Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Harika yazmışsın. Altına imzamı atarım

Cuma

If candır hatta if+keto canandır

Hoşgeldin canım
30 kilo hayali kuruyorum ama verebilirmiyim o 30 kiloyu bilemiyorum. Anka nin topikleri bana iyi geliyor. Takimdaykende iyi veriyordum burda da veririm insallah. Hergün dua ediyorum kilolu olmaktan cok biktim.

Ya gerçekten mi cnm NAsil yaptın ne yedin bana da yardimci olursan cok sevinirm sütün azaldı mı ne kadar emzirdin
Hoşgeldin. Öncelikle sakin ol. Emzirme dönemi sağlıklı beslenince çok güzel kilo veriyorsun. Bende geçen yıl oğlum 2 aylıkken başladım diyet macerama. 1 yılda 20 kilo verdim.

13 yildir anne sütü danismanligi yapiyorum kuzu
hemşirelik zaten kutsal bide emzirme danışmanlığı daha nasıl kutsal bir iş. Harikasın
30 kilo hayali kuruyorum ama verebilirmiyim o 30 kiloyu bilemiyorum. Anka nin topikleri bana iyi geliyor. Takimdaykende iyi veriyordum burda da veririm insallah. Hergün dua ediyorum kilolu olmaktan cok biktim.
Tabiki verebilirsin. Hep bunu düşün hep hayalini kur. Anka bidaha bizi bırakmaz merak etme.
Ya gerçekten mi cnm NAsil yaptın ne yedin bana da yardimci olursan cok sevinirm sütün azaldı mı ne kadar emzirdin
Diyetisyen eşliğinde verdim canım. Oğlum şu an 14 aylık hala emziriyorum. Sütüm azalmadı şükür ama ara ara strese girince azalır gibi oldu. O zaman da dereotu bol su sebze kurtarıcım oldu. fantastikaaa üstte yazmış öyle beslendim. Paketli Ürünler yemedim. Bol sebze protein düşük karbonhidrat yedim. Akşam 8den sonra sadece bişeyler içtim. Su soda çay kahve.

Ay nasıl dayanırım tatlıya şekerli şeylere çok zor olucak benim için emzirmesem herşeyden keserim kendimi

benim sütüm öyle çok aşırı yok amca yetiyor kesilir diye bisey yapamıyorum

Merhaba canim bende bebegim 2 aylikken diyetisyen ile basladim 20 kilo takriben 1 yilda verdim bol bol yesillik olacak diyetisyen bana her ogunde mutlaka yesilligin olsun her ogunde 1 marul tüket derdi ben okadar tuketemezdim ama marul dereotu maydanoz roka derken baya yerdim ve bol su suyunu sakin ihmal etme sekersiz sut arttirici caylarda var bulup eczaneden almistim

Öyle düşünme işte. Senin sütün çocuğun için yeterli. Az veya çok diye sınıflama. Benim çocuğuma yetiyor diye düşün. Ben işe başlayacağım zaman sütümü artırmaya çalıştım. Sağıp dolaba atayım istedim. Ama olmadı. Bende zorlamadım. Çok şükür emiyor. Artık büyüdü zaten 19 aylık gibi keserim emmeden. Sen her zaman pozitif düşün. Olacak de. Bide her gün zayıfladığım halimi hayal ettim. Ve oldu çok şükür

Ben 2 yasina kdr emzireyim diye düsünmüstüm. Emzirdim de. Akli ermeye basladi o saatten sonra kesmeye calistim kesemedim. 27 aylikti zorla kestim. O kdr asiri agliyordu ki esimde bende dayanamiyorduk yarin biraktiririz bugün de emsin diyorduk. Öyle diye diye 27. Ayi buldurduk ve sonunda kestim cok sükür.

Hosbuldum canim nasilsin
Ayni ben
Benimkide 26 aylik hala emiyor

Ya Bende yeşillikle pek aram yok ama dikkat edicem çay aldım da faydasi olmadi cok fazla mamsel SStill tee aldım siz hangisini kullanmıştınız

Bende ilk oğlumu 2ye kadar emzireyim istedim. Sonra ikinciyle arasının 2 yaş olmasını planlayınca tabi olmadı. 19 aylıkken bıraktırdım. Şimdi ikinciyi de 19 aylıkken keserim. Ne kadar geciktirirsem daha zor olur benimde
sauna esofmanlalrdan kullanan var mi kizlar? Spor yaparken kullanmak icin alsam mi acaba diyorum. Etkili olur mi sizce?
Ben bi ara kullandım. O hışır hışır ses beni çok rahatsız etti.
Hosbuldum canim nasilsin

Ayni ben
Benimkide 26 aylik hala emiyor
İyiyim canım çok şükür. Hala kilo verme çabalarındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…