küçücük daha ama daha da fazla kilo almak istemiyorum çok gencim bu yaşta bu kadar kilo şişko olmak istemiyorum
Anne sütü cok yemekle degil saglikli beslenmekle artar cnm. Tatli yediginde süt artar diye bilinir mesela. Aslinda sütü artiran sey yenilen tatli deil tatli yedigimiz icin tükettigimiz su dur. Sebze meyve agirlikli beslen, bol sıvı al, hergün ılık seni rahatlatacak güzel bir banyo yap, bebegini gögsüne yatır bol bol sev ve hep sütüm bebegime yetiyor fikrini beynine empoze et. Sen öyle düsündükce sütünde artacak. Özellikle gece beslemeleri laktasyonu daha da artirir ve sen gece beslemelerinde daha cok kalori harcarsin. Kisacasi dengeli beslenir birazda hareket edersen emzirmeninde yardimiyla kilo vermen hic te zor olmaz. Bebeginin kücük olmasi agir diyetlere engel sadece.

Bence çok şahane menü olmuş.. öğleyi hiç yemeden geçmişsin nerdeyse, spor da var.. süper..
akşam misafirlerle yeme de dikkat et açsındır herhalde

Emziriyor musun canım? Emiyorsa çok avantajlısın, sağlıklı beslenirsen çok kilo verirsin.. oturduğun yerden kalori harcıyorsun çünkü
Evet cnm emziriyorum ama benim öyle bi özelliğim yok oturduğumoturduğum yerde kalori vermek gibi çünkü ilk çocuğumçocuğumu da 7 aya kadar emzirdim yinede kilo alıyordum sonra sütüm kesildi ama dikkat ermedim o zaman şimdi sütüm kesilirse bunda daha da dikkatli olucam kararlıyım

Benim bebiş 1 yaşında, emmeyi yeni kestik hemen kilo almaya başladım..
ama hamileliğimde 30 kilo almıştım 7-8 ayda emzirirken hep verdim.
Boş kaloriye yüklenmezsen gerçekten verirsin bence.. bol su iç, sebze meyve et ye.. tatlı ve paketli gıdalardan uzak dursan eminim vereceğine..

Bence çok şahane menü olmuş.. öğleyi hiç yemeden geçmişsin nerdeyse, spor da var.. süper..
akşam misafirlerle yeme de dikkat et açsındır herhalde
Yok alıştım valla artık if yapıyodum ara verdim ama akşam bişe yemek istemiyo canım artık

Biliyorum da çok yemekle alakalı olmadığını ama acıkıyorum cnm yenmeyince başım dönüyor bide uykusuz Kaldığım için sıvı bol bol Almaya çalışıyorum içmekten midem bulanıyor ama hemen kilo almaya meili biriyim emzirme dönemi bitince dahada dikkat edicem IINŞALLAH

Ben genel olarak herkesi etiketledim canım ben çocuklarla uğraşıyorum bakacağım toplu inşallah

Kızlar beni de alın aranıza, motivasyona ihtiyacım var.. diyetisyene gittim bugün şekersiz 5. Günüm :)
Hoşgeldin. Şekersiz diyet candır
Mi band 4 benimki canım baya doğru sayıyor bazısı kolunu kıpırdattıkça sayıyor. Ona dikkat et. Pahalı da değil.
Yaa bende doğum günü hediyem için akıllı saat bakıyorum. İnşallah seçebilirsem alacağız
Aman sakın canım. Sen yazmaya devam et. Ben geldim eşinin doğum günü kutlu olsun nice mutlu huzurlu seneleriniz olsun.
Bol yeşillik tere, maydanoz, dereotu
Yumurta
Peynir
Zeytin
Yarım dilim beyaz ekmek

az mercimek yemeği
Salata
Yoğurt

akşam şimdi hazırlıyorum
Az pırasa
Salata
Yoğurt
Çok güzel menü. Afiyet olsun
Merhaba hanımlar Bende şikayetciyim oglum 57 günlük daha 22 yaşındayım en son 70 kiloydum doğumdan önce 77 7 kilo verip 70 kaldım ne yapicam LLütfen yardımcı olun
Hoşgeldin. Öncelikle sakin ol. Emzirme dönemi sağlıklı beslenince çok güzel kilo veriyorsun. Bende geçen yıl oğlum 2 aylıkken başladım diyet macerama. 1 yılda 20 kilo verdim.
Geldim geldim

Ben yarın oruca başlıyorum regle kadar inşallah. Son kararım tamam
Bende başlasam çok iyi olacak
Ohh afiyet olsun
İyi akşamlar Kızlar bende gelim mi takıma Anka

Yaşım 40
Ücretli öğertmrnlik yapıydum Artık evdeyim çalışmıyorum ev hanımıyım yani
3 çocuk annesiyim
Cuma günü 76 çıkmıştım en son
hedefim şimdilik 70 olsun
Hoşgeldin

Bende bu sekilde besleniyorm ve eliptik bisikletle calisiyorum.
Bende sabahları aç karnına 1 saat elitlik yapacam .. akşamları komşumla 2 saat yürüşe karar verdik... en güzel aralıklı oruç yani if bu şekilde ben 72.5 dan 57 ye düşmüştüm bir zamanlar.. şimdi tekrar başlayacam

Harika yazmışsın. Altına imzamı atarım
Kilo bildirimleri hangi gün kızlar
Cuma
If bayagi ise yariyor ama ya. Sevdim ben yani. Okudugum kadariyla herkeste memnun.
If candır hatta if+keto canandır
Yarın tertemiz sayfa açacam kendime iki öğün beslenip bir minik ara yapacam günlük 1 saat spor yapacam şekeri hayatımdan çıkaracam kuru meyvelerde dahil ...bu sefer hedef 55 ))
Hoşgeldin canım

Böyle basari hikayelerini gördükce daha da azimleniyorum cnm. Hayirlisiyla tekrardan düsersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…