- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
❤❤❤pofu
@suukaa
Psikolojik Deliii
@madamhd
@sudem34
fantastikaaa
@MuMu85
@mirjam
@Sivaskayseri
original
@black cat
Kızlar menü yazmayanın saçını çekicem artıkÇok ayıp ama menü yazmaycaksak, muhabbet etmeyeceksek, menülere bakmayacaksak napcaz burda
Ayy 6 kilo kulaga ne kadar da hos geliyor@gulenyuzumsunsen
@zeyneppk
diyete başlayacak mısınız kızlar. 2021 e aynı kiloda mı girmek istiyorsunuz. En azından 6 kilo kilo eksik girmeye ne dersiniz
Hosgeldin cnm. Burasi kilosundan sikayetci olanlarla dolu. Birbirimize destek oluo kurtulacagiz Allahin izniyleMerhaba hanımlar Bende şikayetciyim oglum 57 günlük daha 22 yaşındayım en son 70 kiloydum doğumdan önce 77 7 kilo verip 70 kaldım ne yapicam LLütfen yardımcı olun
Hosgeldin buyur gel cnmİyi akşamlar Kızlar bende gelim mi takımaAnka
Teşekkür ederim hoşbuldum hepimiz için bol eksili Günlerimiz olsun inşallahHosgeldin buyur gel cnm
O nasıl tutuyo ki kaçırdım galiba arada
Tanisalim öyleyse kac yasindasin calisiyormusun cocuk var mi kac kilosun hedefin ne.... Bu böyle uzaaar giderTeşekkür ederim hoşbuldum hepimiz için bol eksili Günlerimiz olsun inşallah
INŞALLAH cnm ya ama benim bebiş daha küçük zor olacak benim ki sürekli yemek istiyorum çok kilo alicam kesinHosgeldin cnm. Burasi kilosundan sikayetci olanlarla dolu. Birbirimize destek oluo kurtulacagiz Allahin izniyle
Tutmak istiyordu en son ama tutarken gören olmadiO nasıl tutuyo ki kaçırdım galiba arada
Kac aylik suanda? Allah bagislasin bebisini.INŞALLAH cnm ya ama benim bebiş daha küçük zor olacak benim ki sürekli yemek istiyorum çok kilo alicam kesin
Yaşım 40Tanisalim öyleyse kac yasindasin calisiyormusun cocuk var mi kac kilosun hedefin ne.... Bu böyle uzaaar gider
Bende niyet ettim bakalımTutmak istiyordu en son ama tutarken gören olmadi
Amin cümlemizin iinşALLAH bu ayın 18 de 2 aylık olucak küçücük daha ama daha da fazla kilo almak istemiyorum çok gencim bu yaşta bu kadar kilo şişko olmak istemiyorumKac aylik suanda? Allah bagislasin bebisini.
Bende oruç tutuyorum hem yemek yemeği abartmamış oluyorumBende pazartesi ve perşembeleri oruç tutmak istiyorum, bakalim...
Yarın gelyrmpofu
@suukaa
Psikolojik Deliii
@madamhd
@sudem34
fantastikaaa
@MuMu85
@mirjam
@Sivaskayseri
original
@black cat
@ada81
Gurbettt42
Sanırım bu kadarız. Unuttuğum varsa söyleyin kızlar ekleyeyim.
Emziriyor musun canım? Emiyorsa çok avantajlısın, sağlıklı beslenirsen çok kilo verirsin.. oturduğun yerden kalori harcıyorsun çünküINŞALLAH cnm ya ama benim bebiş daha küçük zor olacak benim ki sürekli yemek istiyorum çok kilo alicam kesin
Vayyyyyy fantastikaaaa sen uzaydan mı katılıyorsun aramıza kızım 1 aydır ben ne çekiyorumTutmak istiyordu en son ama tutarken gören olmadi
Ben yaZmıştım bile ama yorum yapan olmadı bu akşam üzeri çok sessizdi buralar..pofu
@suukaa
Psikolojik Deliii
@madamhd
@sudem34
fantastikaaa
@MuMu85
@mirjam
@Sivaskayseri
original
@black cat
Kızlar menü yazmayanın saçını çekicem artıkÇok ayıp ama menü yazmaycaksak, muhabbet etmeyeceksek, menülere bakmayacaksak napcaz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?