Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya Bende yeşillikle pek aram yok ama dikkat edicem çay aldım da faydasi olmadi cok fazla mamsel SStill tee aldım siz hangisini kullanmıştınız
Lactamax al cnm. Kapsül olarak icmek zor ama kapsülü acip corbana yada yemegine bosaltabilirsin. Zaten baharat gibi bir icerigi var. Dogal süt artiran otlardan yapilmis bir ürün ve cok etkili

Doğrudur cnm ama çok uyuyan bi bebek değil ondan yetiyor mu diye düşünüyorum

Teşekkürler canım hoşbuldum

Lactamax al cnm. Kapsül olarak icmek zor ama kapsülü acip corbana yada yemegine bosaltabilirsin. Zaten baharat gibi bir icerigi var. Dogal süt artiran otlardan yapilmis bir ürün ve cok etkili
Nerde bulabilirim ki cnm eczanede falan mı etkileyse süt için kullanırım

Doğrudur cnm ama çok uyuyan bi bebek değil ondan yetiyor mu diye düşünüyorum
Uyku konusunda Pınar sibirsky i izlesene canım. Her yaşa uygun videoları var. Ben çok faydalandım. Uyku aralarını ayarlayamazsan uyku sıkıntıya giriyor. Bi bak istersen

Uyku konusunda Pınar sibirsky i izlesene canım. Her yaşa uygun videoları var. Ben çok faydalandım. Uyku aralarını ayarlayamazsan uyku sıkıntıya giriyor. Bi bak istersen
Aynen öyle uykusuz kalınca modum sürekli düşük oluyor bisey yapmak istemiyorum bakarım inşALLAH bi ara

Sen menülerine beni etiketle yorum yaparım.
Birde kaç kalori yemen gerekiyor diyetisyen kaç kalori verdi senin kilona göre kaç kalori alman lazım ona göre yorum yaparım
Çok anladığım söylenemez ama senin hatrin için
Hoşgeldiniz
Vücut tipiniz nedir?
56 kilo yakışır
Vki 22-23 arası oluyor galiba 56 kiloda bende vki 22 ye çekmek istiyorum
Korumada yım su anda
Merhaba hanımlar Bende şikayetciyim oglum 57 günlük daha 22 yaşındayım en son 70 kiloydum doğumdan önce 77 7 kilo verip 70 kaldım ne yapicam LLütfen yardımcı olun
Hoşgeldin
Menü değilde spor ile katkı sağlarım
Mesela bugün 13.535 adım attım şimdilik yatana kadar yine atarım
Sağol canım nasılsın? Yarın başlıyorum artık diyetime çok kilo aldım çok ;((
Hoşgeldin
Kmsl Hnd var ayın başında geleyim dedi.
15 gün oldu.
Ayda bir tartı bildirimi yapacaktı.
Kumsal özledik nerdesin kuzum
Gel ozletme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…